Příspěvky uživatele - 19.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Campanula zvonek nevěsta, 12.9.2009 Obsahuje fotku
Ahojky Hanči, já ty máky nenafotila, ale ty zahradní ano.Třeba se budou líbit i ty.Hezký den.
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 12.9.2009
Začátečnice??? Tipovala bych to na zkušenou pěstitelku, nádhera.Tak ať se vám daří i v dalších letech
Kocour cestovatel, 12.9.2009
Ahojky všem, vezmu to popořadě, Mílo lépe bych to nenapsala.Taky jsem musela jaksi všechno přehodnotit, a nakonec jsem zjistila, že nejdůležitější, aspoň pro mne, je mít kolem sebe hodné a veselé lidičky, zvířata a tu zeleň.To mi nejvíc pomáhá.Moc a... celý příspěvek >
Kocour cestovatel, 10.9.2009
Mílo, ten mourek ten teda je nádherný.Tady po vsi pobíhá pár koček s podobnou kresbou, ale není tak výrazná jsou totiž černo-hnědé.U toho vašeho je to "malování" krásně vidět.A ten černý, to je paráda, ty bílé pacinky, prostě k... celý příspěvek >
Campanula zvonek nevěsta, 9.9.2009
Dobrý večer všem, Hanči v tomhle vám moc fandím.U nás zatím vedou pampelišky, ale letos nádherně kvetly vlčí máky.Asi na 4m2 jich kvetlo nepřeberné množství.Prostě úžasná záplava červených květů.Ten kostival mám u jezírka a samozřejmě je tam i... celý příspěvek >
Šalvěj, která usychá, 9.9.2009 Obsahuje fotku
Teda paní Marie, vy že potřebujete poradit?Když se koukám na vaše fota mám pocit, že vám musí povyrůst i sádrový trpaslík.Já jsem si vloni počkala na semínka a napěstovala si nové sazeničky.Už jsou z nich pěkné keříky.I obdarovaní si je... celý příspěvek >
Kocour cestovatel, 9.9.2009
Ahoj Mílo, to víte, že si pamatuji ten andělský kukuč.Jak se daří Luckymu?Vy odčervujete jedenkrát za měsíc?Já to beru jedním vrzem psa a kočky jednou za čtvrt roku.Sice kocour donese kde co, myši, hryzce,krtky, ale taky jak začnou v zimě hony... celý příspěvek >
Begonie, 9.9.2009
Lotte, nádhera, moc se mi to líbí
Campanula zvonek nevěsta, 9.9.2009
Ahojky děvčata, Berti je to byliňáček koupený v b... xu.Ještě ho tam vídám.Do něj jsem dala drobné kamínky a netřesky, na byliny je moc malý.Letos jsem si sundavilku nekoupila, i když jsem stála ve frontě v takovém to obchodě kam se chodí pro jídlo a... celý příspěvek >
Ocet proti kočkám, 9.9.2009
Dobrý den, likviduji je octem nebo horkou vodou.rostou mi v kamenném chodníku.Ocet dám do rozprašovače a dvakrát, třikrát zmáčknu.Ostatní plevel po dešti likviduji růčo... Ale ta zatrolená pampeliška z těch škvír jinak nejde.Hezký den.
Kocour cestovatel, 7.9.2009 Obsahuje fotku
Mílo, já se omlouvám, ale byla jsem z toho taková špatná, slzy na krajíčku jak jsem o tom psala, že jsem Vás zapoměla utěšit.Dnes přijela dcera a ptala se kde máme Pankáče, tak mu začala říkat neteřinka, když byl ještě kotě, trčely... celý příspěvek >
Campanula zvonek nevěsta, 7.9.2009 Obsahuje fotku
Ahojky Berto, Sundavilka nádherná, mám na tom aspoň malilinkatý podíl, když jsem Vás přemlouvala, aby jste do toho šla a koupila ji?Já o ni po dvou letech přišla, nevím proč.Obrazila a najednou, šlo to velmi rychle, uschla. S těmi zvonečky je... celý příspěvek >
Ocet proti kočkám, 6.9.2009
Já jsem vyčetla, že stačí nalít ocet do srdíčka pampelišky a je za chvíli po ní.Vyzkoušeno, funguje to.Nedovedu si představit co by to udělalo třeba s květinama,trávou aj.
Kocour cestovatel, 3.9.2009 Obsahuje fotku
Ahojky Mílo, smutné to je, ale nedá se nic dělat.Pobrečela jsem si, nic víc dělat nejde.Jsem na tom stejně jak Vy, každé zvířátko je člen rodiny a tak se taky o ně starám.I kdybych já neměla co do pusy, tak zvířata budou mít doma vše co... celý příspěvek >
Kocour cestovatel, 2.9.2009
Tak už jsem ho našla, mazlíka našeho.Šla jsem uklidit takový kout v zahradě kam se moc nechodí a kde plevel nevadí a tam jsem našla už jen mazlíkovu mrtvolku...          
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika