Příspěvky uživatele - 120.31

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prve moje skusenosti s Dolmar 4600s, 23.8.2008
S tím průměrem pilníku je to naopak, na nový řetěz větší průměr a po častečném zbroušení menší, ale to by mělo být v návodu. jinak dolmara mám taky (6400) a je to fakt za málo peněz hodně muziky, a je docela zajímavý se podívat na stránky nějakého... celý příspěvek >
I toto je Mountfield - co se v Mountfieldu vyplatí?, 16.8.2008
Ten předposlední příspěvek je dobrý, člověk se docela zasměje, ale taky by se na konec dalo bez urážky napsat věřte nevěřte.
Jaký olej na mazani retezu do pily?, 16.8.2008
Zajděte si do prodejny stihlu nebo husqvarny a měly by tam mít rozlívaný ekoolej nebo M6A nebo M6AD. Jinak co se týče mazání řetězu tak pokud budete používat ekoolej a řezat jednou za týden je potřeba po ukončení práce ekoolej vylít nalít M6A(D) a... celý příspěvek >
Který z křovinořezů Solo, 4.8.2008
Díval jsem se na stránky solo.cz a mezi těmito dvěma křovinořezy je to opravdu těžká volba výkon rozdíl 0,1kw, cena rozdíl1000kč.Osobně bych bral 154SB.Má sice větší obsah a nižší výkon než 148B, ale právě proto. Možná je můj názor špatný a někdo... celý příspěvek >
Provoz a údržba motorové pily, 25.7.2008
Max. otáčky bez zatížení nejsou dobré hlavně při záběhu, ale je snad jasné že to nikdo nebude půl hodiny tůrovat. Jinak se optejte někoho kdo dělá s pilou profesionálně jestli se má řezat aniž by byl plný plyn.
Provoz a údržba motorové pily, 24.7.2008
Ať je dřevo silné nebo slabé, když je pila v záběru musí být plyn nadoraz.
Vyplatí se bruska na retězy motorových pil?, 13.7.2008
Tak jsem měl možnost o víkendu vidět v na vlastní oči broušení řetězu na brusce Einhell SKS85E, a musím uznat že je to opravdu šikovná věc. A taky se musím omluvit za to jak jsem vehementně bránil pilník ,zvláště panu Kohoutkovi. Pro nás... celý příspěvek >
Pila Dolmar 350C, 4.7.2008
To zvýšení otáček když dochází benzín mi dělalo u stihlky dělá to i dolmar 6400,a křovínořez hq.235 taky.Tak si myslím že je to naprosto normální.
Test motorových kos - křovinořezů na itest.cz, 16.6.2008
Jo a když Vás tak moc zajímá jaké značky jsou zastoupeny na mistrovství dřevorubců tak si to zkuste zjistit sám, máte ty samé možnosti.
Test motorových kos - křovinořezů na itest.cz, 16.6.2008
Pr o 255.51 You Tube do vyhledávače heslo Waldarbeitsmeisterschaften.  A podle mě to že u nás profesionálové používají víc hq. a stihl nemusí znamenat že jsou na lepší technické úrovni, je ale pravda že mají lepší prodejní a servisní síť.... celý příspěvek >
Výber krovinorezu, 12.6.2008
Jo a pro GI ach jo 
Výber krovinorezu, 12.6.2008
pro 189.107 jestli to máte 50km tak je přece spousta internetových obchodů a můžete si ho nechat poslat dobírkou.
lapac iskier na krovinoreze hq, 12.6.2008
Je to mřížka na výfuku, ale já bych ji tam nechal protože si myslím že když budete používat předepsanou palivovou směs (1:50) tak by se nemělo nic zanášet.
Kdepak jsou včely?, 5.6.2008 Obsahuje fotku
Takovou kravinu že v americe nemají včely by snad z pusy nevypustil ani pacient psichiatrické léčebny. A to s tím Einsteinem jsem už někde slyšel ale už přesně nevím kde, snad v nějakém tv pořadu., jestli je to pravda, toť otázka, já bych tomu i... celý příspěvek >
Rozlámání kamene - trhací prášek?, 2.6.2008
Někde jsem četl že naši předkové to dělali tak, že na kameni rozdělali oheň a až byl hodně žhavý tak ho prudce zchladily. a nebo do něj udělat díry nalít vodu a počkat do zimi až to roztrhá mráz.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika