Příspěvky uživatele - 252.250

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poraďte co znamená..., 11.2.2008
ZTS-Závody Ťažkého Strojírenství na Slovensku. Traktory Zetor 8011 až modifikace Zetor 10145 se vyráběly v Brně -čtyřválcové motory. Šestiválcové ZTS 12011 - 16245 byly vyráběny na Slovensku. 16245 - traktor o výkonu cca 160 HP, přiřaditelný pohon... celý příspěvek >
šárka, lokalita 11 km od Luhačovic směr Val. Klobouky nadmořská výška 400 m.n.m, 10.2.2008
Bydlím taky u Luhačovic a šarka je tu dost rozšířená pěstujeme odrůdy slivoní Stanley a Čačanská lepotice. K tomu všemu ještě v mrazové kotlině takže tu velice spolehlivě vymrzá plodonosné dřevo a stomy nekvetou a vyholují větve o zbytek se postará... celý příspěvek >
elektrická sekačka na trávu, 3.2.2008
Používám AL-KO 40. Lehká sekačka, dobrá dostupnost servisu a náhradních dílů, jsem naprosto spokojen. Jejich sortiment je dost velký - určitě si vyberete. A.B.
Volba vhodné elektr. řetězové pily, 24.1.2008
Pane Oliva, mám velmi dobré zkušenosti s Narexem - výkon, dostupnost náhradních dílů, kvalita. Motor napříč má výhodu, že nemusí být převod 90 stupňů na řetězku. A.B.
čerpadlo na kvas, 1.12.2007
Pokud čerpáte velká množství, tak technicky nejvhodnější je šroubové čerpadlo. Šroubová čerpadla jsou objemová čerpadla používaná hlavně pro čerpání kapalin s vyšší viskozitou a maznými vlastnostmi. Podívejte se na internetu, zda najdete... celý příspěvek >
Zahradní traktor s radlicí klouže. Co s tím?, 30.11.2007
Plně souhlasím. Na práci ve sněhu řetězy a zatížit traktor. Řetězy Vám odvedou skvělou práci i na letních, či ojetých pneumatikách. Namontování řetězů je dílem chvilky, montáž a demontáž zátěže taktéž. A.B.
Jablon do horších půdních podmínek, 25.11.2007
Dobrý večer Děkuji za Vaši odpověď navržený postup dle Vaší rady provedu. Rád bych Vás požádal o radu na prostředek na desinfekci. Bohužel v letošním roce se mi velmi rozšířily nemoci řezných ran. Vytváří se na řezech černá  plíseň.... celý příspěvek >
Ananas, 24.11.2007
Co mám dělat s ananasem, když mi teď v listopadu začíná ze středu růžice růst květenství? Můžu ho ještě teď přesadit? Nemám na pěstování vhodné podmínky. Můžu ho buď umístit v přítmí a v teple a nebo na světle s teplotou kolem 18°C. Co je vhodnější?... celý příspěvek >
Další diskuze:  67  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika