Příspěvky uživatele - 70.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Oblouková pila, 15.1.2010
Dobré byly už za soc. dovážené Sandvik. Teď nevím.
Čim, čim, 13.1.2010
Jen v lednu a únoru. Březen až duben je ukecanost menší, naopak v květnu a červnu vysoká. Nejvyšší v červenci, srpnu a září, je nová úroda obilí, mají radost. Říjen až prosinec je ukecanost vrabců minimální. Když okurková sezóna, tak pořádně...
Krmítko pro ptáčky, 11.1.2010
Před několika roky jsem zkrmil za zimu přes 30 kg slunečnice. Zjara nebylo na zahradě slyšet sýkoru. Od té doby nedostávají nic. Koneckonců je to ekologické, přikrmováním se narušuje přirozený výběr.
Vari a radlice na sníh, 11.1.2010
Radlci mám, používám s malou převodovkou. Jde to, ale žádná sláva. S držákem na velké převodovce by to mohlo snad být lepší. Hlavní problém je, kam s ním. Dopředu to dlouho nejde a do strany taky ne. Fréza je řešení.
Skodlivost sodikoveho osvetleni, 4.1.2010
Sodíkové světlo, mimo to, že má neobyčejně blbé spektrální složení, ničím pravděpodobně neškodí. Akorát není ke koukání.
Zasadit cesnek bez moreni?, 13.11.2009
Jste štastní pěstitelé, protože já jsem s česnekem před lety, právě pro masívní napadení chorobami skončil. Moření nemoření, střídání, podsýpaní popelem, zaříkávání, pálení vonných tyčinek ani tanec s bubínkem nepomohly. Zplesnivěl vždy všechen.... celý příspěvek >
Fuksie, 12.11.2009
Mně zahynuly všechny obě. Přesně tak jak popisujete. Proto se usuzovalo na nějakou poruchu kořenů.
Fuksie, 12.11.2009
Stalo se mi totéž, v jiněm vláknu tady jsme odhadli, že to mohlo být přelití.
Kysané zelí, 12.11.2009
Ano, Kaufland je obchodní řetězec. Letos asi kruhátka neprodávali, pokud vím. U Vás budete muset pátrat po možnosti koupě. 
Jílovitá půda, 9.11.2009
Zlepšovat, zlepšovat, zlepšovat.
Akát, 6.11.2009
Chcete naznačit, ze u VÁS smrk není domácí dřevina, kdežto 30 km daleko JE domácí? To myslíte upřímně?
Plane nalety tresni a visni - ma smysl presadit, 5.11.2009
Plané třešně mívají výbornou kořenitou chuť. Vynikající jsou k naložení na liguére. Na jídlo moc nejsou, mají k pecce málo dužiny. Ale když jdete v létě po mezi a zobnete si, je to mlask.
Motorová pila Solo 633 Ecomatic, jak funguje?, 4.11.2009
Jak přitažena? K čemu? Co ji unáší? Buben, nebo segmenty?
Motorová pila Solo 633 Ecomatic, jak funguje?, 4.11.2009
Bing ho! Zatím totiž nikdo nenapsal, co vlastně tu destičku unáší.
Nelze nastartovat motorovou pilu model 2115, 3.11.2009
Co jste pustil, pilu, nebo snuru?
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika