|
Příspěvky uživatele - 19.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
teplota pro klíčení paprik, 22.2.2009 Pane Kohoutek, nenapsala jsem, že na teplotě nezáleží.Jen jsem napsala, že místnosti vytápím na 20 st.A protože papriky mám už venku tak jsem vzala teploměr kterým se měří teplota masa a píchla jsem ho přes igelit k semíkům kopretiny, ukázal... celý příspěvek > |  | Dendrobium nobile, 22.2.2009 Děkuji za rady, ale ven je dávat nebudu.Mám obavy z mšic molic a z ostatních breberek.Některé pokojovky letním, sice je kontroluji, ale každý rok se modlím, abych si domů něco nezatáhla. |  |
|  | teplota pro klíčení paprik, 22.2.2009 To je zvláštní, že? Dělám to tak léta a moje maminka to taky tak dělala a papriky máme a rostou jak z vody a plodí jedna radost, čím pak to asi bude pane Kohoutek. Dělá to tak spousta lidí.Tak proč to rozčilení?? |  | Zastříhávání rajčat?, 22.2.2009 Pane Vili, nerada bych aby jste to vzal nějak špatně, pročítám vaše příspěvky se zájmem, ale... Koukla jsem na fota a když porovnám moje rajčata a ty vaše, žádný extra rozdíl nevidím.Nemáčím semínka, nepočítám dny, neřídím se ani žádným lunárním... celý příspěvek > |  | teplota pro klíčení paprik, 22.2.2009 Dobrý den, prosím vás opravdu se ničeho nebojte.Máte je na parapetu, máte, zabalte je do igelit sáčku a vyčkejte.Já mám v celém baráku 20st.Vyšší teploty mi nevyhovují a papriky a rajčata spolehlivě vyklíčí.Asi málo kdo vytápí dům na 30 a více... celý příspěvek > |  | Dendrobium nobile, 22.2.2009 Ahojky Janulo, moc děkuji za reakci.Podařilo se mi prcka jednoho vysušit a zatím ho nechám v klidu odvést a pak s ním něco provedu.Lehce jsem odstranila trochu toho mechu a pak po vysušení dala opatrně zpět.Kořeny vypadají dobře, tak snad bude OK. |  | Zastříhávání rajčat?, 21.2.2009 Ahojky Danielo, samozřejmě jdou zapěstovat úspěšně dva výhony, ale pro paní bude asi lepší prozatím jeden než zjistí co a jak a kam šáhnout.Jinak, jak se těšíte na jaro?Letos nesmím zanedbat předletovou přípravu |  | teplota pro klíčení paprik, 21.2.2009 Ještě vyčkejte.Dejte jim šanci tak do půlky týdne a když nic budete muset vyset znova. |  | kácení ovocných alejí, 21.2.2009 Určitě to není o stromech, ale o lidské bezohlednosti a hlouposti.Neuznávám ani řeči o křižovatkách či silnicích smrti.Je to jen a jen v lidech.Když značka 30, jedu třicet, mám mít pásy, mám je, dítě v autosedačce, je tam a sedí připoutané atd.Stromy... celý příspěvek > |  | Brugmansie lze vysazovat na záhon, 20.2.2009 Děkuji, já sice obdivuji již zmiňované kousky, ale nikdy jsem se na to nezeptala.Zatím žádný nemám, ale letos to napravím.Předloni na podzim jsem jeden asi 1.5m vysoký dostala, ale absolvoval 50km na přívěsu za autem, nezakrytý a byl listopad, a na... celý příspěvek > |  |
|  | Brugmansie lze vysazovat na záhon, 20.2.2009 Když jste tady, tak se zeptám, kdy je dáváte ze záhonu zpět do sklepa?Myslím při jakých teplotách, jaká je ta nenižší teplota při které je nejvyšší čas na úschovu, aby nezašly. |  | Brugmansie lze vysazovat na záhon, 20.2.2009 Dobrý večer, píšete pěstovat jako stromy trvale.Asi jsem to špatně pochopila,,ale nemusí na zimu zpět do květináče a do sklepa?Jinak tento způsob na léto do země a na zimu do sklepa tady u nás již dlouho pěstitelé praktikujíí velmi úspěšně.Mají kolem... celý příspěvek > |  | Copak je to za rostlinku?, 20.2.2009 Tak jsem to jen tak mrkem okem projela a taky nic jen v angličtině je tam zmínka, ale jazyky neovládám.Pokud ani vy asi máme smůlu, ale třeba se někdo ještě ozve a podá podrobnější informace a nebo nějaký odkaz. |  | Copak je to za rostlinku?, 20.2.2009 Tak že botanická a zoo v jednom.Tak to máte co dělat, ale je to pěkný, ne? hezký večer. |  | Copak je to za rostlinku?, 20.2.2009 Nebyla jsem přihlášená.To zvířátko je živé??? |  |
 |
|
|
|