Příspěvky uživatele - 176.57

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vypalování trávy, 29.6.2008
Asi takto letos na jaře jsem získal naprosto neudržovaný pozemek jehož část jsem čistil ať už vyhrabáváním vysekáváním jak stařiny tak i náletů. A druhou část jsem vypálil, za prvé na místě kde jsem vypaloval odstanil jsem ze značné části nálety a... celý příspěvek >
Jak založit nový záhon, 27.6.2008
Tímto způsobem (vespod vrstva písku, pak překryv zeminou) mám vybudovaný záhon pro suchomilnější rostliny a rostliny které jsou náchylnější na přemokření v zimě (např. levandule, pryšce, stipa, pampová tráva). Pod některými mám ještě navíc... celý příspěvek >
zvonek - jaký druh?, 27.6.2008
Jedná se o Campanula punctata (zvonek tečkovaný). Je oddénkatý.
Heuchera - divně kvete, 23.6.2008
Záleží na tom o jaký kultivar heuchery se jedná. Pokud máte dlužichy s jinou barvou listů než zelenou - u někt. je toto normální stav kvetení. http://davesgarden.com/guides/pf/showimage/57517/
jaký křovinořez, 17.6.2008
Před nedávnem jsem si pořídil na hobbytech.cz  křoviňák HQ 333R a mohu říct že jsem si asi nevybral špatně váha celkem slušný výkon 1.6 kW  (strunová hlava a zrojzubý kotouč v ceně to vše za cca 13 300) se strunou všechno menší kolem... celý příspěvek >
výběr křovinořezu? HQ 235 HQ 333 MS 340, 10.6.2008
Tak právě koukám do katalogu husqvarny a ani u výše uvedených typu nemají jako povolené příslušenství pilový kotouč. a při tom u slabších modelů je je to nějaké divné. A v návodu  na obsluhu je zase uvedeno že pilový kotouč je možno použít to... celý příspěvek >
Aha tak na to jsem nikde nenarazil že se na MS 340 nedá požít pilový kotouč předpokládal jsem u stroje tohoto výkonu ho bude lze použít  (nepoužíváte ho někdo s tímto stojem?) Jinak mi tyto stroje přijdou celkem srovnatelné samozřejmě že spusty... celý příspěvek >
Potřebuji křovinořez výkon dle mne tak kolem 1.4 kW jak na nenáročné sekání kolem zahrady kterou sekám bubnovkou , hlavně sekání v členitém terénu tak i na vysekávání náletů tak do 4 cm takže by měl zvládnou i pilový kotouč.Rád bych znal vaše názory... celý příspěvek >
husqvarna 55, 31.5.2008
nakonec jsem si koupil HQ 353  ;)  jenom jsem se chtěl zeptat jetli někdo neví na co či co skrývají záslepky po stranách válce (jenom zvědavost ne že bych se di ní chtěl hrabat ;)  Díky
gunera - jak pěstovat?, 30.5.2008
Gunera potřebuje ke vzklíčení teplotu 24 - 30 st. C, doba vzcházení je pak 2 týdny.
husqvarna 55, 25.4.2008
Ne nemám zájem o HQ 455 ale o HQ450.
husqvarna 55, 25.4.2008
To je samozřejmě pravda nicméně 353 je o doost dražší a navíc v zelenézahradě je problém s originálním záručákem což je věc pro mne dosti duležitá.Krom toho jestli mohu poprosit o nějaké iformace o  "kvalitě" HQ450 docela rád bych znal nějaké... celý příspěvek >
husqvarna 55, 24.4.2008
Tak právě koukám na HQ 450e a zdá se mi že mám vybráno
husqvarna 55, 23.4.2008
HQ 455 je skoro nastupce HQ 55 nicméně ten rozdíl ve váze cca 0.6 kg už je poměrně velký nárust což mi už přijde vzhledem k výkonu docela dost a pro tuto pilu jsem se nerozhodl již z výše uvedených důvodů.Začínám přemýšlet o HQ 353 nicméně to už zase... celý příspěvek >
husqvarna 55, 22.4.2008
S tím samozřejmě souhlasím nicmémně jak říkáte Husqvarna nemá v teto "kategorii "(myslím i cenově) bohužel žádného nástupce a jinou značku nechci kvuli blízkému servisu a také spokojeností. A že je těžká, moje HQ 40 má 4.9 a tato HQ 55 5.2 což není... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika