Příspěvky uživatele - 97.44

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sloupovitá odrůda třešní - popř hrušní, švestek, jabloní a drobného ovoce, 10.4.2009
Byl jsem v zahradnictví v Bruzovicích a tyto jabloně se nabízeny za 250 Kč. Ale byly krásně zapěstované o výšce cca 150 cm. Martin
Trávník u novostavby - horší půda, 7.4.2009
V jílovině Vám pěkná tráva neporoste, spíše tak podběl... Určitě bych se snažil sehnat nějaké to auto kvalitní humózní ornice a rozprostřel bych vrstvu min. 10cm nad podornici. Možná do této vrstvy zapracovat tak 20% písku (provzdušnění trávníku).... celý příspěvek >
Řez, 6.4.2009
Do vyhledávače napište "kadeřavost" (střih broskvoní) a můžete pročítat celé hodiny.  Martin
Řez meruňky, 6.4.2009
Stejně jako jiné peckoviny pouze v období vegetace. S řezem počkejte do doby, když meruňka bude s větší části odkvetlá. Martin
Řez broskvoní zasazených jaro 2008, 5.4.2009
Ale zajímavá... A je možné, že je tato úvaha položena na reálném základě. Co nato další pěstitelé? Martin
Kdy papriky do skleníku, 4.4.2009
Já na ostravsku 320 mnm mám mrazy poslední tři dny k ránu -i když je přes den přes 20°C. Nicméně paprika špatně snáší teplotu pod 5 °C. Martin
Kdy papriky do skleníku, 4.4.2009
Dle mého je ještě brzy. V noci teploty padají k nule i ve skleníku a to paprikám určitě neprospěje. Doporučoval bych počkat do konce dubna, případně sledovat dlouhodobější předpověď počasí. Martin
střih mladé švestky - konkrétně, 4.4.2009
Máte pravdu, já nechávám centimetrové čípky, které druhý rok odstraním. Martin
sestřih mladé meruňky, 4.4.2009
Jsem u peckovin (snad krom švestek, ale i tam mám u jedné "kotlík") zastáncem kotlovité kotuny. Myslím, že stromy jsou prosvětlenější a netrpí moniliózou. A taky nerostou do nebe. Martin
sestřih mladé meruňky, 3.4.2009
Třeba mě tady někdo pokárá, ale u nové výsatby bych ještě opravdu chvíli počkal, až stromek bude v plné míze. Martin
sestřih mladé meruňky, 3.4.2009
Dobrý den, já bych založil cca za tři týdny tzv.kotlovitou korunu. Nechal bych tři větve rostoucí z kmínku uprostřed (ty bych jen zakrátil na tři - čtyři pupeny, přičemž poslední bude směřovat z koruny ven) a odstranil bych spodní a horní větev (s... celý příspěvek >
čím hnojit na jaře?, 2.4.2009
Hnojivem, obsahující ve větší míře dusík a fosfor. Na podzim spíše dráselnými hnojivy. Martin
Pěstování meruněk v nadmořské výšce 600 m, 2.4.2009
Sám budu zkoušet Pinkcot, ještě ji sice nemám, ale o víkendu ji jedu koupit... Odborníci o ní pějou samou chválu, její postupné a dlouhé kvetení (až jeden měsíc) "prý" zajišťuje "zajištěnou" úrodu... Za dva roky budu chytřejší.... celý příspěvek >
Založení trávníku, 2.4.2009
Je to dobrý postup. Martin
sekačka na cca 3500 m2, 31.3.2009
Psal jste, že traktůrek nechcete, ale při těch 3500m2 máte s klasickou sekačkou co dělat. Martin
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika