|
Zakalená voda v jezírku, 11.2.2009  za prvé předpokládal jste špatně nebo máte IP adresu 172.4?? tuším že máte 172.9!! za druhé jestli jste si přečetl název obrázku je to druhé jezírko které mám..to první je tuším sedm let ze stejné folie a v zimě je tuhá né tvrdá a dovolím si říct že... celý příspěvek > |
 |
Jaký motor pro Vari IV GCV160/GCV190, 11.2.2009 Benzínové motory - KAMA?? |
 |
|
 |
Zakalená voda v jezírku, 11.2.2009  já mám průsvitnou nebo taková mléčná ale stejná kvalita..mě jí někdo přivezl bálík za flašku |
 |
Zakalená voda v jezírku, 11.2.2009 to jsem neměl ještě filtrační čerpadlo a vlastní studnu..dovezeno fekálem z rybníka a 20dní bez filtrace |
 |
Zakalená voda v jezírku, 11.2.2009  Dejf to nebylo na tebe ba naopak souhlasím s tebou...to patřilo sem.. host - xxx.xxx.172.4 (?), 5.2.2009 22:18 |
 |
Zakalená voda v jezírku, 11.2.2009 ok, to jen bylo na dotaz že stresuje rybyproti hrnéčku s teplou vodou nic také nemám |
 |
Zakalená voda v jezírku, 11.2.2009 ať vám v létě někdo ťukne v rybníku nebo písníku pod hladinou dvouma kamenama o sebe a vy ponořte hlavu kilometr od něj..je to jako by buchal metr od Vás přes zimu se také těží písek korečkama a bagrama v písnících a ryba je tam zdravá a trofejní...... celý příspěvek > |
 |
Problém s kroucenou vrbou, 11.2.2009 pane Vala máte pravdu,,,mám to samé každá rok jí oholím až na hlavní větve jen sup na ní chybía je čím dál víc zdravější a silnější..nikdy nedostala ani slzu vody a to je na rovině v létě celý den do ní pere slunko,,,teď jsem si pořídil zelenokorou a... celý příspěvek > |
 |
Odrůda rajčete, 11.2.2009 neznáte někdo rajče sweetsto???už se ale nedá sehnat, bylo to nějaký japonský a mělo až 500 rajčat v dlouhých hroznech na jedné rostlině..asi to nebyly žádný habáni, ale kuličky |
 |
Brouk v jezírku, 10.2.2009 to foťák..ze mě Saudek nikdy nebude |
 |
|
 |
Co s ořezaným révím, 9.2.2009 mladé výhony bych asi spálil nebo podrtil ale kmínek s kůrou nebo jak se tomu říká se nechá prodat ve zverimexu pro chameleony a jinou havěť čím starší a větší kmínek tím lepší je to vyhledávaný artikl... tedy mimo moravy a vinařských oblastí oni už... celý příspěvek > |
 |
jakou fólii do jezírka?, 8.2.2009 myslím že ještě nenadešel časkaždy nemá jezírko desítky let aby se to dalo posoudit snad jen podle ceny..mě osobně ale zaujala Fatra Napajedla |
 |
Zakalená voda v jezírku, 8.2.2009  jak chceš a jak tam máš spádu ale voda by měla protékat co nejpomaleji..já osobně bych udělal ten rybníček..teda budu ho dělat u sebe aspoň ale nebudu kopat mám tam jedno místečko kde není moc vidět a vlasně to udělám ze zednickej kalfasů které budou... celý příspěvek > |
 |
Výsev rajčat, 8.2.2009 ok |
 |
Výsev rajčat, 8.2.2009 tak teď nevím jestli je to prča nebo fakt..u Vás si nejsem jist jak to myslíte |
 |