|
Příspěvky uživatele - 97.44
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Velkopavlovická meruňka - špatný řez?, 29.6.2009 Krásně Vám "jede", já mám z loňského jara zasazenou "Darinu" a zdaleka nemá takové přírustky.
Martin |  | Likvidace výhonů šeříku, 28.6.2009 Zkuste kosu :-). Ne vážně, pomůže jem mechanické odstranění.
Martin |  |
|  | Male ciste jezirko, 28.6.2009 Vodní mšice? To jsou perloočky, buchanky, nebo něco jiného?
Martin |  | Zahnívání dešťové vody v nádrži, 28.6.2009 Přidáním Sava, vhodný poměr musíte sami vyzkoušet. Nechte otevřený vršek nádrže, aby chlór vyprchal.
Martin |  | Padání vlašských ořechů, 27.6.2009 Možná provápnit prostor pod stromem.
Martin |  | Stříhání habrů, 27.6.2009 Letos nehnojit (maximálně na podzim kompostem), příští rok zjara pohnojit Cereritem.
Martin |  | Kolik cukru?, 27.6.2009 To Vám řekli v pálenici?! Zajímavé, protože přidávání cukru do kvasu je zakázáno... Kde kdo to však dělá, ale aby doporučoval páleník přidání 4kg cukru na 100 l kvasu, to je maras...
Martin |  | Rajčata - kdy postřik proti plísni, 27.6.2009 Smáčedlo (pár kapek jaru) přidávám do každého postřiku, abe lépe "držel" na rostlině. Postřik se lehce napění a nesteče ihned po aplikaci s rostliny...
Dithane je určitě také vhodný prostředek proti plísní, má však výrazně delší ochrannou... celý příspěvek > |  | Rajčata - kdy postřik proti plísni, 26.6.2009 Oprava k předchozímu příspěvku:
15-20g na 5l vody. Sorry
Martin |  | Rajčata - kdy postřik proti plísni, 26.6.2009 Dnes jsem stříkal Kuprikolem rajčata a révu. Myslím, že je nejvyšší čas na postřik, venku je to jako v amazonském pralese... a plíseň bude mít pré...
Mědňaté přípravky jako např. Kuprikol částečně omezují růst, tak by mě zajímalo, čím jste ty... celý příspěvek > |  |
|  | Uzení třešňovým dřevem, 25.6.2009 Dá se, má podobné aroma jako švestka, takže spíše na douzení. Dva roky zpět jsem udil na třešni klobásy a byly opravdu super.
martin |  | Rajcata, 23.6.2009 Sám jsem se před časem ptal podobně na tomto fóru a vyzkoušel jsem jeden postup, který se osvědčil.
Nakrájet na kolečka cca 0,5 cm, rozložit na síta a sušit v el. sušičce společně s posypaným rozmarýnem. Nepřesušit. Pak naskládat do sklenice,... celý příspěvek > |  | Málo plodí, 23.6.2009 Vidíte nad zemí roubované místo? Může to být také semenáč, ten může plodit nepravidelně a do plné plodnosti se strom dostane později. |  | Uchování hotového kvasu z třešní, 22.6.2009 Od té doby jsem kvas z třešní kvůli nedostatku "výchozí suroviny" nedělal, ale destilát tenkrát neměl chybu. Nevím, jestli to bylo zbytkovým cukrem (i když po čtyřech týdnech kvašení, nevím, nevím), ale třešně opravdu nemají velikou... celý příspěvek > |  | Durancie, 22.6.2009 Taky jsem to slyšel, ale asi bych to neudělal. Vše má svůj čas a stromek by měl být silný, než začne plodit. V dalších letech budete mít úrodu určitě větší, než u mladého (a dnes již plodícího) stromku, který nebude mít přírustky.
Martin |  |
 |
|
|
|