|
Příspěvky uživatele - 51.27
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Malotraktor Yanmar F20D, 5.4.2009 Myslím si, že je potřeba jen poupravit vlečku tak aby těžiště korby nebylo na ose nápravy vlečky, ale trochu směrem dopředu k traktoru, tak aby zatěžovala nápravu traktoru. Uzávěrku opravit. Já tahám s menším traktorem na ojetých pneumatikách v lese... celý příspěvek > |  | Vyhrabávač staré trávy a mechu - MF70, 30.3.2009 Není potřeba vymýšlet vymyšlené, stačí jen použít pásový obraceč k MF. |  |
|  | Japonský malotraktor Kubota, 15.3.2009 Já mám též zkušenost z Polsko, koupil jsem MT 470D, 18,5 hp, 4WD za cca 55000Kč, byl trochu otlučený s vytrhanou elektroinstalací, 500 mh, nic extra jsem od něj nečekal a žádnou pomoc prodejce do budoucna neočekával. Po opravě elektro instalace ... celý příspěvek > |  | Japonský malotraktor Kubota, 14.3.2009 http://www.allegro.pl/search.php?sg=0&string=iseki
http://www.allegro.pl/search.php?string=kubota&category=16704&buy=0&new=0&pay=0&vat_inv=0&personal_rec=0
http://www.allegro.pl/search.php?string=mitsubishi&category=1... celý příspěvek > |  | Japonský malotraktor Kubota, 13.3.2009 Jen bych chtěl připojit, že co se týká prodejců v Polsku, je to stejné jako v ČR -jsou tam dobří i špatní, co se týká původu traktůrků ten je stejný-na základě fota a ceny si objednají v Japonsku kontejner traktůrků, když jim přijede tak je umyjí,... celý příspěvek > |  | Husqvarna 575, 8.3.2009 Ne, můj nick je brouk pytlík.Ale teď vážně, já jsem tady schválně nepsal jakej olej používám, tak je to obyčejná M6,není to z mé hlavy to se přiznávám.Před lety ještě jako zaměstnanci jsme měli školení a přišel tam pan inženýr z výzkumného... celý příspěvek > |  | Husqvarna 575, 7.3.2009 Tak vidím že se ani představovat nemusím, jméno jste mi dali sami- brouk pytlík.Jinak se mnou je to tak: jsem těžař profesionál 15let v lese teď už to nedělám protože za 100 za kubík, se to dost dobře dělat nedá.Těď jezdím prořezávat a kácet... celý příspěvek > |  | Husqvarna 575, 6.3.2009 Můžeš mi vysvětlit kdy se ti pila točí na max. otáčky při normální práci?Já se s nikým o ničem hádat nemusím i když je pravda, že už jsem taky nějakýho odborníka viděl, co ladí pily tak že při plným plynu takzvaně čtyřtaktují.Jak jsi na to přišel, že... celý příspěvek > |  | Malotraktor STS-T-204, 4.3.2009 Je to Jinma 204, každý je prodává pod svojím označením, nicméně vše byly vyrobeny v jedné továrně v Číně, cena FOB Shangai 5350 USD včetně CE certifikátu. |  | Husqvarna 575, 4.3.2009 Tak to pořád neřeš, je to tak a funguje to na výbornou, pokud ovšem budeš používat olej co předepisuje výrobce, tak ti takhle naladěná pila vydrží tak tři měsíce.
A pročpak si vlastně myslíš, že to není tak jak řikám?Ty si myslíš že se ta pila do... celý příspěvek > |  |
|  | Husqvarna 575, 3.3.2009 No to je jasný že mi nevěříš, protože slováci jsou prolhaný.Nebo jak oni trefně říkají klamári.Tak mi nevěří už ze zásady ale je to prostě tak.
A jestli mi věříš, nebo nevěříš, to už je prostě jen tvoje věc. |  | Husqvarna 575, 2.3.2009 Já s pilou taky občas řežu ale když jsem se rozhodoval jestli si ji mám koupit novou tak mě odradila především ta váha.
Zůstal jsem jsem proto u předchozího typu 372xp s tou jsem nadmíru spokojen.Je to dostatčně silná a dobře ovladatelná pila s... celý příspěvek > |  | Palivová přísada do benzínu, 2.3.2009 Podle mě je škoda času zabejvat se přemejšlením o blbinách- já tam nedávám nic a jede mi to taky dobře, uskladněte si to v suchu aby to nemělo velký rozdíly v teplotách protože na válci kondenzuje kyselá voda a hezky to zevnitř rezatí.A pamatujte na... celý příspěvek > |  | Jaký stroj na 5ha pastvin pro několik koní, 16.2.2009  MT470, nikomu to asi nic neřekne, byl to mezityp pro Francii, podobá se Mitsubishi, Iseki 1610 |  | Jaký stroj na 5ha pastvin pro několik koní, 16.2.2009 Celkově 7ha, 3 ha les, zbytek louky + co si kdo vyprosí. Servisuji sám, ze začátku jsem jen vyměnil všechny náplně a filtry, teď je každých 100 mth měním olej a filtr. Vlek má 1300kg, tak je potřeba B a E pro B. Měl jsem před tím 3... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|