Příspěvky uživatele - 142.214

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Křovinořez kolem 5000 kč - Hecht/Grizzly MTS 40?, 4.5.2009
Připojím svoji zkušenost se značkou grizzly. Mám už pátým rokem benzínový vyžínač a maximální spokojenost. Ani jedna porucha, po zimě startuje hned bez problémů. Seču s ním hlavně kolem plotu a taky přerostlou trávu v nerovném terénu a tam dostává... celý příspěvek >
Jakou koupit rotecni benzinouvou sekacku s cenou okolo 10tis?, 28.4.2009
Uz jsem to psal v jinych vlaknech. Pokud chcete bezproblemovou spolehlivou sekacku, kupte si Hondu. Jestli to mate blizko do Polska tak tam jsou o ctvrtinu levnejsi, takze se dostanete na cenu neznackovych sekacek prodavanych u nas s nepopsatelne... celý příspěvek >
Jakou rotační sekačku na 500m2, 5.3.2009
Pokud budete sekat nejmene jednou tydne tak vam sekacka se slabsim motorem bude stacit. V limitu 7 tisic jsem vsak nasel s pojezdem pouze Alko. Je to ale osvedcena znacka z tech levnejsich s dobrym servisem a prodlouzenou zarucni dobou. Hlavne se... celý příspěvek >
vyber zahrad. stroja, 20.2.2009
Honda doporucuje oleje Shell. Ja pouzivam Shell helix ultra 5w-40, ale v podstate staci 10w-40. R.
Křovinořez pro ženu, 10.2.2009
Pokud budete chtit dodrzovat garancni prohlidky (nekdy je zaruka i 5 let) spise se poohlednete po znacce, ktera ma servis nejblize vasemu bydlisti. Jeste mohu doporucit Stihl nebo Hondu, ktera ma ctyrtaktni motor a tudiz se nemusi michat benzin s... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika