|
Příspěvky uživatele - 176.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Králíci - choroby, 11.12.2010 Pokud vím, tak kokcidióza jsou bílé skvrnky, ne červené čárky. Dává se proti ní preventivně Sulfadymidin. Lída |  | Jaká je to rostlina? prosím, 11.12.2010 Na dotek rostlina jedovatá není, jen to mléko. Doporučuji ji dát z dosahu malého dítěte - je barevná a mohla by ho lákat. Když ji postavíte třeba na parapet, tak bude v bezpečí. Ale pozor i na kočku, jestli ji náhodou máte, to mléko je jedovaté i pro... celý příspěvek > |  |
|  | Beallara Peggy Ruth Carpenter, 11.12.2010 Marmeláda z pomerančů se dělá bez pektinu, tak by to mělo jít i z mandarinek. V horším případě bede ten sirup...
Mě poupata neopadávají, ale začly se mi zavíjet po délce ty listy, nepomohlo rosení ani miska s keramzitem, tak jsem ji šoupla tam, kde... celý příspěvek > |  | Jaká je to rostlina? prosím, 11.12.2010 Kozička má pravdu, je to některý z krotónů. Na světle by se lépe vybarvil. Lída |  | Beallara Peggy Ruth Carpenter, 11.12.2010 Kozičko, tak ta moje orchidka možná bude chtít nižší teplotu. Jak jsem ji měla v kuchyni a pekla vánoční cukroví (), tak tam byla teplota 23°C a vlhkost klesla na 50% a orchidce se začly po délce zavírat listy, jak se chudák snažila snížit... celý příspěvek > |  | Lilie, 10.12.2010 V nabídce ji má Lukon Bulbs za 80,-/ks, Lukon Glads ji opravdu zatím nemá. |  | Vánoční kaktus chřadne, 9.12.2010 Řekla bych také, že příliš vody, případně k navíc k tomu zároveň chlad. Už mu nepomůžete, z tohohle se nevzchopí. Kdyby byly alespoň poslední články v pořádku, tak by ho šlo nařízkovat, ale s tímhle už je konec . Lída |  | Kiwi odroda Jenny, 6.12.2010 Také jsem o "Jenny" uvažovala, právě kvůli samosprašnosti. Je to divné, o to, že je samosprašné píše i Droždín, Havlis a "zahradaweb". U toho Havlise je dobře popsaný řez, jinak... celý příspěvek > |  | Gladioly, frézie, 6.12.2010 Zkuste si kolem nich v zemi udělat "košík" z drát.pletiva, jako když se při výsadbě chrání proti hryzcům stromky (jen ne tak hluboký). Lída |  | Molice v bytě, 4.12.2010 Molice skleníková je takovámalinká bílá lítající potvora (ssaje jako mšice), ale špatně se likviduje, protože má na těle voskový povlak. Má ráda hlavně suchý vzduch. Latinsky Trialeurodes... celý příspěvek > |  |
|  | Prosím o název, 4.12.2010  Mořská cibule je latinsky Urginea maritima. Lída |  | Neporytá zahrádka, 3.12.2010 To bych chtěla vidět v nezryté půdě vyrostlou petržel nebo mrkev... Lída |  | Jmeno ruzicky?, 3.12.2010 Nejsem znalec, myslím si, že stolístka to je, jestli to je základní druh nebo ne by šlo snad jedině posoudit podle různých fotek s detaily na netu. Jinak neporadím - ale tipuji také základní druh (když ony jsou všechny... celý příspěvek > |  | Gladioly, frézie, 3.12.2010 Ty dva uvedené e-shopy mají cibule perfektní, v běžném zahr.obchodě jsem takovou kvalitu většinou neviděla. Rozhodně nemusíte mít obavy. Velikost hlíz třeba u mečíků uvádějí. A různých odrůd stovky, nikdy nevím, kterou si vybrat... celý příspěvek > |  | Beallara Peggy Ruth Carpenter, 3.12.2010 Moc díky za obsáhlou zprávu. Je možné, že to je kopie z kopie z kopie... Zatím nejsem sběratel, jen jsem chtěla zjistit, která to je. Hlavně kvůli rozdílům v pěstování, abych ji hned neodpravila.A zajímá mne to.
Ještě jsem se v jedné angl. diskusi... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|