Příspěvky uživatele - 126.151

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Úhyn banánovníku, 20.1.2007
Velikost kvetinace nehraje roli. Propustnost substratu take ne, krom toho, ze je pak potreba casteji zalevat. Jak jsem psal, znicit bananovnik to je dle me skoro nemozne... :-) MartinCZ.
Úhyn banánovníku, 19.1.2007
Omlouvam se, prepsal jsem se - melo tam byt na konci ze jej v zime nemate stavet na teplo (nebo k radiatorum), svetla muze mit maximum. Cim vic tim lip ve vsech rocnich obdobich.
Úhyn banánovníku, 19.1.2007
Bananovnik sice vydrzi mnoho, ale jak koukam na obrazek i tohle je uz na nej hodne. Nechces jej radeji nekomu darovat at mu neublizis jeste vic? A rozhodne uz si zadny dalsi neporizuj! :o) Chudak. 1/ nevim jestli slo o preliti, protoze jsi... celý příspěvek >
Dřevěné sochy v zahrade, 12.12.2006
Ahoj, urcite to jde. Staci jen pouzit spravne drevo a korektne jej osetrit. Presto je jasne, ze zivotnost takovych soch neni nekonecna, ale pri vhodnem zpusobu muze byt radove i sto let. Mimochodem, prave o drevene sose na hrob mych rodicu jsem... celý příspěvek >
Root - likvidátor pařezů, 12.12.2006
Dva roky?! To bych se na to mohl vite co? Lidi, kdyz si koupite sadbu hlivy ustricne a navrtate diry do parezu, zalepite voskem, tak za ty dva roky to parez zlikviduje taky a navic kazdy rok sklizite hroamdu hub :-)
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika