Příspěvky uživatele - 128.44

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motor Tecumseh, 26.7.2009
Velký profuk mezi pístem a válcem, špatné kroužky. Vyměnit kroužky, nebo výbrus, nebo vyhodit.
Likvidace peťouru, 26.7.2009
Myslím, že postřiky to nevyřeší, v zelenině je to komplikované. Za léta souboje - stále prohrávaného s pěťourem jsem zjistil že: 1. Klíčí vždy v optimálních podmínkách tak, aby dosáhl co největšího rozvoje - umí předpovídat počasí. 2. Po pokrytí... celý příspěvek >
Měděný drátek ve stonku - prevence plísně?, 26.7.2009
Měď je těžký kov. Jinak pokud jde o tu logiku, já jsem ty limity nevymyslel.  A proč si ještě k tomu množství, které chtě nechtě do sebe cpem, přidávat další.
Jak spravne vypestovat dyni?, 24.7.2009
Rozpoznáváte samčí a samičí květy? Tedy abych neurazil. Napřed kvetou samčí, později se objeví i samičí s malým plůdkem.
Jak čistit průtok 3ltry/sec.?, 24.7.2009
Voda 3 l/sec nepoteče v celém profilu, nebo poteče, ala pak to nebude rybníček, ale opět koryto. Je jednoduché napsat, že by se nezamrznutí dalo zařídit, ale opravdu to zařídit bude složitější.
Jak čistit průtok 3ltry/sec.?, 24.7.2009
Kořenová čistička je drahé, choulostivé zařízení náročné na finance a prostor. Nutné jsou složité úřední postupy, přesné dodržení projektu, technologie. Málokdo si uvědomuje, že musí fungovat i v zimě, kdy není vegetace, jen kořeny. Musel by ji... celý příspěvek >
Stromy pomlácené kroupami, 24.7.2009
Přihnojte dusíkem a draslem. Ledek vápenatý, síran draselný. Rychle - zálivkou, ať stromky stačí do zimy zregenerovat. Upravte poškozené větve.
Ozrana kapusta, 24.7.2009
Ničím, je to od slimáků.
Jehličnatý živý plot, 24.7.2009
Protestujte jak jen můžete. Sázet něco takového20 cm od plotu je opravdu veliká hloupost. Naprosto minimální je 80 cm, ideální alespoň 1 m.
Silně vonící růže, 24.7.2009
Na olej si sežeňte růži stolistou - Rosa centifolia.
Hvozdík bradatý - po odkvětu sestříhat a nechat nebo vyhodit?, 24.7.2009
Vyklepejte semena z květů na záhon.
Metaltec, 23.7.2009
Trochu to pletete, píšete, jakoby výrobci byli nějaký lidumil a sponzor. Výrobci nemají být co chudí, nebo bohatí, jsou to výrobci. Ti vyrábějí to co se prodá, s minimálními náklady a maximálním ziskem. Do oleje nedávají další přísady z mnoha důvodů,... celý příspěvek >
Měděný drátek ve stonku - prevence plísně?, 23.7.2009
No ona ta měď zase tak stabilní není, naopak je dosti reaktivní. Stačí dát drátek do akvária a mlži jsou v tahu... Pokud jde o výsledky měření (bylo to v Zahrádkáři) zbývá Vám nevíra a mě víra. Jiné řešení (nezávislý pokus) zatím není.
Problém s motorem Jikov 1453 Iskra, 23.7.2009
Zkuste vyměnit tu fajfku, xakru.
Houbičky a padáčky, 23.7.2009
Preventivně zakážem veškerou okolní přírodu, potažmo luční porosty, protože JÁ chi mít na pozemku sterilno a mám na to právo. Fuj, právnické kličky a argumenty.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika