|
Příspěvky uživatele - 176.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stříhání keřů - kdy a jak?, 15.11.2010 Jenom malinko doplním - i u té malé vajgélie to chce občas zjara vyříznout nejstarší větve, dělají se z nich taková "košťata" a méně kvetou, tak aby nové výhony měly místo... Lída |  | Najlepšie slivky, 14.11.2010 Ta Tophit vypadá na fotce lákavě... Na zahradě mám Hanitu, Tuleu Gras (obě jsou chuťově velmi dobré, aromatické), měla jsem i Gabrovskou. Ta byla spíš sladká a měla méně výraznou chuť - vzala si ji ode mne sousedka. Lída |  |
|  | Poraďte odrůdy, 14.11.2010 Byly ty zasazené stromky pořádně seříznuté? Vylepšil jste jim zeminu v jámě a zaléval je?- nemohou se sázet jen do země... 20cm je dost málo... Ze semene budete mít semenáče, ne odrůdy, ze kterých bylo jablko, to asi nemá smysl ani jako podnož... celý příspěvek > |  | Kávová sedlina jako hnojivo, 13.11.2010 Také doma suším lógr (nesladím) a dávám do kompostu. Žížalky ho mají rády a jsou jich pak v kompostu celé chumle. Jinak jsem ho pouze jeden rok sypala ke krčkům růží proti mravencům, kteří si nahoře na růžích pěstovali mšice a dole si udělali... celý příspěvek > |  | Hyacinty kvetou ted, co delat?, 13.11.2010 Huráá, bude jaro!! u nás kvetou petrklíče, pampelišky, fialky také, dokonce rozkvétají forzýtie a raší kočičky... Jen škoda, že je listopad... Lída |  | Co vše okouše lesní zvěř?, 12.11.2010 U nás zatím dělali neplechu jen zajíci a králíci - ov.stromy, ale móóc jim chutnala pestrolistá vajgélie, z té tehdy nechali jen 5cm kousky u země. L. |  | Albizia, 12.11.2010  Tak jsem zkusila trochu zapátrat. Cassia corymbosa snáší lehký mrazík do -5°C, pak se musí zazimovat. Kvete od července do konce října, pokud má (třeba v zimní zahradě) dost tepla a světla, tak i déle. Albizia julibrissin by měla kvést růžově a... celý příspěvek > |  | Zná někdo název těchto rosltin?, 11.11.2010 Jen nesmělý dotaz - vajgélie má list jemně pilovitý. Mám správný dojem, že svída má list celokrajný? Lída |  | Slunečnice, 11.11.2010 Souhlasím s vámi, také jsem slyšela, že se má začít krmit dřív, aby pak za mrazu věděli kam letět. Však oni se nám odvděčí :-))) Lída |  | Slunečnice, 10.11.2010 No u mne už slunečnici mají, jak doma na okně, tak na zahradě v krmítku. Zatím se tam živí hlavně sýkorky. Aspoň budou vědět, kam lítat, až napadne sníh... Lída |  |
|  | Čím zamaskovať starý cihlový plot od suseda?, 10.11.2010 Jenom malou poznámku - pokud má soused tu zeď vysokou 2m, nenechala bych případný živý plot vyrůst o moc víc - měli byste na zahradě moc stín... Lída |  | Zasazení Nektarinky, 9.11.2010 Je fakt, že u nás je dost písčitá zem, takže broskve větší průměr koruny než 4m nemívají, navíc jsou to většinou nízké tvary. Lída |  | Zasazení Nektarinky, 9.11.2010 Pokud se broskev nebo nektarinka řeže, jak se řezat má, tak vzdálenost 2m od plotu je tak akorát. Lída |  | Hrušeň Margarita, 8.11.2010  Ale tazateli se nejedná o kumkvát (Fortunella margarita), hledá informace o Pyrus communis Margarita... Zatím jsem našla jen na michsad.ru seznam s informacemi o odrůdách hrušní včetně "Margarity", ale je tam jen fotka, kterou přikládám, informace... celý příspěvek > |  | Kroucená vrba, 8.11.2010 Pokud se už nedostanete k zasazení na místo, také by šlo zapustit ji do země v zahradě i s květináčem. |  |
 |
|
|
|