Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Králíci - choroby, 11.12.2010
Pokud vím, tak kokcidióza jsou bílé skvrnky, ne červené čárky. Dává se proti ní preventivně Sulfadymidin.           Lída
Jaká je to rostlina? prosím, 11.12.2010
Na dotek rostlina jedovatá není, jen to mléko. Doporučuji ji dát z dosahu malého dítěte - je barevná a mohla by ho lákat. Když ji postavíte třeba na parapet, tak bude v bezpečí. Ale pozor i na kočku, jestli ji náhodou máte, to mléko je jedovaté i pro... celý příspěvek >
Beallara Peggy Ruth Carpenter, 11.12.2010
Marmeláda z pomerančů se dělá bez pektinu, tak by to mělo jít i z mandarinek. V horším případě bede ten sirup... Mě poupata neopadávají, ale začly se mi zavíjet po délce ty listy, nepomohlo rosení ani miska s keramzitem, tak jsem ji šoupla tam, kde... celý příspěvek >
Jaká je to rostlina? prosím, 11.12.2010
Kozička má pravdu, je to některý z krotónů. Na světle by se lépe vybarvil. Lída
Beallara Peggy Ruth Carpenter, 11.12.2010
Kozičko, tak ta moje orchidka možná bude chtít nižší teplotu. Jak jsem ji měla v kuchyni a pekla vánoční cukroví (), tak tam byla teplota 23°C a vlhkost klesla na 50% a orchidce se začly po délce zavírat listy, jak se chudák snažila snížit... celý příspěvek >
Lilie, 10.12.2010
V nabídce ji má Lukon Bulbs za 80,-/ks, Lukon Glads ji opravdu zatím nemá.
Vánoční kaktus chřadne, 9.12.2010
Řekla bych také, že příliš vody, případně k navíc k tomu zároveň chlad. Už mu nepomůžete, z tohohle se nevzchopí. Kdyby byly alespoň poslední články v pořádku, tak by ho šlo nařízkovat, ale s tímhle už je konec .    Lída
Kiwi odroda Jenny, 6.12.2010
Také jsem o "Jenny" uvažovala, právě kvůli samosprašnosti. Je to divné, o to, že je samosprašné píše i Droždín, Havlis a "zahradaweb". U toho Havlise je dobře popsaný řez, jinak... celý příspěvek >
Gladioly, frézie, 6.12.2010
Zkuste si kolem nich v zemi udělat "košík" z drát.pletiva, jako když se při výsadbě chrání proti hryzcům stromky (jen ne tak hluboký).           Lída
Molice v bytě, 4.12.2010
Molice skleníková je takovámalinká bílá lítající potvora (ssaje jako mšice), ale špatně se likviduje, protože má na těle voskový povlak. Má ráda hlavně suchý vzduch. Latinsky Trialeurodes... celý příspěvek >
Prosím o název, 4.12.2010 Obsahuje fotku
Mořská cibule je latinsky Urginea maritima.    Lída
Neporytá zahrádka, 3.12.2010
To bych chtěla vidět v nezryté půdě vyrostlou petržel nebo mrkev...    Lída
Jmeno ruzicky?, 3.12.2010
Nejsem znalec, myslím si, že stolístka to je, jestli to je základní druh nebo ne by šlo snad jedině posoudit podle různých fotek s detaily na netu. Jinak neporadím - ale tipuji také základní druh (když ony jsou všechny... celý příspěvek >
Gladioly, frézie, 3.12.2010
Ty dva uvedené e-shopy mají cibule perfektní, v běžném zahr.obchodě jsem takovou kvalitu většinou neviděla. Rozhodně nemusíte mít obavy. Velikost hlíz třeba u mečíků uvádějí. A různých odrůd stovky, nikdy nevím, kterou si vybrat... celý příspěvek >
Beallara Peggy Ruth Carpenter, 3.12.2010
Moc díky za obsáhlou zprávu. Je možné, že to je kopie z kopie z kopie... Zatím nejsem sběratel, jen jsem chtěla zjistit, která to je. Hlavně kvůli rozdílům v pěstování, abych ji hned neodpravila.A zajímá mne to. Ještě jsem se v jedné angl. diskusi... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika