|
Prve moje skusenosti s Dolmar 4600s, 23.8.2008 S tím průměrem pilníku je to naopak, na nový řetěz větší průměr a po častečném zbroušení menší, ale to by mělo být v návodu. jinak dolmara mám taky (6400) a je to fakt za málo peněz hodně muziky, a je docela zajímavý se podívat na stránky nějakého... celý příspěvek > |
 |
I toto je Mountfield - co se v Mountfieldu vyplatí?, 16.8.2008 Ten předposlední příspěvek je dobrý, člověk se docela zasměje, ale taky by se na konec dalo bez urážky napsat věřte nevěřte. |
 |
|
 |
Jaký olej na mazani retezu do pily?, 16.8.2008 Zajděte si do prodejny stihlu nebo husqvarny a měly by tam mít rozlívaný ekoolej nebo M6A nebo M6AD. Jinak co se týče mazání řetězu tak pokud budete používat ekoolej a řezat jednou za týden je potřeba po ukončení práce ekoolej vylít nalít M6A(D) a... celý příspěvek > |
 |
Který z křovinořezů Solo, 4.8.2008 Díval jsem se na stránky solo.cz a mezi těmito dvěma křovinořezy je to opravdu těžká volba výkon rozdíl 0,1kw, cena rozdíl1000kč.Osobně bych bral 154SB.Má sice větší obsah a nižší výkon než 148B, ale právě proto. Možná je můj názor špatný a někdo... celý příspěvek > |
 |
Provoz a údržba motorové pily, 25.7.2008 Max. otáčky bez zatížení nejsou dobré hlavně při záběhu, ale je snad jasné že to nikdo nebude půl hodiny tůrovat. Jinak se optejte někoho kdo dělá s pilou profesionálně jestli se má řezat aniž by byl plný plyn. |
 |
Provoz a údržba motorové pily, 24.7.2008 Ať je dřevo silné nebo slabé, když je pila v záběru musí být plyn nadoraz. |
 |
Vyplatí se bruska na retězy motorových pil?, 13.7.2008 Tak jsem měl možnost o víkendu vidět v na vlastní oči broušení řetězu na brusce Einhell SKS85E, a musím uznat že je to opravdu šikovná věc. A taky se musím omluvit za to jak jsem vehementně bránil pilník ,zvláště panu Kohoutkovi. Pro nás... celý příspěvek > |
 |
Pila Dolmar 350C, 4.7.2008 To zvýšení otáček když dochází benzín mi dělalo u stihlky dělá to i dolmar 6400,a křovínořez hq.235 taky.Tak si myslím že je to naprosto normální. |
 |
Test motorových kos - křovinořezů na itest.cz, 16.6.2008 Jo a když Vás tak moc zajímá jaké značky jsou zastoupeny na mistrovství dřevorubců tak si to zkuste zjistit sám, máte ty samé možnosti. |
 |
Test motorových kos - křovinořezů na itest.cz, 16.6.2008 Pr o 255.51 You Tube do vyhledávače heslo Waldarbeitsmeisterschaften. A podle mě to že u nás profesionálové používají víc hq. a stihl nemusí znamenat že jsou na lepší technické úrovni, je ale pravda že mají lepší prodejní a servisní síť.... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Výber krovinorezu, 12.6.2008 Jo a pro GI ach jo |
 |
Výber krovinorezu, 12.6.2008 pro 189.107 jestli to máte 50km tak je přece spousta internetových obchodů a můžete si ho nechat poslat dobírkou. |
 |
lapac iskier na krovinoreze hq, 12.6.2008 Je to mřížka na výfuku, ale já bych ji tam nechal protože si myslím že když budete používat předepsanou palivovou směs (1:50) tak by se nemělo nic zanášet. |
 |
Kdepak jsou včely?, 5.6.2008  Takovou kravinu že v americe nemají včely by snad z pusy nevypustil ani pacient psichiatrické léčebny. A to s tím Einsteinem jsem už někde slyšel ale už přesně nevím kde, snad v nějakém tv pořadu., jestli je to pravda, toť otázka, já bych tomu i... celý příspěvek > |
 |
Rozlámání kamene - trhací prášek?, 2.6.2008 Někde jsem četl že naši předkové to dělali tak, že na kameni rozdělali oheň a až byl hodně žhavý tak ho prudce zchladily. a nebo do něj udělat díry nalít vodu a počkat do zimi až to roztrhá mráz. |
 |