Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zastrihnutie do korunky, 1.2.2011
Zřejmě myslíte ten budoucí terminál - mě teď šlo o řez, přitáhnout do svislé polohy to stejně půjde až poleví mráz, dřív ne. Nevím, jak moc je vykloněný (je to směrem k foťáku). To jsem považovala za samozřejmost, jen bych to střihla nad pupenem... celý příspěvek >
Zastrihnutie do korunky, 1.2.2011
Pane Vladislave, větve bych rozhodně neohýbala dolů, to by ještě posílilo převahu terminálu (i seříznutého).           Lída
Sekani kopřiv, 31.1.2011
Existují elektrické sekáčky ny bylinky (na způso mixeru), ale pro vás by to asi bylo malé. Nevím, kolik těch kopřiv máte. My jsme je v létě sekali růčo a na zimu sušili vcelku, suché se rozsypaly na drobečky samy, stačilo přejet rukou.
Zastrihnutie do korunky, 31.1.2011
ps -ještě dodatek - terminál se zkracuje vždy tak, že jako poslední se nechává pupen nad řezem z loňského roku, aby kmínek byl ve výsledku rovný. Terminály se nezkracují (ale ani větve) pouze u tvaru "štíhlé vřeteno", kde se místo řezu... celý příspěvek >
Zkrácením terminálu se podpoří růst kosterních větví, protože terminál nebude mít takovou výškovou převahu. Jistě víte, že čím roste výhon směr víc vzhůru, tím narůstá rychleji. Pokud by se terminál nezkrátil, vyrostl by z toho topol. Lída
Určení pokojovky, 31.1.2011
Asi máte paní Eleno pravdu, na fotkách tam byla jedna i s podobně barevným listem. Mám v těch gesnerkách nějaký b..(zmatek)  .  Lída
Neznámá bromelie, 31.1.2011
Ještě chvilku počkejte, až z těch poupat vylezou kvítky...        Lída
Prosím o určení květiny, 31.1.2011 Obsahuje fotku
Plnokvětá pařížská kopretina Argyranthemum frutescens, lze přezimovat doma jako muškáty, zjara seříznout.  Lída
Zastrihnutie do korunky, 31.1.2011 Obsahuje fotku
Tak ještě posílám ten druhý stromeček - červeně je střih, to zeleně škrtnuté po střihu upadne. Předpokládám, že tam zůstanou tři kosterní větve zhruba do trojúheníku a terminál.                Lída... celý příspěvek >
Pane Julie, já to vidím asi takhle: každý stříhá, jak mu to vyhovuje, ale je potřeba vědět, jak střihnout, aby stromek reagoval podle našeho přání. Jinak kotlové koruny bych brala u zákrsků, kde se ovocem zatížené větve dají dobře podepřít. Ale podle... celý příspěvek >
Terminál je pouze zakrácený, odříznutí je označeno u konkurenčního výhonu. Jinak jsou ponechané 4 kosterní větve do kříže, seříznuté na rovnováhu. Ano, myslím to zcela vážně a stojím si za tím. Pokud s tím nesouhlasíte, nemohu za to.  Zdraví... celý příspěvek >
Zastrihnutie do korunky, 31.1.2011 Obsahuje fotku
Tak jsem poprvé v životě kreslila do obrázku na PC, snad to z toho poznáte, pokud se mi to povede vložit.  Lída
Jen to ne, připravil byste si stromek o terminál a měl byste dutou korunu, která se ráda rozlamuje. To by u tak pěkně narostlého stromku bylo škoda.   Lída
Sněhová vločka, 31.1.2011
Líbí se mi, ale kam doma s ní?? Za chvíli se bude dělat sadba ven a pak mívám problémy s místem. Jinak dotyčká kytička chce plné světlo, vřesovištní substrát, teplota v zimě min.7°C. V místnosti dorůstá 2m, venku (v teplejších krajích) až 4m.... celý příspěvek >
Identifikace pokojové rostliny, 30.1.2011
Do igelitu s jablkem určitě NE, když dáte ovoce blízko kvetoucích rostlin, tak dřív zvadnou... Ale vám ta bromélie ještě nekvetla? Ani když jste ji kupovala? Ona každá kvete jen 1x, pak udělá malé rostlinky a kvetou zas ty - ta původní už... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika