Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak pestujete Anthurium?, 21.12.2010
Kozičko, v tom vašem namíchaném substrátu se jí musí líbit. Já většinu kytek (které vysloveně nevyžadují jinou zeminu) sázím do kompostové země přinesené ze zahrádky, někdy ji namíchám s koupeným "zahradnickým substrátem B"- to většinou pro... celý příspěvek >
Co takhle lupina, 21.12.2010
Na Vánoce si dám radši kapra, kačenu, uzené a tak....           Lída
Beallara Peggy Ruth Carpenter, 20.12.2010 Obsahuje fotku
Tak jsem dneska ráno vyfotila mou beallaru, ten spodní kvítek už dokvétal a pak odpoledne odpadnul. Ale poupata vykvetla všechna  :-)))       Lída
Větve jehličnanů na záhony, 19.12.2010
Konvalinko, ale vaše zahrada je aspoň velká... Ta moje má 400m2 a taky vždycky něco v zahradnictví objevím... Tu Pinky Winky měl původně Starkl, letos ji má třeba N.O.S., a Starkl měl letos pro změnu Vanilla... celý příspěvek >
Beallara Peggy Ruth Carpenter, 19.12.2010
Kozičko, species (sp. nebo spp.) =druh, subspecies (ssp. nebo subsp.) = poddruh. Ještě pak další je odrůda nebo varieta (var.). Ty bílé kořínky vyrůstají hned dole, na povrchu substrátu - a orchidku také rosím, vždycky ráno a večer. Jinak z té misky... celý příspěvek >
Jak pestujete Anthurium?, 19.12.2010
Tak to moje anthurium je chudák... Přinesla jsem si ho domů, když umřela před čtyřmi roky máma, skoro chcíplé, zem skoro žádná, dlouhý krk... Dala jsem ho do obyčejné kompostové zeminy hlouběji, aby se holý "krk" schoval, postavila na okno,... celý příspěvek >
Tropicke rostliny - vseobecne, 19.12.2010 Obsahuje fotku
Ibišek opravdu láká všechno, ale zas je dobrý indikátor zálivky - jak začnou vadnout listy, vím, že musím pozalévat všechny kytky doma. Gardénii nemám, ikdyž se mi líbí, pokud vím, tak chce v zimě hodně chladno a bohužel bydlím v paneláku. Moje... celý příspěvek >
Pěstuje někdo, 19.12.2010 Obsahuje fotku
Modrou drchničku Anagallis linifolia var.monelli nabízí Semo Smržic (semena, 13,-), mladé rostliny měli letos v nabídce VÚKOZ a zahradnictví Riegelová.  Lída
Pěstuje někdo, 19.12.2010 Obsahuje fotku
Letnička Anagalis monellii...
Ibisku blednou listy, 19.12.2010
No jasně, na "zahradu" musím - když už se venku nedá nic moc dělat. Jinak zas tak moc vánočně neblbnu, jen trochu  . Zdravím!!  Lída
Větve jehličnanů na záhony, 19.12.2010 Obsahuje fotku
Verunko, stříhá se až zjara, poměrně nakrátko. Základní druh je bílý, později odspodu trochu do růžova, Pinky Winky je sytěji vybarvená. Teď je k sehnání ještě novější Vanilla Fraise - barvou jde do jahodova a má víc větších kvítků v květenství, i... celý příspěvek >
Tropicke rostliny - vseobecne, 18.12.2010
U nás prodávají jak lepové destičky, tak samotný nevysýchavý lep. Koupila jsem ten lep a natřela jím žlutá plastová víčka, která jsem pověsila ke kytkám (měla jsem třásněnky na ibišku). Ten lep se dá použít i na zahrádce na kmeny stromků, aby... celý příspěvek >
Ibisku blednou listy, 18.12.2010
Ne ne - chloróza vzniká nadbytkem vápníku v půdě, rostlina pak nemůže zpracovat železo pro tvorbu chlorofylu. Ale hnojivo se železem je správně.   Lída
Jak dovest ke kvetu Vanilku?, 17.12.2010
Sice vanilku nemám, ale se zájmem jsem si to přečetla - jste dobrá, Kozičko! Osvětlení se měří v jednotkách "lux", což je množství světla v lumenech dopadajícího na 1m2 plochy.
Tropicke rostliny - vseobecne, 17.12.2010
Nám doma na třásněnky zabraly pověšené žluté lepové destičky, posledních pár pak zlikvidoval postřik na škůdce  ;-))                                 Lída
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika