|
Příspěvky uživatele - 149.13
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rotační sekačka Husqvarna nebo Al-ko?, 19.2.2009 já jsem si pořídila vřetenovou sekačku ATCO. A jsem s ní maximálně spokojená, stačí sekat jednou týdně a máte ještě ke všemu hustý a zdravý trávník. Za rotační bych to už nevyměnila. |  | Jak vysokou trávu zvládne vřetenová sekačka?, 19.2.2009 Dobrý den, mám vřetenovou sekačku ATCO a sekám pouze jednout týdně, stačí to. |  |
|  | jakou ruční vřetenovou sekačku?, 18.2.2009 Já jsem si pořídil sekačku ATCO, lze sekat i vyšší trávu(snímatelná kolečka), pročesávač. |  | Vřetenová sekačka, 18.2.2009 Souhlasím se značkou ATCO. Pruhy umí dělat jedna báseň...a mimo to má i další výhody než rotační sekačka. Např. výborně kopíruje terén, pořízovací cena není zas tak závratná(vzhledem k výkonu), snadné čištění, a tráva je mnohem hustějši. Doporučil... celý příspěvek > |  | vřetenová sekačka TC 32 Me, 18.2.2009 Dobrý den,
já mám výborné zkušenosti s vřetenovou sekačkou Atco. Nevynechává, tráva nemá chybu, vlastní pojezd a také výkon motoru je skvělý. Mám jí už 3 rokem a bez závady. Myslím, že se jedná o jednu z nejlepších značek na trhu. |  | Rotační sekačka Husqvarna R 152, 16.2.2009 Dobrý den,
taky jsem se na tuto díval, ale nakonec jsem si vybral vřetenovou sekačku a nelituju toho. Koš je zde umístěn ve předu... a budete mít mnohem hezčí trávník než od rotační sekačky. V mém případě je to sekačka od značky ATCO. Určitě byste... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|