Příspěvky uživatele - 118.125

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Převislá skalnička na sever, 12.2.2009
Potřeboval bych poradit nějaké rychle rostoucí převislé skalničky do stínu, ideálně bíle, žlutě nebo oranžově kvetoucí, pokud možno co nejdéle. Půda je kyselá. Děkuji.
Broskvoň v biozahradě, 12.2.2009
Někde jsem viděl srovnávací tabulku obsahu různých prvků v různých druzích fekálií. Možná v knize "Chemie na zahrádce", vydalo SZN někdy v 80. letech.
Jak se zbavit mladých jasanů ze zídek, 12.2.2009
Doporučuje se rány po ostříhání natřít glyfosfátem (Roundup aj.) v ředění 1:1. V praxi to budu zkoušet teprve letos. Jinak jsou k tomuto k dispozici i jiné arboricidy, např. Garlon.
Husqarna S180, 11.2.2009
Tady byste měl najít pilu rozkreslenou včetně čísel náhradních dílů, podle kterých by Vám snad prodejce ND měl umět sdělit cenu. Levné asi nebudou, onehdy otec cosi sháněl na HQ 162 a byly to úplně absurdní částky.
Broskvoň v biozahradě, 11.2.2009
V jízlivých a ještě jízlivějších komentářích lze na libovolné téma (mj. "broskve a kadeřavost") pokračovat donekonečna. K tomuto tématu můžu říct z vlastní zkušenosti tolik, že jsem v posledních dvou letech sledoval na vlastní oči zánik... celý příspěvek >
Jaký strom jako dominantu k chalupě?, 8.2.2009
Jestli potřebujete strom, který bude odsávat vodu, doporučuje se tamaryšek. Dominanta to ovšem není, je to takové rozcuchané "pometlo". Z ovocných stromů mi připadají tvarem koruny jako dominanty jen asi třešně, jinak samozřejmě lípa a... celý příspěvek >
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika