|
Příspěvky uživatele - 41.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zabezpečení truhlíků - panelový dům, 10.6.2009 Já jsem to vyřešila cca 1.5 cm širokými tkalouny. Mám hnědé 60 - 70 cm dlouhé samozavlažovací truhlíky, kde mám 4 pnoucí muškáty. Na jaře, když jsou muškáty ještě malé, kolem každého truhlíku s podmiskou (na výšku) pevně zavážu na každé straně asi 10... celý příspěvek > |  | Světlušky, 10.6.2009 Tak to u nás na Šumavě je očekávám příští týden. Každoročně pravidelně kolem sv. Jana (24. 6.) se objevují a vydrží svítit tak 14 dní. Už se na ně moc těším, hlavně aby bylo teplo a dalo se sedět venku až do noci. |  |
|  | Mulč - tráva kolem stromů, 3.6.2009 Také dáváme posekanou trávu kolem stromů a keřů. Máme velkou zatravněnou plochu kolem chalupy na samotě uprostřed nádherné přírody. Zdá se, že tráva keřům i stromkům nevadí - kromě angreštu, který nám zašel a bylo nám řečeno, že to mohlo být právě... celý příspěvek > |  | Banánovitost švestek, 3.6.2009 Dobrý den, opravdu se jedná o puchrovitost švestek. Na starých švestkách na chalupě se nám objevila před 3 lety poprvé a od té doby každý rok. Protože se jedná o staré a vysoké stromy nechali jsme to na přírodě. Letos na jaře po částečném opadu... celý příspěvek > |  | Odkvétání azalky, 2.6.2009 Ahoj! Předpokládám, že se tu jedná o azalku v bytě. Já ji mám taky doma. Momentálně vegetuje a nekvete, jen obrůstá novými výhony. Měla by být v chladnu na světlém místě a zase tak hodně nezalévat, spíše tak jako ty ostatní zaléváte. Také se... celý příspěvek > |  | Maliny nevyrašily, 1.6.2009 Všude se dočítám, že maliny rostou jako divé, ale ty moje se podle toho vůbec nechovají. Vysadila jsem loni na podzim tři různé odrůdy - jednu klasickou červenou (Malling Promise), druhou remontantní (Medea) a třetí žlutou (Golden... celý příspěvek > |  | Poradí mi někdo, kdy má začít rodit nový stromek, 1.6.2009 Už plodí hurá. |  | Proč konvalinky nekvetou?, 28.5.2009 No moc je nezalévám, resp. vůbec, ale také se mi nezdá, že by měly rády vlhko. Mám je ve stínu - polostínu, takže nikdy nejsou vyprahlé, ale každý rok jim pohodím trochu Cereritu - že by jim vadil ten? V přírodě je také nikdo nehnojí a jsou... celý příspěvek > |  | Proč konvalinky nekvetou?, 28.5.2009 Nevím přesně, ale myslím, že více než 7 let. |  | Pěstování pryšce křížmolistého, 27.5.2009 Nemám dobré zkušenosti s pěstováním této rostliny. Před hodně lety jsem také zasadila pryšec jako ochranu proti hryzcům. Rozrostly se po celé zahrádce, protože vystřelují kuličky semínek do dálky. Podotýkám, že hryzci vesele rejdili mezi vysokými... celý příspěvek > |  |
|  | Proč konvalinky nekvetou?, 27.5.2009 Prosím o radu, proč nekvetou, resp. velmi málo kvetou konvalinky. Rostou v polostínu, hodně se rozrůstají, ale pokud vyženou květ, je velmi slabý, krátký a má jenom pár kvítků. Je to tím, že jsou husté, mám je protrhat nebo pohnojit? Prosím poraďte... celý příspěvek > |  | Neznámý kvetoucí keř, 27.5.2009 Děkuji za odpověď. |  | Neznámý kvetoucí keř, 27.5.2009  V červenci 2008 jsem vyfotila jeden kvetoucí keř. nevím jak se jmenuje. V předešlém příspěvku se mi nepodařilo přiložit jeho fotografii, proto se pokusím ji přiložit nyní. |  | Severně orientovaná skalka - neskalka, 27.5.2009 Myslíte, že je písčitý kačírek nezastaví? Vysadila jsem konvalinky pod zakrslou jedličku, s níž by se mohly hezky doplňovat. Jedlička je v zemině o průměru něco přes metr (bez drenáže). Kolem je pak další cca metr jenom kačírek.... celý příspěvek > |  | Rožec rolní, 27.5.2009 Bohužel Vám neporadím, ale naopak děkuji za tenhle Váš příspěvek. Rožec jsem si do skalky také vysadila, ale poté, co jsem k němu hledala nějaké informace a narazila na Vaše postesknutí, vystěhovala jsem ho raději za betonový plot a zbytky ve... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|