|
Příspěvky uživatele - 42.34
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dolmar PS 6400 HS, 13.3.2009 Koupil jsem si DOLMAR 6400, uz ji mam mesic a jsem sni moc spokojen, puvodne jsem chtel kupovat jonsered 2165. Taky jsem navstivil STIHL, moc se mi libila ms 360, to chci řict lidem co si chteji koupit pilu, at nekupuji lacine sity..nebo daji penize... celý příspěvek > |  | Koupě silnější motorové pily, 20.2.2009 Dobry den, at si pan koupi Dolmarku 6400. Ja jsem chtel kupovat prvně Jonsered 2165.Mozna je lepsi ale volil jsem podle ceny. Už jsem aji vyzkousel je to proste povedena pila. F.J |  |
|  | Pila Dolmar 6400, 17.2.2009 Jak se zabiha takova pila?, mam ji novou koupil jsem ji na internetu minuly tyden akcni naradi za 13 490 kcs zatim jsu sni spokojen je to proste delo |  |
|
|
|