Příspěvky uživatele - 218.139

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
pálení z hrušek - vedení kvasu, 7.12.2008
Zdraavim. p.Knaifl taktiež Ste sa snažili zabrániť vzniku koláča na povchu sporadickým premiešavaním? Ako to píšu na stránke Vami zobrazenej?... p. Vysloužil robíte to tiež? Miešate kvas v pribehu kvasenia?  Je to pre mňa niečo nové nikdy som... celý příspěvek >
pálení z hrušek, 23.10.2008
spomínate, že po prekysnutí je už na pálenie neskoro. chcel by som vedieť ako to je s tým prekysnutím. z mojich poznatkov viem, že po prevrátení kvasu by som mal kvas cca do týždňa vypáliť. Lenže čo sa deje vnútri kvasu neovládam. tedy aký je rozdiel... celý příspěvek >
Osy, 2.10.2008
No áno. Tento rok sa aj mne zdal nejaký priaznivý pre ne. Bolo ich všade neúrekom. Najviac som cih cítil pri zbere letných hrušiek Solaniek a Williamsových. Plno požratých plodov,  ale najviac keď som nechal v ládičkách na dvore... celý příspěvek >
Durancie, 2.10.2008
p.Vysloužil. v dolu uvedenom vlákne althanova ryngle ste sa vyjadril ze pestujete durancie na myrobalane. z mojich vedomosti je vsak zname ze myrobalan sa nehodi pre prave slivky. ake skusenosti anpriek tomu mate s touto kombinaciou? plodi pravidelne... celý příspěvek >
Série Top, 2.10.2008
Na zimu mám objednané 4ks sliviek Toptaste. Som zvedavý na túto odrodu ako sa bude správať, no bude to chcieť trpezlivosť. Toptaste sa vyznačuje pomalým rastom. Na prvé plody si určite počkám i keď budú na myrobalánoch. S pozdravom.
Starkinson, 17.8.2008
Prepáčte. Zabuidol som sa opýtať. Nevolá sa táto sorta tiež Golden Delicious Red??? Ja ju takto poznám tiež.
Starkinson, 17.8.2008
Mám ju na záhrade. Tento rok pekne zaplodila...
Durancie, 17.8.2008
Zdravim. Poradite mi prosím ako daleko by som mal vysadit Durancie na myrobaláne. Jedna sa mi o to aký odstup musí byť, keď chcem vysadiť dva rady vedľa seba.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika