|
Příspěvky uživatele - 116.7
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
odrůda hrušně Vienská, 10.10.2008 Dobrý den, zdravím všechny! Prosím vás, neví někdo, kde bych sehnala tuto odrůdu hrušně? Pátrala jsem na netu, ale nenašla. Chtěla bych ji (podle doporučení p. Mudr. Vysloužila, jenž uvádí, že je to moc chutná odrůda) přidat do sadu ke Konferenci a... celý příspěvek > |  | Ochrana proti vosám a ptákům, 2.10.2008 Dobrý den, prosím, pošlete fotku!!! Příští rok budu muset něco podobného použít... Letošní úrodu sklidili kosáci. Díky Helena |  |
|  | Odrůda Luna, 30.9.2008 Dobrý den, pane 46.152 - mohl byste prosím doporučit konkrétní odolné a zároveň chutné odrůdy? Díky moc, Helena |  | tak i já se pochlubím, 23.9.2008 Gratuluji, to jsou moc krásné růže! Je vidět, že se jim hodně věnujete.Ať Vám dělají radost i nadále, Helena |  | Jabloň do malé zahrádky, 22.9.2008 Zdravím vespolek,
prosím někoho, kdo již sklízí jablka ze "sloupovitých" jabloní, (Waltz, Bolero, Polka...), aby napsal své zkušenosti. Uvažuji o tom, že bych je zkusila pěstovat. Děkuji, Helena |  | Porážka broskyne?, 5.9.2008 Také zdravím!
To samé se mi stalo před několika lety - pěkná broskvoň, poprvé zarodila výborné, šťavnaté plody, a krátce po sklizni jí náhle opadaly listy a bylo po ní... Přeju Vám, aby to bylo něco jiného, Helena |  | hurmikaki, tomel japonský, 20.8.2008 Dobrý den,
zdravím Vás - mohl byste prosím napsat víc o pěstování tohoto stromu? Jak ho máte dlouho, už plodil, jaká opatření děláte na zimu, atd. Chystám se si ho pořídit a sbírám informace. V jaké nadm. výšce ho pěstujete? Díky moc, Helena |  | vinná réva, 20.8.2008 Moc děkuji, Helena. |  | vinná réva, 19.8.2008 Dobrý den, pane Ivo,
zdravím Vás! Máte krásný vinohrad, moc se mi Vaše fotky líbí. V posledním příspěvku se zmiňujete o kvalitních informacích na netu - mohl byste mi, prosím, poslat odkaz na některou z nich? Děkuji, Helena |  | neznámý červ, 6.8.2008 Dobrý den vespolek,
domnívám se, že to mohou být larvy chroustů - obvykle je nacházím těsně pod povrchem půdy, ale podle popisu by to tak mohlo být... Helena |  |
|  | Jak se vám líbí mé broskvičky?, 31.7.2008 Gratuluji, je to krása, mohu vědět, co je to za odrůdu? Já jsemjiž jeden stromek broskví sklidila před 2 týdny, je to semenáč, ale velmi povedený. Helena |  | přesazení stromku z lesa, 18.7.2008 Myslím, že to smysl má - já přihnojuji jehličnany Kristalonem pro okrasné rostliny a je to na nich vidět. Helena |  | Černo-červená rajčata, 30.6.2008 Semena různobarevných rajčat (ale i exotické papriky, melouny,...) nabízí pan Pavel Rezl z Velkých Němčic na bambusariu. Zdravím, Helena |  | v jakém stadiu máte melouny?, 30.6.2008 Ahoj, také mám první plody, konečně! Rostliny pokračují v kvetení, poslední horké dny jim prospěly... jakou odrůdu pěstujete? Helena |  | Jste také fandové do bylinek? - tip: agastache, 16.6.2008 Dobrý den, se zájmem jsem si přečetla Váš příspěvek; prosím Vás, kde se dají sehnat semena této zajímavé rostliny?
Děkuji, Helena |  |
 |
|
|
|