|
Příspěvky uživatele - 237.6
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stihl MS 360,361 nebo HQ 359, 13.2.2009 Souhlasím s kolegou výše. U mě v tomto porovnání také vyhrává MS 361.Myslím, že je to výborná volba které nebudete litovat. Všechny její klady byly už napsány.
Nenapsal jste sice co plánujete řezat (objemy za rok atd., popř. každodenní... celý příspěvek > |  | Dolmar PS 6400 HS, 12.2.2009 :) Reklama na Holomóc to ani tak nebyla.,ale pobavil jsem se. Spíše relama na PS 6400 HS kterou jsem nikde za 14 990,- včetně DPH neobjevil. Cenu za tu "pětiskovku" jsem uvedl proto, že jsou společně v akci. Nic víc, nic míň. |  |
|  | Dolmar PS 6400 HS, 12.2.2009 Zdravím všechny příznivce kvalitních pil. :)
Již nějakou dobu rád přicházím na tyto stránky a věnuji se hlavně příspěvkům o řetezových pilách.
Pár zimních měsiců jsem pečlivě vybíral mot.pilu a nakonec jsem zůstal tápat mezi dvěma pilami a to MS... celý příspěvek > |  |
|
|
|