|
Poraďte co znamená..., 11.2.2008 ZTS-Závody Ťažkého Strojírenství na Slovensku. Traktory Zetor 8011 až modifikace Zetor 10145 se vyráběly v Brně -čtyřválcové motory. Šestiválcové ZTS 12011 - 16245 byly vyráběny na Slovensku. 16245 - traktor o výkonu cca 160 HP, přiřaditelný pohon... celý příspěvek > |
 |
šárka, lokalita 11 km od Luhačovic směr Val. Klobouky nadmořská výška 400 m.n.m, 10.2.2008 Bydlím taky u Luhačovic a šarka je tu dost rozšířená pěstujeme odrůdy slivoní Stanley a Čačanská lepotice. K tomu všemu ještě v mrazové kotlině takže tu velice spolehlivě vymrzá plodonosné dřevo a stomy nekvetou a vyholují větve o zbytek se postará... celý příspěvek > |
 |
|
 |
elektrická sekačka na trávu, 3.2.2008 Používám AL-KO 40. Lehká sekačka, dobrá dostupnost servisu a náhradních dílů, jsem naprosto spokojen. Jejich sortiment je dost velký - určitě si vyberete. A.B. |
 |
Volba vhodné elektr. řetězové pily, 24.1.2008 Pane Oliva, mám velmi dobré zkušenosti s Narexem - výkon, dostupnost náhradních dílů, kvalita. Motor napříč má výhodu, že nemusí být převod 90 stupňů na řetězku. A.B. |
 |
čerpadlo na kvas, 1.12.2007 Pokud čerpáte velká množství, tak technicky nejvhodnější je šroubové čerpadlo. Šroubová čerpadla jsou objemová čerpadla používaná hlavně pro čerpání kapalin s vyšší viskozitou a maznými vlastnostmi. Podívejte se na internetu, zda najdete... celý příspěvek > |
 |
Zahradní traktor s radlicí klouže. Co s tím?, 30.11.2007 Plně souhlasím. Na práci ve sněhu řetězy a zatížit traktor. Řetězy Vám odvedou skvělou práci i na letních, či ojetých pneumatikách. Namontování řetězů je dílem chvilky, montáž a demontáž zátěže taktéž. A.B. |
 |
Jablon do horších půdních podmínek, 25.11.2007 Dobrý večer Děkuji za Vaši odpověď navržený postup dle Vaší rady provedu. Rád bych Vás požádal o radu na prostředek na desinfekci. Bohužel v letošním roce se mi velmi rozšířily nemoci řezných ran. Vytváří se na řezech černá plíseň.... celý příspěvek > |
 |
Ananas, 24.11.2007 Co mám dělat s ananasem, když mi teď v listopadu začíná ze středu růžice růst květenství? Můžu ho ještě teď přesadit? Nemám na pěstování vhodné podmínky. Můžu ho buď umístit v přítmí a v teple a nebo na světle s teplotou kolem 18°C. Co je vhodnější?... celý příspěvek > |
 |