|
Příspěvky uživatele - 176.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jiné problémy s mečíky, 1.11.2010 Jakoby usychání způsobují třásněnky, které květy a listy vysávají. Je potřeba mečíky postříkat na ssavé škůdce, když dorostou cca 30cm, případně postřik opakovat. Lída |  | Fotogalerie zahradních jezírek, 31.10.2010 Je to pochvala!! Až to bude osázené a rostliny se trochu rozrostou, tak to bude moc hezké... Lída |  |
|  | Aprimira, 31.10.2010 Také by mne to zajímalo, pod názvem "aprium" a "pluot" jsem už před delším časem našla na netu řadu odrůd křížence meruňky a švestky, v nabídkách jsem je zatím neviděla. Docela by mne lákalo je zkusit - jestli ale stojí za... celý příspěvek > |  | Albizia, 31.10.2010  Posílám fotky obou plodů, třeba si vzpomenete, co jste jedla :-)) Lída |  | Založení kompostu - trava, hnuj, hlína, sláma, 31.10.2010 Můžete dát i ořechové, pokud ho promícháte s něčím jiným. Rozloží se. Lída |  | Albizia, 31.10.2010 Dobrý den, nevím, kterou mišpuli to máte. Jestli obecnou, tak ji zjara zasaďte ven, do zimy zakoření a poroste venku (snáší -26°). Jestli japonskou (kvete od listopadu do února), tak nechat uvnitř. Jinak vzhledem k valašským podmínkám bych... celý příspěvek > |  | Krmítko pro ptáky v zahradě, 30.10.2010 U nás (HK) v prodejně Sirius slunečnice 19,-Kč/1kg, u Kouly v Malšovicích 17,50Kč/1kg ;-) Lída |  | Fotogalerie zahradních jezírek, 30.10.2010 Vypadá to, že to po osázení bude pěkné a romantické :-))) Lída |  | Z čeho to je?, 30.10.2010 Vypadá to na drátěnou konstrukci popnutou břečťanem nebo něčím takovým. Není to stříhané z keře. Lída |  | Králíci - choroby, 30.10.2010 Chovali jsme králíky řadu let, ale při různých nemocech takhle postižená játra neměli. Nemohli něco sežrat (ožrat), čím by se otrávili? Ty čárečky na játrech by mohly mít něco společného s krví - a třeba granule pro potkany působí na krev. Nebo -... celý příspěvek > |  |
|  | Krmítko pro ptáky v zahradě, 30.10.2010 Na zahradě mám krmítko z obyčejné vyříznuté PET lahve a sypu slunečnici, občas nějaké jablíčko. Někdy pověsím lojovou kouli, ale to málo, jelikož ji většinou do dalšího dne urvou havrani. Jinak mám na zahradě i kočky a ježky, ale protože tam všechnu... celý příspěvek > |  | Jahody, 30.10.2010 Fragaria = jahodník. Fragaria Selva = jahodník Selva. OdrůdaSelva je stáleplodící, na netu ji chválí... ale to už si dohledáte sama. Lída |  | Krásky léta, 29.10.2010 krásná neznámá = montbrécie... |  | Krásky léta, 29.10.2010  ...pár keříků... |  | Krásky léta, 28.10.2010  ...řimbaba a další... |  |
 |
|
|
|