Příspěvky uživatele - 113.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Semínka thuje occidentalis brabant, 21.4.2010
Dobrý den, můžete mi někdo poradit? Před asi 2 lety jsem koupil a zasadil thuje západní Brabant jako živý plot a na podzim jsem z nich sklidil několik šišitiček se semínky. A měl bych takový dotaz (nejsem odborník) a proto možná bude tato otázka... celý příspěvek >
Existuje smrk ztepilý - Picea Abies Monstrosa, var. Monocaulis, 30.3.2010
Dobrý den, mohl by mi někdo poradit zda existuje tato forma smrku ztepilého, jedná se o strom, který nemá větvě ale pouze kmen, porostlý jehličím, více jsem se v knižce Jehličnaté stromy a keře našich zahrad a parků nedočetl, bohužel byla jen zmínka... celý příspěvek >
indická okurka, 12.2.2009
také jsem koupil kalabasu - indickou okurku, ovšem do skleníku se nemají dávat, neboť jsou opilovány v nočních hodinách, a proto jsou vhodné pouze pro pěstování ve venkovním prostředí, nevím v jaké nadmořské výšce máte zahrádku, ale z mé zkušenosti... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika