|
Příspěvky uživatele - 70.100
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nová ovocná zahrada, 10.6.2009 Angrešty na plné slunce a na vítr. Rybízy do vlhka a může být i stín. Maliny do vlhka. Kanadské borůvky chtějí kubík rašeliny, jnak živoří. A to mám půdu kyselou akorát pro šťovík. |  | Ceny vzrostlých ovocných stromů?, 10.6.2009 Darovací byla zrušena. |  |
|  | Likvidace hlodavců na zahradě - nebezpečí otravy pro psa, 10.6.2009 Vám to nechce číst, nám se to zas nechce opakovat. Do hlavy Vám to přes internet čipem nevstoupí, tak daleko asi ještě nejsme. Diskuse o hlodavcích je jedna z nejrozsáhlejších tady. |  | Schody do bazenu, 10.6.2009 Jestli je to dobrý nerez, tak nic. Jestli špatný, tak něco, otázka je co, a za jak dlouho. |  | Uštípané vršky rostlin, 10.6.2009 Ne ptáci, pane Skálo, ale kosi. To je rozdíl. Kos není pták. Je to žravá, podlá a vychytralá opeřená obluda, která je zoufale přemnožená a pustí se do všeho. Obvykle nepřeju nikomu špatné zkušenosti, ale zkušenost s kosy Vám přeju. Zvláště pikantní... celý příspěvek > |  | Celer listový, 9.6.2009 Jestli je to opravdu listový celer, tak můžete. A vytáhlé sazenice znamenají málo světla. Obecně veškerá zelenina snáší plné slunce, takže čím více sluníčka, tím líp. |  | Jaké tyčky k rajčatům?, 9.6.2009 Nevím, jestli nežiju v nějakým paralelním vesmíru, ale ty časy mi přijdou nějak divný.
A ještě k autorovi blogu - návodu na buňky. Podle popisu žije v Brně, tedy má podmínky velmi příznivé. Na fotkách je vidět kus - asi vápencové skály, to je,... celý příspěvek > |  | Hubení trávy v zámkove dlažbě, 9.6.2009 Za tu vařící vodu je utrácíte taky, pokud ji neohříváte v kotlíku nad ohněm z prořezaných větví. |  | Jaké tyčky k rajčatům?, 9.6.2009 OK, máte zkušenost, moje obava byla zbytečná. |  | Jaké tyčky k rajčatům?, 9.6.2009 Ale už jste opravdu jinde. Jak souvisí chloróza s tyčkami k rajčatům? Přece nebudu řešit chlorózu používáním rezatých tyček? (možná by to fungovalo). Mě šlo o to, že roxor, rozumějme železo do betonu je
a: porvrchově drsné a má výstupky, není to... celý příspěvek > |  |
|  | Jaké tyčky k rajčatům?, 8.6.2009 Myslím, že to není dobrá volba. To železo by se muselo nějak chránit, jinak rezne a rez rostlinám nesvědčí. Používám koupené spirály, jak pozinkované, tak poplastované. Fungují bezvadně. Hlavně se nemusí nic vázat, jen velmi vyjímečně. |  | Řízky z vinné révy, 8.6.2009 Tak si o révokazu něco přečtěte. |  | Šlahouny révy, 8.6.2009 Zálistky taky kvetou, ale úroda z nich je jen v dlouhém a teplém lětě. Zkuste nějaké ponechat a vyzkoušejte. Nesmíte ale keř přetížit plodností. |  | Podezrely cukr -> sliz, 5.6.2009 Mohlo by to být tzv. slizové kvašení, kdy se v roztoku pomnoží nějaké slizotvorné bakterie. Stává se to někdy včelařům při krmení, ale to je vyšší kocentrace. Včely potom ten roztok neberou. |  | Rajčebrambor, 4.6.2009 To je sqělý, jen mi nějak uniká, cože se z toho dá jíst. Liška i medvěd v pohádce (nebo kdo to byl) by přišli oba zkrátka, vršky i spodky jsou na nic. |  |
 |
|
|
|