Příspěvky uživatele - 171.155

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
interspecifické moštové odrůdy do 500 m.n.m, 18.3.2009
no mohu to potvrdit-  u mě ve 490m na teplé jižní stěně dozrávává pozdnější odrůda Onyx (přelom září října), přitom bych ho zde ani neměl pokoušet sázet... Lucas
Postřik angreštu na ochranu před americkým padlím, 18.3.2009
po mnohaletém a marném boji Zlatý fík, šolcova naděj--- zlikvidováni, koupil jsem PAX a  je svatý pokoj! Lucas
prořezání hrušně, 17.3.2009
místo vrtáku lze použít zašpičatělou kovou tyč s boční přivařenou nášlapkou ve výšce asi 40cm. Pokud nemáte těžkou jílovitou půdu, tak vahou těla uděláte kolem 1 stromu díry za pár minut! Lucas
Jakou odrůdu nektarinek?, 11.3.2009
mám Red Delight- vloni zaplodila v 480m.n.m Lucas
Ochrana kmínků, 11.3.2009
ano postříkejte meruňku na začátku a na konci kvetení- např. Rovral Flo Lucas
Kdy žezat lísku, 22.2.2009
nejlépe na jaře -březen, duben Lucas
kácení ovocných alejí, 22.2.2009
vážení přispěvatelé, díky za četné(rekordní) příspěvky! Tuto diskusi jsem začal právě proto, že mám chalupu na Netolicku a cestou k ní projíždím silnicemi 3. třídy lemovanými již starými, ale přesto krásnými - po celý rok- ovocnými alejemi. I když... celý příspěvek >
kácení ovocných alejí, 21.2.2009
nečekal jsem, že svým dotazem tady rozpoutám peklo! Je samozřemé, že v zatáčce při kraji stojící strom může být poražen, ale co proboha zbyde z krajiny, když se odstraní celé aleje, jen proto, že teoreticky do nějakého stromu může vletět auto?!? To... celý příspěvek >
kácení ovocných alejí, 20.2.2009
co říkáte dámy a pánové plánům na kácení ovocných alejí podél silnic???Zhovadilost, jinak se to nedá nazvat! Lucas
Postřik na mšice, 15.2.2009
buď se s nimi smířit nebo prodat zahradu! Lucas
Jak zmladit jabloň, 12.2.2009
zmladit postupně - tak asi 1/5 za 1 rok Lucas
Další diskuze:  6789  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika