|
Příspěvky uživatele - 19.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dendrobium - konec?, 20.7.2009 Dobrý den Karlosi, díky za reakci.Podobnou radu jsem tady od vás našla v jiné diskusi, něco jsem vyhledala na netu a tak doufám, že se mi podaří keiki zachránit Hezký den. |  | Dendrobium - konec?, 20.7.2009 Moc děkuji, když už máme i jméno nebude to jen dendrobium, ale Emička . |  |
|  | Orlíček, 12.7.2009 Ahojky Jani, Semínka objednávám na internetu a prodává se i směs barev jak jednoduchých tak plnokvětých orlíčků.Na jaře je určitě koupíte v obchodech.Kvetou druhým rokem po výsevu a jsou opravdu nádherné.Semínka dobře klíčí jak kupovaná tak i z... celý příspěvek > |  | Dendrobium - konec?, 11.7.2009 Tak, od pěti sedím u počítače a myslím, že jsem našla co jsem potřebovala.Je to teplomilné dendrobium phal. Pozná se to podle toho, že kvete na konci pahlízy, tvoří delší květní stvol a hrozen květů.To by odpovídalo.Nároky na pěstování podobné jako u... celý příspěvek > |  | Dendrobium - konec?, 10.7.2009 Ahojky Věrko, já to napsala jaksi nesrozumitelně.Omlouvám se.Mimo koupel s hnojivem jednou za 14dnů zalévám postřikovačem, který se většinou používá na rosení.Postříkám celý povrch, mám už v to cvik, voda se nedostane do srdíček listů a vodu co... celý příspěvek > |  | Nejzdařilejší pokojové rostliny, 10.7.2009 Ahojky Berto, děkuji a určitě nějaké foto zas vyštrachám nebo nafotím.Pokojovek poslední dobou moc nepřibylo, spíše když jdu ze zahradnictví nesu si nějakou trvalku do záhonu.Nějak moc jsem se rozjela v zakládání okras.záhonů Berto, Vy by jste taky... celý příspěvek > |  | Dendrobium - konec?, 10.7.2009 Dobrý den, tak jak všechny orchideje mám jej na SV okně, sluníčko tak do 9 hod, nestíním.Podle potřeby jak substrát vyschne postříkám z postřikovače dešťovou vodou, jen substrát, nerosím rostlinu.Pravidelně jednou za 14 dní ponořím květináč do vody s... celý příspěvek > |  | Dendrobium - konec?, 10.7.2009 PP dobrý den, tak moc zkušená pěstitelka teda nejsem, O faleňácích ani nepíšu jsou neustále v květu, vanda taky, cymbidum se letní v polostínu na terase, dendrobiu Berry oda se taky daří... Ne nejsem zkušená pěsitelka to opravdu ne, ale chci ho... celý příspěvek > |  | Dendrobium - konec?, 10.7.2009  Dobrý den, dendrobium které jsem dostala bez jakéhokoliv štítku s názvem je v posledním tažení.Vytvořilo keiky a těm bych ráda zajistila optimální podmínky pro zdárný růst. Netuším kde jsem udělala chybu.Prosím pomůžete určit o jaký druh se asi... celý příspěvek > |  | Nejzdařilejší pokojové rostliny, 10.7.2009  Ještě pár kytiček... |  |
|  | Nejzdařilejší pokojové rostliny, 9.7.2009 Rada přišla pozdě Odnašeč už zaůtočil a překvapilo mě jakou rychlostí je schopen takovýto vzrostlý kaktus zlikvidovat... |  | Nejzdařilejší pokojové rostliny, 9.7.2009  Tak já se teda připojím... |  | Juncus spiralis, 6.7.2009 Dobrý den, vloni jsem si přinesla spiralis, trochu mu oprala kořeny a šoupla ho do břehu potůčku mezi kameny, tak aby si mohl brát vody tolik kolik potřebuje.Na zimu jsem ho pro jistotu dala do kbelíku s vodou a dala na okno do starého... celý příspěvek > |  | Brouk v jezírku, 2.7.2009  K potápníkům, kteří úspěšně přezimovali se letos přidal další návštěvník, užovka.Když se v tomto deštivém počasí sem tam objeví slunný den staví se na koupel a pak bere sluníčkovou saunu na kamenech.Je nádherná... |  | Obří masitá rajčata, 17.6.2009 Díky, díky, letos jsem to teda s těmi rajčaty vzdala, ale příští rok do toho jdu znova.Manžel je má rádJinak kopřivy vynikající věc a místo drahých šamponů odvar z čerstvě natrhaných kopřiv, není nic lepšího... Hezký den |  |
 |
|
|
|