|
Příspěvky uživatele - 21.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak často ostřit řetěz na elektrice, 27.5.2011 Zdravím tě Gl.. Souhlasil bych celkem s 3-5 nádržkami, ale poznávat to podle velikosti a tvaru pilin, tak to bys asi u některých majitelů narazil. Dost často mi nosí řetězy "odborníci" co si pořídili super brusky za pár korun, řetěz mají... celý příspěvek > |  | Motorová pila pro amatéra, 5.5.2011 Ano, novější modelově je MS 210. Jiná nádrž s bajonety uzávěry (celkem dost výhoda), jinak jen drobná vylepšení 021. Na slabší hmotu slušná. Mírně obtížnější údržba válce (pro některé uživatele), dobrý přístup k náhradním dílům. Osazení lištou 30 cm... celý příspěvek > |  |
|  | Motorová pila pro amatéra, 4.5.2011 To je jedna pravda a ta druhá je, že to je už dost obstarožní veterán a sehnat třeba jen ozubené kolo pohonu ol. čerpadla je celkem problém. STIHL sice vyrábí následovnici MS 380, ale "osvícené" zastoupení u nás jaksi nehodlá akceptovat... celý příspěvek > |  | Motorová pila homelite, 3.5.2011 To nic, to jen aby řeč nestála. Ale (jsem veteránský šťoura ), ještě v označení chybí UT. A např. UT-10588 byla jen jedna varianta modelu 240. 240 Super měla UT-10717/UT-10718 (A, B,C), varianta 240 SL UT-10589, UT-10632,634,635.... Prostě každá... celý příspěvek > |  | Motorová pila homelite, 2.5.2011 Jen drobná oprava. Pokud pila nemá brzdu řetězu, není to model 240SL, ale pouze 240. A podle kovového krytu řetězu ji nejspíš nemá. Nicméně kladka startování je shodná s modelem 200. Pily originální značky Homelite z USA prodávala a servisovala firma... celý příspěvek > |  | Krovinorez stihll, 29.4.2011 Vše by možná pomohlo, co by však pomohlo určitě je napsat model křovinořezu! Některé totiž mají pevné trysky a tam pak žádné "profukování" nepomůže! Podle názvu dotazu však asi bude obtížné model zjistit, když není možné ani pořádně opsat... celý příspěvek > |  | Motorová pila Alpina P680, 29.4.2011 Je to sice už starší téma, pan Ř.Z. jej asi již nesleduje, ale nevadí. Castor, jak jsem výše napsal, nezatracuji. Nepřekvapuje mne ani Vaše dobrá zkušenost. Kočkopsem jsem nenazval značku, nýbrž model P 680 a také popsal proč a nečekal, že sám... celý příspěvek > |  | Nejlepší křovinořez na trhu, 20.4.2011 Pokud by skutečně došlo na výměnu membrán za 1 200 Kč včetně práce, pak by jste měl "špatné zkušenosti " i Vy. To je oprava bratru za 500 Kč! |  | Gude KS 400, 6.4.2011 Jako téměř vždy u těchto testů, ač mne překvapil zadavatel testu, bych jej zase tak neprožíval. Stačila mi jedna dost podivná "poznámka" a můj názor na testující je hotov. U pily SOLO 620 se testující dokonale "odbourali"... celý příspěvek > |  | Nejlepší křovinořez na trhu, 6.4.2011 Souhlasím se Stihlem a přidám Solo 142 i 154, hravě se vyrovnají jak Stihlu, tak Dolmaru. Navíc ve stejné cenové relaci s Dolmarem. |  |
|  | Řetízková mulčovací hlava na křovinořez Brogio, 28.3.2011 Romane, ten štěpkovací nůž od STIHLu (270mm, 320 mm), dvoubřitý, je obdoba dvou, tří břitého nože od např. Oregonu. Ten jsem měl na mysli, nikoliv běžný "trojcíp". STIHL ten svůj schválil se spec. krytem, já mám odzkoušený ten Oregon s... celý příspěvek > |  | Řetízková mulčovací hlava na křovinořez Brogio, 28.3.2011 Věříte že mne to ani moc nepřekvapuje. Oni tito výrobci si dvakrát hlavu s bezpečností nelámou. Na obalu mají klidně napsáno, že prošel zkušebnou i na Marsu. Ve skutečnosti to ale možná někdy kolem nějaké zkušebny jelo, ale zabalené v obalech a na... celý příspěvek > |  | Pokácení ovocných stromů, povolení?, 26.3.2011 Jestliže strom nenávratně odstraňuji, pak je nutné se ohlížet pouze na (v případě doupných, hnízdních stromů), dobu hnízdění ptáků. A ani zde to není šablonou, neboť např. v lesích se kácí celoročně a někteří revírníci nechávají (bohužel a ke... celý příspěvek > |  | Stihl 041AV, 13.3.2011 Protože se mi množí e-mailové dotazy na tuto pilu, napíšu k ní pár rozhodujících detailů. STIHL 041 AV má dvě provedení zapalování. Za 1) kontaktní - pod setrvačníkem je jedna "malá černá krabička", kde je ukryt přerušovač a kondenzátor a... celý příspěvek > |  | Jaký o-kroužek na wapku stihl re 118, 13.3.2011 9 x 1,2 mm |  |
 |
|
|
|