Příspěvky uživatele - 19.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dendrobium - konec?, 20.7.2009
Dobrý den Karlosi, díky za reakci.Podobnou radu jsem tady od vás našla v jiné diskusi, něco jsem vyhledala na netu a tak doufám, že se mi podaří keiki zachránit Hezký den.
Dendrobium - konec?, 20.7.2009
Moc děkuji, když už máme i jméno nebude to jen dendrobium, ale Emička .
Orlíček, 12.7.2009
Ahojky Jani, Semínka objednávám na internetu a prodává se i směs barev jak jednoduchých tak plnokvětých orlíčků.Na jaře je určitě koupíte v obchodech.Kvetou druhým rokem po výsevu a jsou opravdu nádherné.Semínka dobře klíčí jak kupovaná tak i z... celý příspěvek >
Dendrobium - konec?, 11.7.2009
Tak, od pěti sedím u počítače a myslím, že jsem našla co jsem potřebovala.Je to teplomilné dendrobium phal. Pozná se to podle toho, že kvete na konci pahlízy, tvoří delší květní stvol a hrozen květů.To by odpovídalo.Nároky na pěstování podobné jako u... celý příspěvek >
Dendrobium - konec?, 10.7.2009
Ahojky Věrko, já to napsala jaksi nesrozumitelně.Omlouvám se.Mimo koupel s hnojivem jednou za 14dnů zalévám postřikovačem, který se většinou používá na rosení.Postříkám celý povrch, mám už v to cvik, voda se nedostane do srdíček listů a vodu co... celý příspěvek >
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 10.7.2009
Ahojky Berto, děkuji a určitě nějaké foto zas vyštrachám nebo nafotím.Pokojovek poslední dobou moc nepřibylo, spíše když jdu ze zahradnictví nesu si nějakou trvalku do záhonu.Nějak moc jsem se rozjela v zakládání okras.záhonů Berto, Vy by jste taky... celý příspěvek >
Dobrý den, tak jak všechny orchideje mám jej na SV okně, sluníčko tak do 9 hod, nestíním.Podle potřeby jak substrát vyschne postříkám z postřikovače dešťovou vodou, jen substrát, nerosím rostlinu.Pravidelně jednou za 14 dní ponořím květináč do vody s... celý příspěvek >
PP dobrý den, tak moc zkušená pěstitelka teda nejsem, O faleňácích ani nepíšu jsou neustále v květu, vanda taky, cymbidum se letní v polostínu na terase, dendrobiu Berry oda se taky daří... Ne nejsem zkušená pěsitelka to opravdu ne, ale chci ho... celý příspěvek >
Dendrobium - konec?, 10.7.2009 Obsahuje fotku
Dobrý den, dendrobium které jsem dostala bez jakéhokoliv štítku s názvem je v posledním tažení.Vytvořilo keiky a těm bych ráda zajistila optimální podmínky pro zdárný růst. Netuším kde jsem udělala chybu.Prosím pomůžete určit o jaký druh se asi... celý příspěvek >
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 10.7.2009 Obsahuje fotku
Ještě pár kytiček...
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 9.7.2009
Rada přišla pozdě  Odnašeč už zaůtočil a překvapilo mě jakou rychlostí je schopen takovýto vzrostlý kaktus zlikvidovat... 
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 9.7.2009 Obsahuje fotku
Tak já se teda připojím...
Juncus spiralis, 6.7.2009
Dobrý den, vloni jsem si přinesla spiralis, trochu mu oprala kořeny a šoupla ho do břehu potůčku mezi kameny, tak aby si mohl brát vody tolik kolik potřebuje.Na zimu jsem ho pro jistotu dala do kbelíku s vodou a dala na okno do starého... celý příspěvek >
Brouk v jezírku, 2.7.2009 Obsahuje fotku
K potápníkům, kteří úspěšně přezimovali se letos přidal další návštěvník, užovka.Když se v tomto deštivém počasí sem tam objeví slunný den staví se na koupel a pak bere sluníčkovou saunu na kamenech.Je nádherná...
Obří masitá rajčata, 17.6.2009
Díky, díky, letos jsem to teda s těmi rajčaty vzdala, ale příští rok do toho jdu znova.Manžel je má rádJinak kopřivy vynikající věc a místo drahých šamponů odvar z čerstvě natrhaných kopřiv, není nic lepšího... Hezký den
Další diskuze:  1617181920  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika