Příspěvky uživatele - 211.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak často brousíte řetěz?, 7.2.2009
Nic nového pod sluncem...
Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 7.2.2009
Je to smutné, hlavně z toho pohledu, že jsme vstoupili do EU a zavedlo se ISO, pak jen člověk těžko chápe proč? Nevím, zda je pro každého pochopitelné co veškeré ty úhly znamenají a jak se špatně provedené broušení na výkonu řetězu projeví.
Svářečka x invertor, 6.2.2009
Dívám se na to asi takto: kupuji mobil, potřebuji volat, dalších X funkcí mne akorát zdržuje, či komplikuje ovládání, kupuji svářečku abych mohl pracovat a ne čučet na display.Gama svým výkonem bohatě pro daný účel postačuje, navíc se teď nechá... celý příspěvek >
Svářečka x invertor, 5.2.2009
Vzhledem k jakému účelu budeš inventor využívat, volil bych jednodušší variantu, tedy Gamu, pro daný účel zcela vyhovující (kouzlo tkví v jednoduchosti).Máš pravdu i v obavě z přetechnizovanosti u Kitinu (možný zdroj závad, zbytečné funkce, které... celý příspěvek >
Kanaly ve valci, 2.2.2009
Pokud chápu záměr, jedná se o předlohu na ůpravu nějakého válce, to je docela ošemetná věc na to, aby se dalo vycházet z fotek, doporučuji studium odborné literatury a návštěvu člověka, který má s tímto zkušenost.milimetr hraje v úpravě ohromnou... celý příspěvek >
Kanaly ve valci, 2.2.2009 Obsahuje fotku
SD 100 kanály: ,bude Vám to sice k ničemu,ale budiš......
Úprava převodovky u TK, 26.1.2009
Je to staronová věc, kdysi tam ten převod byl, pak se přešlo na pomalejší trojku a kola skončila ve šrotě, teď Vám je slavnostně za hříšný peníz nabízejí.
nemažete klepeto, 26.1.2009
Stane se, ale je to dnes drahá sranda!
Grilování - uzení syru, nakládání masa na uzení, 25.1.2009 Obsahuje fotku
Tady to je:
Nahořklé maso z nové udírny, 25.1.2009
Protože nemá nač, jabloň je chuťově bez připomínek, mám jen dobrou zkušenost, s kůrou se netrápím a je to bez potíží.
Elektrická stihlka pre ženu, 25.1.2009
Chrániče musí být jedině červené!!!
Nahořklé maso z nové udírny, 25.1.2009 Obsahuje fotku
Tak jsem se konečně dostal k uzení, dal bych všem ochutnat, ale přes net nevím jak to udělat, tak alespoň pár fotek.Maso naloženo 29.11.08, uzeno cca 7 hodin, dřevo jilmové a olše, chuť nepopsatelná...
Elektrická stihlka pre ženu, 24.1.2009
Jiří, to nebude sranda, já při řezání s narexkou také používám chrániče, ne že by ta hlučnost byla až tak velká, spíše mi vadí na jaké frekvenci ten hluk působí, takže se přikláním k použití ochrany sluchu.Je nad míru jasné, že natočená a řádně... celý příspěvek >
TK táhlo ruční brzdy, 22.1.2009
Ahoj kluci, táhla místo lanek mám na svém TZK již dávno a nevidím v tom žádný problém, spíše naopak.Zadní náprava zaslouží brzdy kotoučové, hydraulické,ale to je již jiná kapitola.
Vinea - vlek - brzdy, 19.1.2009
To je neřešitelný problém, nefunguje to! Mechanickou cestou je to k ničemu, je tam tolik různých vůlí, že efekt je mizerný.Bylo by jasně lepší, aby Tě přibržďoval vlek (nestrká a nelámeš se v oji ani kloubu).Mám vlek samodomo, brzdy na bázi Š... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika