|
Příspěvky uživatele - 41.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výsadba cibulí Canna Indica, 25.5.2009 Ahoj! Já jsem hlízy cany dostala a byly seříznuté. Tak jsem si myslela, že se to tak bude dělat pořád a prostě každé léto pokvetou. Ono to tak není? |  | Šišky na jehličnanech, 18.5.2009 Dobrý den, trápí mě jedna otázka, na kterou určitě někdo bude znát odpověď. Zjistila jsem, že téměř na všech thůjích (3 různé druhy) mám letos malé šištičky. Šišky mi vyrostli i na stromech, které jsem zasadila loni a to na modřínu, korejské jedli a... celý příspěvek > |  |
|  | Keře do stínu, 18.5.2009 Co vysadit do kouta zahrady, kde od vychodu je zed sousedovy garaze a nad celym koutem je rozlozita tresen??? Nejnize polozene vetve tresne jsou ve 3 metrech. Dik za radu. |  | Potůček v zimě, 13.5.2009 Dobré ráno. Řekla bych, že hlad nemají. Voda vypadá docela dobře, je vidět až na dno 120 cm. Ale je pravda, že minulý týden u nás byla průtrž mračen, takže je možné, že se do rybníčku dostalo něco co jim nesvědčí. S tím zaléváním je to dobrý nápad,... celý příspěvek > |  | Potůček v zimě, 12.5.2009 Děkuji za rady, musím přiznat, že to mě vůbec nenapadlo - udělat tam tůňky. Mám jezírko malé asi 6 m3, takže celoroční provoz je asi vyloučen. Ještě prosím o jednu radu. Včera jsem přišla domů z práce a celé hejno karásků lapalo u hladiny po... celý příspěvek > |  | Potůček v zimě, 11.5.2009 Dobrý den, loni jsem si založila na zahradě jezírko. Letos bych chtěla k jezírku dodělat asi tak 3 metry dlouhý potůček. (vzhledem k čerpadlu, které mám asi 3000 l/hod. to bude spíš čůrek než potůček)Jenže nevím co bude s potůčkem v zimě,... celý příspěvek > |  | Skalková azalka, 7.5.2009  Skalkovou azalku mám od loňska v rašelině v polostínu a zdá se být spokojená, právě také začíná kvést. |  | Železitá voda ze studny, 4.5.2009 Chtěla bych poprosit o radu, jak je to s tou kyselinou sírovo? Naše Ph je prostě nezdolatelné, vůbec nechápu proč, jednorázově se mi to podaří trochu zlepšit, ale za dva dny už je to zase nanic (kolem 8). Navíc nám začíná voda zelenat, což už mě tedy... celý příspěvek > |  | Fialky, 27.4.2009 Ahoj.
Chtěla bych vědět, kdy kvetou fialky, když jsem si je rozmnožila doma. Už je mám takhle asi téměř rok a pořád lezou jen lístečky a květy nikde. Mám je na místě, kde kvetou i ostatní fialky. Tak mě napadlo, že fialky kvetou až po určitém věku.... celý příspěvek > |  | Železitá voda ze studny, 21.4.2009 No, snažím se vykouzlit krásnou vodu, je pořád taková "mléčná", tak jsem vyčetla, že to způsobuje vysoké Ph. Po změření bylo Ph přes 8, což už je dost mimo doporučenou hodnotu, taky už to asi není ani vhodné na koupání. Možná to... celý příspěvek > |  |
|  | Hebe i s květináčem do vřesoviště?, 20.4.2009 Tři různé kultivary Hebe jsem vysadila do skalky loni na podzim, jeden zašel, druhý zatím stagnuje, třetí se spokojeně rozrůstá. |  | Železitá voda ze studny, 20.4.2009 Chtěla bych reagovat spíše na to Ph. My jsme napustili bazén z vodovodního řádu a Ph máme také stále vysoké, jsem z toho nešťastná, před 10 dny jsme odzimovali a za těch pár dnů už padlo 1,5kg Ph-minusu. Zdá se mi to šílené, kolik toho budu... celý příspěvek > |  | Acer palmatum a Bofix, 20.4.2009 Minulý týden týden jsem stříkal trávník Bofixem a taková ta mlha od rozprašovače se dostala na javory (Bloodgood a Orangdream). Uvědomil jsem si to až kdyz se jim pokroutili listy. Přežijou to?? Má někdo podobnou zkušenost??? Díky David |  | Likvidace řas v malém jezírku, 16.4.2009 Tak jsem si najela na internetu na vločkovač a našla jsem, že je to bazénové čistidlo. Nevím jestli je ještě nějaké přímo do jezírek nebo se používá také to bazénové. To bych se bála, že to rybičkám neudělá dobře. Mám tam jesetery a dočetla jsem se,... celý příspěvek > |  | Likvidace řas v malém jezírku, 16.4.2009 Máte tedy pane Hrkal nějakou radu (zkušenost). Jak jsem psala, jsem úplná začátečnice a vše se teprve učím. Ten hnědý nádech vody jsou tedy hnědé řasy nebo ne? Mám použít chemii? Také mám takové oslizlé kameny, ale to je asi normální. Děkuji... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|