|
Hlávkový salát, 26.5.2009 Letní polní. Do skleníku v létě salát nepatrří, má tam moc horko. |
 |
Jak na Bršlici - Kozí nohu?, 26.5.2009 Máte docela smůlu. Jedna možnost by byla vzít štětěček a listy potřít herbicidem. Druhá je rozebrat skalku a odplevelit. |
 |
|
 |
Jak odstranit karbon z motoru?, 26.5.2009 Tohle se v méně rozvinutých dobách řešilo dekarbonizací, kvůli karbonu nikdo nový motor nekupoval. Motor si nechte opravit v servisu. |
 |
Křovinořez Hecht Kendo - po cca 15 min chcípne a nejde nastartovat, 25.5.2009 Řekl bych, že zase částečně nemáte pravdu. Termín "zaolejovat motor" je nesmysl. Kdybyste si přečetl jednu nedávnou diskusi a flame na toto téma, věděl byste, že se všichni vcellku shodli na tomto: Motoru méně škodí mastnější směs oproti... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez Hecht Kendo - po cca 15 min chcípne a nejde nastartovat, 25.5.2009 Já Vám to neberu. Je to Vaše zkušenost. Reagoval jsem na něco jiného. |
 |
Křovinořez Hecht Kendo - po cca 15 min chcípne a nejde nastartovat, 25.5.2009 Už jsme dost Off Topic. Motor "stavěný" na jiný poměr mísení prakticky neexistuje. 2T motor _klasické_konstrukce_ je stejný v podstatě od začátku, kdy byl vymyšlen. Jedinou podstatnou změnou bylo odstranění deflektoru a vratné vyplachování.... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez Hecht Kendo - po cca 15 min chcípne a nejde nastartovat, 25.5.2009 Když to budete mazat poměrem 1:25, zanese Vám to každý olej. TSF za to nemůže. |
 |
Jaký vysoký rychlerostoucí keřík?, 22.5.2009 Všichni (nejen v diskusi), slýchávám to č qasto v zahradnictví mají přesné požadavky: Chtějí keř přesně X x Y m široký a Z m vysoký. Tak aby do těch rozměrů pokud požno skokově, to je nejpoději za jednu sezonu, lépe od jara do července dorostl. A pak... celý příspěvek > |
 |
Jakou zeleninu mohu zasít nebo zasadit v květnu? , 22.5.2009 Namydlete tam vše, co na trhu seženete a přijde Vám užitečné. Relativně pozdě je na výsev pozdních zelenin. Ale můžete vysít rané. |
 |
Zasadil jsem asi špatně révu, 22.5.2009 Srůst je choulostivá část. Hluboko je špatně, pak překoření podnož, vysoko taky, může to mráz poškodit. Opravdu je nejlíp těsně nad zemí a případné kořínky odřezávat. |
 |
|
 |
Neznáma višňa, 22.5.2009 A jak byste to chtěl udělat jinak? |
 |
Vytvoření stromku z bezu, 22.5.2009 Prostě vyberete výhon a asi ve výšce 1 m založíte korunku. Ostatní vyřežete a budete vyřezávat stále, protže bez nezapomene, že má být keř a bude stále vyhánět od kořenů. Korunka se pak udržuje prosvětlováním. |
 |
Co se starými bramborami, 22.5.2009 Když je dáte NA kompost, porostou. Když DO kompostu, rozloží se. I kdyby vyrazily, to to nedokážete vyřešit? |
 |
Tuli-tuli-tulipánek, 22.5.2009 Tulipánum je to fuk. Pěstujeme letničky nad tulipány roky a zatím si žádný nestěžoval. Nechte to na přírodě, nemudrujte nad tím, ona si to řídí sama a dobře. |
 |
Netradiční metoda řezu, 22.5.2009 Tady si dovolím velmi souhlasit, jen s malinkým dodatkem. Zahrádkaření je také velmi vhodná pohybová aktivita, pokud se člověk nepřepíná. Je skutečně zbytečné se stresovat tím, že stromy jsou olité a já to včas nedostanu do sklepa. A když to tam... celý příspěvek > |
 |