|
Příspěvky uživatele - 70.100
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Roubovaný Rubín - usychání listů, 1.7.2009 Ničím, strom není nijak nemocný, těch pár hnědých listů otrhejte, aby Vás nedráždily. Nemáte v tom trávníku spočítaná stébla? |  | Růst jednoletých sazenic, 1.7.2009 Když to přesadíte i s balem, tak třeba hned. Vzdálenost od domu může být podle potřeby, nedával bych blíž než asi 40 cm. |  |
|  | Svinuté listy rajčat, 1.7.2009 Já pořád nechápu, proč se rostliny snažíte dostat do nějaké uniformy. Nějaký newbie založí vlákno a stane se z toho hit. Pokud to není chorobný stav, což by se poznalo na růstu a prosperitě rostliny, tak není potřeba dělat nějaké zásahy. Rajče není... celý příspěvek > |  | Padají mi květy/poupata u rajčat/paprik, 30.6.2009 Je to i druhem papriky, některé padají více, některé ne. |  | Poznam podle nejakych indicii chudou smes?, 30.6.2009 Nic, ve výfukovém kanále je žhavý karbon a o ten se zapálí směs, která tam doběhem projde. Může být i špatná svíčka, je moc rozpálená. |  | Kompostér - který, proč a na co užít kompost?, 26.6.2009 Ale já nemám přebytky. A kdybych je měl, žiju v takovém místě, že pokud bych takovou nabídku učinil, asi by na mě volali Dr. Chocholouška. Prostě nevidím důvod proč kompostem nevyrovnat drobné nerovnosti v trávníku. Píše to někdo v jiném vláknu. Je... celý příspěvek > |  | Nebezpečný smrk, 26.6.2009
|  | Motor Briggs - vysátí oleje, 26.6.2009 Zdravím vespolek,
může někdo napsat, jaká je možnost vysáti oleje nalévacím otvorem u starého B&S? (r.v. 1995, typ 95902). Zajímá mě, jak je uspořádaná skříň, zda tam při tomto způsobu moc oleje nezůstane. Nechce se mi to obracet a nebo... celý příspěvek > |  | Levandule, 26.6.2009 Nijak, resp. normálně, rozloženou na papíru. Není moc vlhká, schne rychle. |  | Nebezpečný smrk, 26.6.2009 1. Je to jeho majetek, má právo s ním naložit podle své vůle při respektování zákonů.
2. Je otázka, jak byste se skutečně zachoval, kdyby Vám ty klacky na chaloupku spadly.
3. Je dobře, že sponzorujete pojišťovnu. Jste si opravdu jistý, že to... celý příspěvek > |  |
|  | Dalsi mozna vyuziti pokosene travy?, 26.6.2009 Ne, všechny "technické" způsoby využití jsou tak nákladné na investice, že se prostě nevyplatí, i když je vstupní surovina zadrmo. Dále využití výsledného produktu - předpokládejme peletky na topení - vyžaduje speciální zařízení a spaliny a odpad... celý příspěvek > |  | Kompostér - který, proč a na co užít kompost?, 26.6.2009 Proč ne? Co je na tom barbarského? Ať ho použije podle své potřeby. |  | Čínský křovinořez, 25.6.2009 No, víte ono to opravdu HODNĚ záleží na rukou... A troše normálního rozumu. |  | Výměna motoru, 24.6.2009 Proboha snad víte co máte za motor a co tam lejete za palivo?!?!?! |  | Honda GCV - DOV, 24.6.2009 No a "vo tom to je"!! Žádný "speciální", "určený pro", "speciálně vyvinutý", "unikátní". Nic než odpovídající specifikace a to je vše. To musí každému zákazníkovi stačit v orientaci při nákupu. Žádné... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|