|
Příspěvky uživatele - 97.44
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
IBC kontejner - redukce na výpušťáku, 2.5.2009 Tak nikdo se s tím nesetkal? Zkusím ještě jednu otázku. Nechal bych stavající výpusť být (například pro napouštění konve) a vedle bych navrtal do plastu díru a osadil ventil 3/4". Dá se technicky tento ventil nainstalovat a utěsnit, i když není... celý příspěvek > |  | Kolik jaru místo smáčedla?, 2.5.2009 Když tam dáte o tři kapky víc, nic nepokazíte. Aneb, já dávám na 1O l kávovou lžičku jaru.
Martin |  |
|  | Nestejnonměrný trávník, 1.5.2009 Sám ho moc neuznávám, ale výrobce (i reklama) deklaruje, že je to hnojivo s obsahem selektivních herbicidů.
Martin |  | IBC kontejner - redukce na výpušťáku, 1.5.2009 Dobrý den,
stal jsem se šťastným novým vlastníkem kubíkového IBC kontejneru, který už našel místo na zahradě... Nevíte někdo, jestli existuje redukce na vypouštěcím ventilu na 1", případně 3/4", aby se dala zapojit hadice? Případně, kde by se... celý příspěvek > |  | Díra nevykopaná dopředu, 26.4.2009 Do podzimu Vám nezasazená nevydrží, tak zasadit co nejdříve...
Martin |  | Mšice ve skleníku, 26.4.2009 Ano, jsou to afrikány, dobře to funguje.
Martin |  | Jasan / javor jako sloupek dřevěného plotu?, 25.4.2009 Nevím, jaké máte půdní podmínky, pokud nejsou jíly a spíše máte kamenitou půdu, stačí betonová patka 30 cm hluboko. Pro Váš plůtek to vydrží. A dobře se Vám to pude za těch pár let likvidovat...
Martin |  | Mšice ve skleníku, 25.4.2009 Letnička, kytka, co se vysazuje na záhony (často ve městech) po maceškách. "Smraďošek" je to slengový výraz u nás na ostravsku.
Martin |  | Mšice ve skleníku, 25.4.2009 Nebo zasadit mezi papriky "smraďošky", dobře to funguje.
Martin |  | Jasan / javor jako sloupek dřevěného plotu?, 25.4.2009 Určitě se toto dřevo dá použít, dokonce bude mít větší životnost než smrk. Určitě bych doporučil dřevo odkornit (u javoru nutnost, jinač se do něho okamžitě pustí breberky...), opálit a natřít. Já bych na takový plot doporučil nátěr naftou. Vždy bude... celý příspěvek > |  |
|  | Černí broučci v květu, 25.4.2009 A také v divizně, tam se mu taky líbí.
Martin |  | Pergoly, 24.4.2009  Mám ze stejného materiálu pergolu, jen barva je bronzová. Deska má ze spodu takové kapičky, kterými se sluneční paprsek "rozbije" a zastřešení (byť čiré) vytvoří polostín.
Martin |  | Jaký povrch na terasu, 18.4.2009 tzv. na terče. Místo plastových terčů možno použit kačírek, do kterého bude betonová dlažba uložena, nicméně terče jsou kvůli možnému přehřívání hydroizolace lepší.
Záleží jen, jestli skladba podlahy terasy (min. dalších sedm sentimetrů nahoru) není... celý příspěvek > |  | Mechanický vertikulátor, 17.4.2009 Dobře, dobře. Já myslím, že je blbost kupovat stroj na 35m2, samozřejmě pokud ho někdo tazateli půjčí za štamprlu, není co řešit.Věřte, že provzdušnit hrábkami trávník jde a to sám mám jen 80kg. Ale asi mám silnější ruce
Martin |  | Mechanický vertikulátor, 17.4.2009 Hm, vážně si myslíte, že 35m2 dvakrát do roka někoho fyzicky zničí? Sám vlastním hrábě a jsem i "rodinným spoluvlastníkem" vertikutátoru Alko. Tam, kde žena má tzv. předzahrádku s kytkama a trávnik tvoří pouze klikatícíse cestiček... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|