Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stříhání keřů - kdy a jak?, 15.11.2010
Jenom malinko doplním - i u té malé vajgélie to chce občas zjara vyříznout nejstarší větve, dělají se z nich taková "košťata" a méně kvetou, tak aby nové výhony měly místo...           Lída
Najlepšie slivky, 14.11.2010
Ta Tophit vypadá na fotce lákavě... Na zahradě mám Hanitu, Tuleu Gras (obě jsou chuťově velmi dobré, aromatické), měla jsem i Gabrovskou. Ta byla spíš sladká a měla méně výraznou chuť - vzala si ji ode mne sousedka.    Lída
Poraďte odrůdy, 14.11.2010
Byly ty zasazené stromky pořádně seříznuté? Vylepšil jste jim zeminu v jámě a zaléval je?- nemohou se sázet  jen do země... 20cm je dost málo... Ze semene budete mít semenáče, ne odrůdy, ze kterých bylo jablko, to asi nemá smysl ani jako podnož... celý příspěvek >
Kávová sedlina jako hnojivo, 13.11.2010
Také doma suším lógr (nesladím) a dávám do kompostu. Žížalky ho mají rády a jsou jich pak v kompostu celé chumle. Jinak jsem ho pouze jeden rok sypala ke krčkům růží proti mravencům, kteří si nahoře na růžích pěstovali mšice a dole si udělali... celý příspěvek >
Hyacinty kvetou ted, co delat?, 13.11.2010
Huráá, bude jaro!! u nás kvetou petrklíče, pampelišky, fialky také, dokonce rozkvétají forzýtie a raší kočičky... Jen škoda, že je listopad...           Lída
Co vše okouše lesní zvěř?, 12.11.2010
U nás zatím dělali neplechu jen zajíci a králíci - ov.stromy, ale móóc jim chutnala pestrolistá vajgélie, z té tehdy nechali jen 5cm kousky u země.   L.
Albizia, 12.11.2010 Obsahuje fotku
Tak jsem zkusila trochu zapátrat. Cassia corymbosa snáší lehký mrazík do -5°C, pak se musí zazimovat. Kvete od července do konce října, pokud má (třeba v zimní zahradě) dost tepla a světla, tak i déle. Albizia julibrissin by měla kvést růžově a... celý příspěvek >
Zná někdo název těchto rosltin?, 11.11.2010
Jen nesmělý dotaz - vajgélie má list jemně pilovitý. Mám správný dojem, že svída má list celokrajný?           Lída
Slunečnice, 11.11.2010
Souhlasím s vámi, také jsem slyšela, že se má začít krmit dřív, aby pak za mrazu věděli kam letět. Však oni se nám odvděčí   :-)))           Lída
Slunečnice, 10.11.2010
No u mne už slunečnici mají, jak doma na okně, tak na zahradě v krmítku. Zatím se tam živí hlavně sýkorky. Aspoň budou vědět, kam lítat, až napadne sníh...           Lída
Čím zamaskovať starý cihlový plot od suseda?, 10.11.2010
Jenom malou poznámku - pokud má soused tu zeď vysokou 2m, nenechala bych případný živý plot vyrůst o moc víc - měli byste na zahradě moc stín...  Lída
Zasazení Nektarinky, 9.11.2010
Je fakt, že u nás je dost písčitá zem, takže broskve větší průměr koruny než 4m nemívají, navíc jsou to většinou nízké tvary.           Lída
Zasazení Nektarinky, 9.11.2010
Pokud se broskev nebo nektarinka řeže, jak se řezat má, tak vzdálenost 2m od plotu je tak akorát.           Lída
Hrušeň Margarita, 8.11.2010 Obsahuje fotku
Ale tazateli se nejedná o kumkvát (Fortunella margarita), hledá informace o Pyrus communis Margarita... Zatím jsem našla jen na michsad.ru seznam s informacemi o odrůdách hrušní včetně "Margarity", ale je tam jen fotka, kterou přikládám, informace... celý příspěvek >
Kroucená vrba, 8.11.2010
Pokud se už nedostanete k zasazení na místo, také by šlo zapustit ji do země v zahradě i s květináčem.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika