|
Příspěvky uživatele - 128.44
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Motor Tecumseh, 26.7.2009 Velký profuk mezi pístem a válcem, špatné kroužky. Vyměnit kroužky, nebo výbrus, nebo vyhodit. |  | Likvidace peťouru, 26.7.2009 Myslím, že postřiky to nevyřeší, v zelenině je to komplikované. Za léta souboje - stále prohrávaného s pěťourem jsem zjistil že:
1. Klíčí vždy v optimálních podmínkách tak, aby dosáhl co největšího rozvoje - umí předpovídat počasí.
2. Po pokrytí... celý příspěvek > |  |
|  | Měděný drátek ve stonku - prevence plísně?, 26.7.2009 Měď je těžký kov. Jinak pokud jde o tu logiku, já jsem ty limity nevymyslel. A proč si ještě k tomu množství, které chtě nechtě do sebe cpem, přidávat další. |  | Jak spravne vypestovat dyni?, 24.7.2009 Rozpoznáváte samčí a samičí květy? Tedy abych neurazil. Napřed kvetou samčí, později se objeví i samičí s malým plůdkem. |  | Jak čistit průtok 3ltry/sec.?, 24.7.2009 Voda 3 l/sec nepoteče v celém profilu, nebo poteče, ala pak to nebude rybníček, ale opět koryto. Je jednoduché napsat, že by se nezamrznutí dalo zařídit, ale opravdu to zařídit bude složitější. |  | Jak čistit průtok 3ltry/sec.?, 24.7.2009 Kořenová čistička je drahé, choulostivé zařízení náročné na finance a prostor. Nutné jsou složité úřední postupy, přesné dodržení projektu, technologie. Málokdo si uvědomuje, že musí fungovat i v zimě, kdy není vegetace, jen kořeny. Musel by ji... celý příspěvek > |  | Stromy pomlácené kroupami, 24.7.2009 Přihnojte dusíkem a draslem. Ledek vápenatý, síran draselný. Rychle - zálivkou, ať stromky stačí do zimy zregenerovat. Upravte poškozené větve. |  | Ozrana kapusta, 24.7.2009 Ničím, je to od slimáků. |  | Jehličnatý živý plot, 24.7.2009 Protestujte jak jen můžete. Sázet něco takového20 cm od plotu je opravdu veliká hloupost. Naprosto minimální je 80 cm, ideální alespoň 1 m. |  | Silně vonící růže, 24.7.2009 Na olej si sežeňte růži stolistou - Rosa centifolia. |  |
|  | Hvozdík bradatý - po odkvětu sestříhat a nechat nebo vyhodit?, 24.7.2009 Vyklepejte semena z květů na záhon. |  | Metaltec, 23.7.2009 Trochu to pletete, píšete, jakoby výrobci byli nějaký lidumil a sponzor. Výrobci nemají být co chudí, nebo bohatí, jsou to výrobci. Ti vyrábějí to co se prodá, s minimálními náklady a maximálním ziskem. Do oleje nedávají další přísady z mnoha důvodů,... celý příspěvek > |  | Měděný drátek ve stonku - prevence plísně?, 23.7.2009 No ona ta měď zase tak stabilní není, naopak je dosti reaktivní. Stačí dát drátek do akvária a mlži jsou v tahu... Pokud jde o výsledky měření (bylo to v Zahrádkáři) zbývá Vám nevíra a mě víra. Jiné řešení (nezávislý pokus) zatím není. |  | Problém s motorem Jikov 1453 Iskra, 23.7.2009 Zkuste vyměnit tu fajfku, xakru. |  | Houbičky a padáčky, 23.7.2009 Preventivně zakážem veškerou okolní přírodu, potažmo luční porosty, protože JÁ chi mít na pozemku sterilno a mám na to právo. Fuj, právnické kličky a argumenty. |  |
 |
|
|
|