|
Husqvarna 555, 562 XP, 5.10.2011 Je to asi zbytečný psát, ale pila se na volnoběh nezajíždí. |
 |
Ošetření benzinu stabilizátorem paliva, 4.8.2011 Jen tak dál, a všem takovíto přístup doporučuji, alespoń budou mít v servisech co dělat, taky přece musí z něčeho žít. |
 |
|
 |
Elektrická řetězová pila Makita UCXX20A nebo Bosch AKE XX S, 22.7.2011 Jak makita tak bosch jsou kvalitní značky, ale já bych Vám doporučil trošku připlatit a koupit pilu s motorem v ose pily. |
 |
Křovinořez Leader, 20.7.2011 Pane Douša Vy musíte mít nervy z oceli, já, ač ma mě můžou dříví štípat, tak mít takovouhle mašinu doma, tak ji uchopím za úhlový převod a vší silou jí třísknu o nějakou pevnou překážku ideální je betonový taras. |
 |
Dolmar MS-245.4 U?, 11.6.2011 Osobně bych se křovinořezu od dolmaru vůbec nebál. Mám od této značky dvě motorvé a jednu elektrickou pilu a jinou značku bych nechtěl.Křovinořez plánuji příští rok.Co se týče motorů subaru robin tak pokud si dáte do googlu heslo subaru robin honda... celý příspěvek > |
 |
Jak často ostřit řetěz na elektrice, 27.5.2011 Já brousím řetěz když je tupý, poněvadž brousit ostrý řetěz by podle mně byla blbost, ale možná se pletu a můj názor je čistě subjekyvní. |
 |
Motorová pila pro amatéra, 4.5.2011 Oprava ne šasem ale časem . |
 |
Motorová pila pro amatéra, 4.5.2011 Starší pilu nebrat je to buď a nebo, pokud chcete stihl tak MS 181, je sice trochu nad Vaším limitem, ale budete mít kvalitní pilku. Elektriku si pořiďte až šasem. |
 |
Jak znechutit srnkám naše tůje a stromky?, 5.2.2011 chemické přípravky aversol |
 |
Výběr motorové pily, 13.12.2010 No já se takhle otravovat s pilou, tak si ju naschvál přejedu traktorem a jdu si koupit něco pořádnýho. |
 |
|
 |
Výběr motorové pily, 13.12.2010 No to je mě jasný. |
 |
Výběr motorové pily, 13.12.2010 Tak to ta homelitka musí být opravdu super pila když si koupí tři během čtyřech roků. |
 |
Výběr motorové pily, 11.12.2010 Když si přečtete célé toto forum o pilách tak se vyznáte taky a možná ještě líp, já osobně bych dal vždy přednost pile od osvědčeného výrobce před sebevýkonějším chechtem či jinou atrapou motorové pily. |
 |
Výběr motorové pily, 9.12.2010 Od žádné z těchto dvou pil nemůže člověk očekávat extra výkony, ale to je snad tazateli jasné. Na takovéto sem tam něco řezání by snad ten partner mohl stačit, ale koupil bych ho u autorizovaného prodejce husqvarny, o homelitce bych vůbec... celý příspěvek > |
 |
Jaká pila, 5.10.2010 No já jen doufám že je v naší republice dost místa na skládku kam by se všechny ty použité pily vlezly.. A taky věřím že tyto pily do puntíku splňují všechny normy o emisích vibracích atd. |
 |