|
Příspěvky uživatele - 41.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
to, co dostanete, 6.3.2008 Přesně to si myslím, že moje ideály mohou být jakkékoli a pak stejně vysadím stromky, které budou u prodejce na skladě. Ale snít chvíli můžu, ne? :o) |  | odolná odrůda, 6.3.2008 A současnost? Do uvedených podmínek. |  |
|  | lichořeřišnice - trvalka popínavá, 5.3.2008 Lenko moc děkuji za váš příspěvek, určitě zkusím tuto rostlinku koupit a pěstovat. Jen bych ještě ráda věděla, jestli ji máte nebo jste ji viděla v květu vy osobně, Veruna |  | kdo zná nové druhy trvalek, 5.3.2008 Dančo děkuji za váš příspěvek, já už jsem víckrát zjistila, že na fotkách jsou ty kytky nádherné, ale u nás asi nepokvetou. Barevné kaly mám doma v květináči, v létě je dávám ven, ale díky za dobrou radu, že potřebují velký květináč, je je mačkám v... celý příspěvek > |  | kdo zná nové druhy trvalek, 4.3.2008 Ráda objevuji nové a pokud si prohlížím nové katalogy různých zahradnických firem, např. Starkl, Baker, Lukon-glads, hemží se to zcela novými rostlinkami, které jsou určitě napohled velmi krásné a ráda bych mnohé měla na své zahradě nebo doma. Ráda... celý příspěvek > |  | lichořeřišnice - trvalka popínavá, 4.3.2008 Jestli můžu prosit toho, co napsal předcházející příspěvek, o komentář, jak jsem zjistila, tato lichořeřišnice se jmenuje latinsky "tropaelum tuberosum, má oranžové zvonečky, pokud o ní něco víte, jestli se jí daří v našich podmínkách, moc... celý příspěvek > |  | Lukon Glads, 4.3.2008 Je mi líto, že máte špatné zkušenosti s Lukon glads, protože já mám s tímto dodavatelem velmi dobré zkušenosti. Objednávala jsem za 1000 Kč na podzim, balík přišel za tři dny po objednání, cibule byly velké, kvalitní, suché, kde jsem objednala tři a... celý příspěvek > |  | clemantisy - jak množit, 4.3.2008 Propadla jsem kouzlu clemantisů a chtěla bych si ty, které už mám namnožit. Má někdo s množením zkušenosti - nejsem zahradník a nemám skleník. Poradí mi někdo? děkuji Veruna |  | čínská tráva, 4.3.2008 Jak se pěstuje čínská tráva - venku nebo doma, jestli se jí daří v našich podmínkách a jak se používá, děkuji Veruna |  | kotvičník, 4.3.2008 Chtěla bych si objednat v zahradnictví krakonošovo rostlinku kotvičník, zajímalo by mě, jestli tuto rostlinu někdo pěstuje, jak se jí daří v našich podmínkách a jak ji zužitkovává. děkuji Veruna |  |
|  | schizandra, 4.3.2008 Pěstuji schizandru druhým rokem, roste hezky, ale neplodí. Má někdo zkušenosti s touto bylinou, jestli se má stříhat, hnojit, jestli a za jak dlouho se můžu dočkat plodů a co pak s nimi, já vím, v propagaci o této rostlince jsem četla mnohé, ale... celý příspěvek > |  | kustovnice čínská, 4.3.2008 Já pěstuji různé byliny i koření, snažím se předcházet chorobám a tak bych chtěla co nejvíce rostlin pro zdraví. Mám již zasazenou druhý rokem schizandru, prozatím plody neměla a nevím ani, jestli bude mít, ale roste pěkně. Mám zájem o rostlinku... celý příspěvek > |  | správný výběr, 3.3.2008 Děkuji za vyčerpávající odpověď. Spodní voda u nás bohužel metr pod povrchem bývá, pokud je vlhčí období. Myslíte, že mám šanci něco vypěstovat, když tak vysoko nestojí celoročně? |  | spodní voda, 3.3.2008 Se spodní vodou se to má tak, že do sklepů domů v okolí prosakuje voda. Sami sklep proto nemáme. Navíc zahrada je oproti domu o necelý půlmetr níž. Jak vysoko spodní voda sahá, ale netuším. |  | Re: jak uvařit oběd, 3.3.2008 Vážený pane z první zdejší reakce, děkuji za názor a chápu Váš postoj. Pravdou však je, že jsem nějakou tu odbornou literaturu již prostudovala a dost jabloní v okolí také znám. Bohužel jde o stromy staré třicet a více let. Zřejmě se v této oblasti... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|