Příspěvky uživatele - 70.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak na zanedbanou zahradu - trávník?, 14.4.2010
RAdu nemám, jen závidím. Je nádherná, pěkné místo, holt má někdo štěstí. Záleží, co s tím budete chtít dělat, kolik na to máte času a peněz. Návodů na trávu tu je halabaděj, od jednoduchých po návod pro milionáře. Osobně bych určitě zachoval jakýsi... celý příspěvek >
Pěstování ředkviček, 14.4.2010
Ono to vypadá podivně, ale ředkvičky se v nevytápěném skleníku pěstují špatně. V předjaří to nejde, je tam zima a neklíčí. Později je tam zase přes den moc teplo a vybíhají do natě a nedělají kuličky. Já mám dokonce občas problém zjara s ředkvičkami... celý příspěvek >
Stolní odrůdy, 14.4.2010
Muškát moravský. Kříženec M_uškát O_ttonel x PR_achtraube.
Briggs&Stratton zvýšení výkonu, 14.4.2010
Když tomu rozumíte - zdá se - víte, že při takto zadaných podmínkách moc možností není, jak píšete. Jediná použitelná, jež mě napadá, je opravdu škrcení na sání. Když budete chtít dodržet limity exhalací. Snad by se něco dalo zašmudlit změnou... celý příspěvek >
Stříhání borůvek, 13.4.2010
Proč pořád všichni chtějí stříhat a stříhat až všechno ustříhají. Nějaké trauma z dětství, kdy rodiče zakazovali nůžky, už to přestávám chápat. Doplňte rašelinu s pískem, prosvětlete keříky. Přihnojte kyselým hnojivem. Milionkrát popsáno. Nikdo... celý příspěvek >
Ohřev skleníku, 13.4.2010
Hovadina to není, viz vlákno o rajčatech. Zabere to místo.
Jaký druh jehličnanu, 13.4.2010
Picea pungens Glauca Globosa 2 m, Picea glauca conica, 3,5 m, za padesát let je tam máte.
Pěstování rajčat, 13.4.2010
Problém skleníčku je, jak jsem po krátké době provozu překvapivě zjistil, právě hluboký pokles teplot při ranních mrazících. Je to překvapivé zjištění, že ve skleníku, do kterého celý den pere slunce a vše je vyhřáté, ráno klesne teplota pod bod... celý příspěvek >
Zastřihávání paprik, 12.4.2010
Zkuste to nějak upřesnit. Z kořenáčků sázíte do půdy při prvním květu? Po odkvětu plůdek vyštípnete?
Cererit x hnojivo na ovocné stromky, 12.4.2010
Tohle má ovšem háček v tom, že nevíme, "co chybí, či co přebývá" (oblíbené uvítání u mého zubaře). Málokdo má tolik zkušeností, aby poznal, které živiny se v půdě nedostává. Málokdo ví, jaké množství živin je nutné té které rostlině dodat.... celý příspěvek >
Odstranění pařezu, 12.4.2010
Už to tu bylo popsáno stokrát. Uřezat, pařezy natřít Garlonem EC.
Vyplatí se dnes ještě pěstovat brambory?, 12.4.2010
Skutečnost z praxe - bez komentáře. XXX ="lepší" restaurace ve středním městě. Místo u stolu večer nutno zamluvit. Na XXX se vaří hlavně steaky- tak tam šéf kupuje v Makru veliký čistý brambory a vaří je ve slupce, pak je načtvrtí a... celý příspěvek >
Vychovny rez dvojrocneho stromceka, 9.4.2010
Nevím proč volíte tak konfrontační tón, připadne mi, že hledáte hůl na psa. Mě zas vadí, že ty rady, vyjma pana Vysloužila jsou vedené v duchu "kdyby to bylo na mé zahrádce, tak bych...". Není to na Vaší zahrádce, a tazatel tomu evidentně... celý příspěvek >
Námitky k užitnosti rady, ne ke správnosti. A) Pokud uděláte zpětný řez, stromek bujně vyrazí a bude náročné tvarování. Protože tazatel už teď neví co s tím, bude mít ještě větší problém. Budete schopen a ochoten poskytovat rady na dálku po celou... celý příspěvek >
Máte recht.
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika