Příspěvky uživatele - 213.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Řezaná růže má výhonky, 19.12.2016
mě řezaná růže pustila kořínky asi po měsíci a půl, po odkvetení jsem nechala jen ten pahýl a sklenku jsem zakryla sáčkem, sem tam vyvětrala ať neplesníví nové lístky, někde jsem to tak četla, pak pustila kořínky, už jí mám doma v květináči, roste... celý příspěvek >
Proč mi odcházejí dýně?, 19.8.2013
Mi také první plody odešly. Začala jsem zalívat do dvoulitrové petky, které jdem uřízla dmo, hrdo zarazila do půdy ke kořenům. Dávám 2x denně dvě plné petky a plody drží.
udírna, 28.2.2009
můžu udělat kouřovod z betonových tvarovek? děkuji za radu
rezavě červená rez na kůře kmenech jabloní, 2.6.2008
To jsem ráda, že jsem našla tak pozitivní odpověď. I my máme na zahradě staré a krásné jabloně s výše popsanou rzí. Jsem ráda, že nejte o vážnou nemoc. Díky za infrormace. I :-)
réva, 25.5.2008
Ano, je to dobré, vždy by se měl nechat jeden letorost náhradní, zkrátit případně ustřihnout či zastřihnout můžetě vždy pří jarním stříhání vinné révy(začátek března)
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika