|
Příspěvky uživatele - 19.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Campanula zvonek nevěsta, 12.9.2009  Ahojky Hanči, já ty máky nenafotila, ale ty zahradní ano.Třeba se budou líbit i ty.Hezký den. |  | Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 12.9.2009 Začátečnice??? Tipovala bych to na zkušenou pěstitelku, nádhera.Tak ať se vám daří i v dalších letech |  |
|  | Kocour cestovatel, 12.9.2009 Ahojky všem, vezmu to popořadě, Mílo lépe bych to nenapsala.Taky jsem musela jaksi všechno přehodnotit, a nakonec jsem zjistila, že nejdůležitější, aspoň pro mne, je mít kolem sebe hodné a veselé lidičky, zvířata a tu zeleň.To mi nejvíc pomáhá.Moc a... celý příspěvek > |  | Kocour cestovatel, 10.9.2009 Mílo, ten mourek ten teda je nádherný.Tady po vsi pobíhá pár koček s podobnou kresbou, ale není tak výrazná jsou totiž černo-hnědé.U toho vašeho je to "malování" krásně vidět.A ten černý, to je paráda, ty bílé pacinky, prostě k... celý příspěvek > |  | Campanula zvonek nevěsta, 9.9.2009 Dobrý večer všem, Hanči v tomhle vám moc fandím.U nás zatím vedou pampelišky, ale letos nádherně kvetly vlčí máky.Asi na 4m2 jich kvetlo nepřeberné množství.Prostě úžasná záplava červených květů.Ten kostival mám u jezírka a samozřejmě je tam i... celý příspěvek > |  | Šalvěj, která usychá, 9.9.2009  Teda paní Marie, vy že potřebujete poradit?Když se koukám na vaše fota mám pocit, že vám musí povyrůst i sádrový trpaslík.Já jsem si vloni počkala na semínka a napěstovala si nové sazeničky.Už jsou z nich pěkné keříky.I obdarovaní si je... celý příspěvek > |  | Kocour cestovatel, 9.9.2009 Ahoj Mílo, to víte, že si pamatuji ten andělský kukuč.Jak se daří Luckymu?Vy odčervujete jedenkrát za měsíc?Já to beru jedním vrzem psa a kočky jednou za čtvrt roku.Sice kocour donese kde co, myši, hryzce,krtky, ale taky jak začnou v zimě hony... celý příspěvek > |  | Begonie, 9.9.2009 Lotte, nádhera, moc se mi to líbí |  | Campanula zvonek nevěsta, 9.9.2009 Ahojky děvčata, Berti je to byliňáček koupený v b... xu.Ještě ho tam vídám.Do něj jsem dala drobné kamínky a netřesky, na byliny je moc malý.Letos jsem si sundavilku nekoupila, i když jsem stála ve frontě v takovém to obchodě kam se chodí pro jídlo a... celý příspěvek > |  | Ocet proti kočkám, 9.9.2009 Dobrý den, likviduji je octem nebo horkou vodou.rostou mi v kamenném chodníku.Ocet dám do rozprašovače a dvakrát, třikrát zmáčknu.Ostatní plevel po dešti likviduji růčo... Ale ta zatrolená pampeliška z těch škvír jinak nejde.Hezký den. |  |
|  | Kocour cestovatel, 7.9.2009  Mílo, já se omlouvám, ale byla jsem z toho taková špatná, slzy na krajíčku jak jsem o tom psala, že jsem Vás zapoměla utěšit.Dnes přijela dcera a ptala se kde máme Pankáče, tak mu začala říkat neteřinka, když byl ještě kotě, trčely... celý příspěvek > |  | Campanula zvonek nevěsta, 7.9.2009  Ahojky Berto, Sundavilka nádherná, mám na tom aspoň malilinkatý podíl, když jsem Vás přemlouvala, aby jste do toho šla a koupila ji?Já o ni po dvou letech přišla, nevím proč.Obrazila a najednou, šlo to velmi rychle, uschla.
S těmi zvonečky je... celý příspěvek > |  | Ocet proti kočkám, 6.9.2009 Já jsem vyčetla, že stačí nalít ocet do srdíčka pampelišky a je za chvíli po ní.Vyzkoušeno, funguje to.Nedovedu si představit co by to udělalo třeba s květinama,trávou aj. |  | Kocour cestovatel, 3.9.2009  Ahojky Mílo, smutné to je, ale nedá se nic dělat.Pobrečela jsem si, nic víc dělat nejde.Jsem na tom stejně jak Vy, každé zvířátko je člen rodiny a tak se taky o ně starám.I kdybych já neměla co do pusy, tak zvířata budou mít doma vše co... celý příspěvek > |  | Kocour cestovatel, 2.9.2009 Tak už jsem ho našla, mazlíka našeho.Šla jsem uklidit takový kout v zahradě kam se moc nechodí a kde plevel nevadí a tam jsem našla už jen mazlíkovu mrtvolku... |  |
 |
|
|
|