Příspěvky uživatele - 2.212

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Napadení orchidee?, 8.11.2009
Ahoj řekla bych že to je houbová choroba zkusila bych na to postřik previcur
Hledám název jehličnanu, 12.2.2009
Pěkně voní třeba Calocedrus Decurrens, vzhledem by mohl připomínat tůji nebo cypřišek.
Araucaria araucana (Blahočet čilský) - zazimování, 31.1.2009
Dobrý den, bydlím kousek od MB, a rád bych ten stromek viděl na vlastní oči, kde přesně roste? Honza. HH24@seznam.cz
Co od živého plotu?, 2.5.2008
Poraďte prosím co vysadit do volně rosoucího živého plotu s výškou cca 2-2,5m. Měl jsem vysazeny tavolníky (Spirea douglasii) ty se však od spodu vyholovali a byli napadnuté mšicemi tak jsem je vykopal. Místo je slunečné, nepříliš vlhké. Chtěl bych... celý příspěvek >
Nemohu sehnat nekolik drevin, pomuzete mi?, 29.3.2008
Davidie mi roste už pátým rokem na zahradě, a zatím bez problémů, ale dřevina je to opravdu choulostivá. Jinak opět dávám odkaz na drozdin.cz tam několik dřevin ze seznamu mají. Já zase scháním Torreyu nejlépe californskou, Kalppanax pictus a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika