|
Příspěvky uživatele - 97.44
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co to je?, 31.3.2009 Tulipány určitě, pak bych typoval krokusy a bledule. A nebo taky ne :-)
Martin |  | Nadměrná násada plodů ovocných stromů, 31.3.2009 Stříkat obden vápenným mlékem. Ale vážně, buďto provedete postupný omlazovací řez (každý rok část větví - pozor, ne najednou, nebo vám poskočí "vlky"), kterým zredukujete a zkvalitníte úrodu, nebo (a to Vám doporučuji) úrodu rozdejte... celý příspěvek > |  |
|  | Řez broskvoní zasazených jaro 2008, 31.3.2009 Broskev není nějak náročná na podmínky pěstování, má však výrazně jiné požadavky na výsatbu a řez. Na podzim nemusí být dokonale vyzrálá pletiva (proto je vhodnější výsatba na jaře) a řez je ovlivněn skutečností, že broskvoň plodí výhradně na... celý příspěvek > |  | Jabloň - poraďte prosím jakou?, 31.3.2009 Pane Vysloužile, pokud nemáte svůj výpěstek broskvoně, tak si myslím, že bede lepší koupit teď, ať je možné stihnout postřik proti kadeřavosti. Tak jsem dopadl já vloni, když zakoupená broskev Redhaven měla již lístky, které se posléze ukázaly jako... celý příspěvek > |  | Habr - živý plot, 31.3.2009 Já u svého plotu taky stříhám, některé větve se pak ale ohýbají dolů a chybí terminál. Proto v prvních letech je třeba si se živým plotem vyhrát a u těch problematických stromků i vyvazovat.
Martin |  | sadenice paradajok, 31.3.2009 Určitě je nejvyšší čas (pokud jsou 10 cm vysoké) přesadit rajčata po jedné sazenici do kelímku. Je nutné sazenice v kelímku "utopit" tak, aby koukali ze substrátu jen vrchní lístky. Z počátku než rajče řádně zakoření šetřte se... celý příspěvek > |  | Má teď význam dát ted jablka na máč?, 30.3.2009 Určitě by se daly takto zužitkovat, v podstatě se taky na nic jiného díky své přezrálosti a sypkosti asi nehodí. Jen bude v obsahu drtě méně moštu, doporučuji proto částečně doplnit vodou pro lepší prokvašení.
Martin |  | Konec šlechtěných švestek na Valašsku?, 30.3.2009 No to je názor, který tady ještě nezazněl. Vycházíte z nějaké studie, nebo to je jen Vaše doměnka?
Martin |  | Co teď s kadeřavostí?, 30.3.2009 Osobně si myslím, že dva postřiky na jaře stačí. Někdy člověk nestihne na jaře ani jeden postřik...
Martin |  | Odpočinutí políčka-pole ladem, 29.3.2009 Například pohanku můžete vysít na konci dubna, v červenci po odkvětu zarýt a do podzimu po vysétí v červenci znovu pohanka zakvete (případně i dozraje). Plevel nemá šanci. A včely mají ráj...
Martin |  |
|  | Odpočinutí políčka-pole ladem, 29.3.2009 Od plevelů si pomůžete vysetím pohanky, řepky, hořtice. Nevím, jestli toto lze nazvat pole ladem, ale tyto plodiny zamezí zaplevelení a poslouží po jako zelené hnojivo.
Martin |  | kdy strihat broskvone?, 28.3.2009 Trošku to z mého pohledu poopravím, stříhat by jste měla v době květu, případně těsně po odkvětu, když jsou nasazené malé plůdky. Podívejte se do starších diskuzí, najdete tam určitě vše potřebné. Zdravím. Martin |  | Co teď s kadeřavostí?, 28.3.2009 Tak dnes na ostravsku po dloooouhé době první pěkný den, tak jsem mohl provést druhý postřik broskvoní proti kadeřavosti. Poprvé jsem dnes použil Sulku, tak jsem zvědav na výsledek.
Martin |  | Jakou meruňku?, 26.3.2009 Děkuji za odpověď, našel jsem na internetu, že se dá snad koupit v Uherském Hradišti. To je pro mne ještě přijatelná vzdálenost. Kdyby někdo z diskutujících věděl, kde se dá okolo Ostravy pořídit Pinkcot, dejte prosím vědět. Děkuji
Martin |  | Jakou meruňku?, 26.3.2009 to: Juraj Kafka
Pane Kafka, sám zvažuji nákup Pincotu, bohužel v okolí mého bydliště (ostravsko) školky nemají licenci na tento rezistent. Vím, že je v prodeji v Plzni, ale tím směrem nejezdím...
Prosím Vás, jaké jsou chuťové vlasnosti Pincotu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|