Příspěvky uživatele - 19.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Utržená dýně, 2.9.2009 Obsahuje fotku
Trhala jsem už asi před měsícem.Zdálo se mi, že stopka je zaschlá, a v té době celkem dost pršelo, tak jsem to riskla.Otrhala položila na paletu a... doufala.Vydržely všechny a v místě kde ležely na zemi a byly ještě žluté, jsou dnes vybarvené také... celý příspěvek >
Pochlubte se svojí zahrádkou, 30.8.2009
Dobrý večer, paní Marie, nádhera, moc se mi to líbí trochu jsem .Já stále přesazuji, to se mi moc rozrostlo, to se mi tam a tam nelíbí a stále do kola... Na netkanku stačí slabá vrstva mulče jen aby zakryla, těch 8-10 cm se dává když pod kůrou... celý příspěvek >
Jak poslat poštou sazenice?, 28.8.2009
Ještě jsem koukla na foto, nevyndávejte trávu z kelímku, vemte dvoulitrovou petku, seřízněte vršek a kelímek s trávou do ní zašoupněte a nebo jen zalijte dejte do sáčku, trochu těch utěrek nebo ubrousků na zeminu aby cestou nevypadala zabalit do... celý příspěvek >
Jak poslat poštou sazenice?, 28.8.2009
Určitě to zas tak moc nevadí.Musela jsem to udělat taky, je to víc jak měsíc co jsem trávu posílala a kamarádka psala, že roste a daří se jí(té trávě!)
Jak poslat poštou sazenice?, 26.8.2009
Dobrý den, posílala jsem spostu sazenic květin jak trvalek tak pokojovek.Okrasnou trávu taky, sice ne pampas, ale přežily tu cestu všechy rostliny.U pet lahve jsem odřízla hrdlo a ještě ji rozřízla podélně.Vložila jsem opatrně trávu i se zeminou... celý příspěvek >
Kocour cestovatel, 22.8.2009 Obsahuje fotku
No tak vidíte, povedlo se, už i on má nový domov.Je to fešák.U nás zatím nic.Tulák se stále toulá. Zero, to je mi moc líto co se stalo vašemu kočičákovi.Ti moji jsou taky jen obyčejní vesničtí chasníci, ale rozmlsaní a umazlení jsou jak kdyby měli... celý příspěvek >
Kocour cestovatel, 18.8.2009
Mílo jste milá, díky.Trápí mně to protože nevím co s ním je, jestli je v pořádku, jestli není zraněný.Ale až se vrátí ten teda... se bude mít.Vymazlím, nakoupím kapsičky, granule všech barev a chutí... strašně tady chybí.Mějte se krásně a pokud to... celý příspěvek >
Nenáročné skalničky mezi skupinku kamenů do předzahrádky?, 18.8.2009 Obsahuje fotku
Ahojky Romčo, lomikamany jsou dobrá volba.Vložím foto skalničky vsazenou mezi kameny, je podsypaná hlínou, jen to jak se jmenuje nevím, můj osobní název sluníčko Přeji hezký den.
Žloutnutí listů u oleandru, 18.8.2009
No vidíte já je letos všechny přesadila, hnojím pravidelně a taky jsou parádně vyholené.Zůstaly jen zelené vršky s poupaty a květy.Spousta známých, kteří pěstují oleandry si na to letos stěžuje.Sice oleandr shazuje listy na starém dřevě, ale mě... celý příspěvek >
Kopretiny, 18.8.2009
Ale no tak, vždyť seříznutí odkvetlých květů se pro opětovné kvetení doporučuje, nejen u kopretin.Také třeba u plaménků.Upravená zahrádka je vizitkou... A pokud jsou květiny opečovávané, okopávané,hnojené, nebude s vysilováním při opětovném kvetení... celý příspěvek >
Rozchodník a jiná náhrada trávníku, 18.8.2009
Mám podobný problém a tak se chystám mezi kamenné schody vysázet Saginu subulatu - úrazník, snad to vyjde.Hezký den.
Kocour cestovatel, 18.8.2009
Moc Vám to přeji aby zůstal.A třeba se noví majitelé ujmou vašeho druhého tuláka až se vrátí.Asi bude koukat, kde má páníčky.Ten náš asi dospěl a šel na zkušenou.Před dvěma roky se k nám na půdu nastěhovala krásná černá číča, když jsem zjistila, že... celý příspěvek >
Voskovka, 18.8.2009
Mám tu stejnou zkušenost.Měla jsem ji kdysi v paneláku, tam zimovat nebylo kde stála roky na okně na západ a kvetla nádherně.Teď mám voskovku asi 4 roky, má místo na okně na SV a taky kvete.Nehnojím jen zalévám, když si vzpomenu.Známá ji má dokonce... celý příspěvek >
Kocour cestovatel, 16.8.2009 Obsahuje fotku
Ahojky, všem kterým se zatoulal kočičí mazlík přeji ať se vrátí zpět, panu Ferdovi přeji aby svého kočičáka jakýmkoliv způsobem přesvědčil aby zůstal. Taky mi před 14 dny zmizel jeden kocour.Bydlel na půdě s partnerkou, kterou jsme museli nechat... celý příspěvek >
Pes a bouřka, 12.8.2009
Ahojky, moji mazlíci, fenečka knírače a kocour se bouřky nebojí, ale na silvestra když začnou lítat rachejtle a petardy to je jiná.V tu dobu se mnou sedí doma na sedačce, psisko se třese jak osika, kocour sedí napnutý jak struna, ušiska nastražená a... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika