Příspěvky uživatele - 70.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nová ovocná zahrada, 10.6.2009
Angrešty na plné slunce a na vítr. Rybízy do vlhka a může být i stín. Maliny do vlhka. Kanadské borůvky chtějí kubík rašeliny, jnak živoří. A to mám půdu kyselou akorát pro šťovík.
Ceny vzrostlých ovocných stromů?, 10.6.2009
Darovací byla zrušena.
Likvidace hlodavců na zahradě - nebezpečí otravy pro psa, 10.6.2009
Vám to nechce číst, nám se to zas nechce opakovat. Do hlavy Vám to přes internet čipem nevstoupí, tak daleko asi ještě nejsme. Diskuse o hlodavcích je jedna z nejrozsáhlejších tady.
Schody do bazenu, 10.6.2009
Jestli je to dobrý nerez, tak nic. Jestli špatný, tak něco, otázka je co, a za jak dlouho.
Uštípané vršky rostlin, 10.6.2009
Ne ptáci, pane Skálo, ale kosi. To je rozdíl. Kos není pták. Je to žravá, podlá a vychytralá opeřená obluda, která je zoufale přemnožená a pustí se do všeho. Obvykle nepřeju nikomu špatné zkušenosti, ale zkušenost s kosy Vám přeju. Zvláště pikantní... celý příspěvek >
Celer listový, 9.6.2009
Jestli je to opravdu listový celer, tak můžete. A vytáhlé sazenice znamenají málo světla. Obecně veškerá zelenina snáší plné slunce, takže čím více sluníčka, tím líp.
Jaké tyčky k rajčatům?, 9.6.2009
Nevím, jestli nežiju v nějakým paralelním vesmíru, ale ty časy mi přijdou nějak divný. A ještě k autorovi blogu - návodu na buňky. Podle popisu žije v Brně, tedy má podmínky velmi příznivé. Na fotkách je vidět kus - asi vápencové skály, to je,... celý příspěvek >
Hubení trávy v zámkove dlažbě, 9.6.2009
Za tu vařící vodu je utrácíte taky, pokud ji neohříváte v kotlíku nad ohněm z prořezaných větví.
OK, máte zkušenost, moje obava byla zbytečná.
Ale už jste opravdu jinde. Jak souvisí chloróza s tyčkami k rajčatům? Přece nebudu řešit chlorózu používáním rezatých tyček? (možná by to fungovalo). Mě šlo o to, že roxor, rozumějme železo do betonu je a: porvrchově drsné a má výstupky, není to... celý příspěvek >
Jaké tyčky k rajčatům?, 8.6.2009
Myslím, že to není dobrá volba. To železo by se muselo nějak chránit, jinak rezne a rez rostlinám nesvědčí. Používám koupené spirály, jak pozinkované, tak poplastované. Fungují bezvadně. Hlavně se nemusí nic vázat, jen velmi vyjímečně.
Řízky z vinné révy, 8.6.2009
Tak si o révokazu něco přečtěte.
Šlahouny révy, 8.6.2009
Zálistky taky kvetou, ale úroda z nich je jen v dlouhém a teplém lětě. Zkuste nějaké ponechat a vyzkoušejte. Nesmíte ale keř přetížit plodností.
Podezrely cukr -> sliz, 5.6.2009
Mohlo by to být tzv. slizové kvašení, kdy se v roztoku pomnoží nějaké slizotvorné bakterie. Stává se to někdy včelařům při krmení, ale to je vyšší kocentrace. Včely potom ten roztok neberou.
Rajčebrambor, 4.6.2009
To je sqělý, jen mi nějak uniká, cože se z toho dá jíst. Liška i medvěd v pohádce (nebo kdo to byl) by přišli oba zkrátka, vršky i spodky jsou na nic.
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika