Příspěvky uživatele - 188.184

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Acer palmatum - japonský javor, 31.7.2010
Dobrý den, máme doma červenolistý japonský javor a všimla jsem si, že nové listy jsou jakoby pokroucené, je to normální, nebo jsou něčím napadené? Můžete mi poradit? Děkuji
Modřín převislý - opadané jehličky, 28.7.2010
Mám dotaz ohledně převislého modřínu. Vysadili jsme ho letos na jaře, byl zakoupen v zahradnictví a hezky roste. Vyvázala jsem ho k tyčce, doufám, že dělám dobře? Včera jsem si všimla, že má na větvičkách místy narušenou kůru, nevíte, co by to mohlo... celý příspěvek >
hořká sůl, 4.4.2009
Dobrý den, tak se opět ozývám, jak to vypadá s našimi thújkami, ty roční thújky už vypadají celkem pěkně, ale ty, které jsme dosazovali na podzim jako výměnu za "odpadlíky" mají ohnuté vršky a vypadají jako zvadlé. Přitom vláhy měly dost,... celý příspěvek >
hořká sůl, 21.2.2009
Dobrý den, zase se na vás, zkušené, obracím s dotazem. Letos je u nás hrozně moc sněhu. Thújky jsou celé zasypané, už několikátý den trávím oklepáváním sněhu z thújí, odhrabáváním sněhu, ale už ho ani nemám kam dávat, protože je u nás sněhu po... celý příspěvek >
hořká sůl, 2.11.2008
Děkuji moc, tady vždycky najdu vše, co potřebuji. Teď už budu zalévat i v zimě. Od jara mají thújky mimořádnou péči, až se mi soused směje, že co jsme na jaře zanedbali, tak teď dohání vrchovatě. Ale já mám strach, aby se zase neopakovalo to co loni,... celý příspěvek >
hořká sůl, 1.11.2008
Děkuji moc za radu, thújky vypadají už poměrně slušně, pár jsme jich ještě museli vyměnit někdy v září, ale s těmi se manžel zrovna netrefil, neměly moc velké baly a jejich konce jsou takové schlíplé, ohnuté, no uvidíme na jaře. Ještě se chci zeptat,... celý příspěvek >
hořká sůl, 23.8.2008
Dobrý den, píši jak jsme dopadli s thújkami. Thújky jsme sázeli loni na podzim, brzy napadl sníh a nás nenapadlo je v zimě zalévat a na jaře byly celé rezavé. Ostříhali jsme je a od té doby pravidelně zalévali, aplikovali jsme hořkou sůl a dáváme k... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika