|
Příspěvky uživatele - 176.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vlašský orech - výsadba zo semena, 1.10.2010 Mám ořech ze semene, po 8-ti letech z něl vloni byla bedýnka ořechů (polopapírák). Z druhého zasazeného ve stejnou dobu a ze stejného stromu, ale přesazeného, byla bedýnka ořechů už před třemi lety... celý příspěvek > |  | Letní odrůdy jabloní - jakou si vybrat?, 30.9.2010  Ještě tady nebyla jmenovaná Dima (z Holovous), také je dobrá, voňavá po Mantetu. |  |
|  | Vysokokmen, 29.9.2010 Nevím, co poradí jiní, ale po přečtení vašeho dotazu bych jako jabloň volila nějakou starou odrůdu na semenáči.Nejsou choulostivé, chorobami netrpí, pěkně vyrostou a jsou u nás léta ověřené. Dají se sehnat. Volila bych třeba nějaký malináč nebo něco... celý příspěvek > |  | Sklidit jablka před mrazíky?, 28.9.2010 Mírné mrazíky tak do -4°C vydrží. |  | Hortenzie - stříhat?, 28.9.2010 Tyhle kvetou na loňských výhonech, takže zjara ostřihnout jen uschlé větvičky - pozor, někdy raší dost pozdě. Lída |  | Stavba zahradniho domku, 27.9.2010 I stavba bez základů je stavba, za stavbu se považuje vše, co plní funkci stavby (viz výklad pojmů nového stav.zákona). U staveb do 25m2, které neobsahují pobytovou místnost nebo soc.zař., také u rekonstrukcí při zachování stáv.rozměrů postačuje... celý příspěvek > |  | Deschampsia cespitosa, 26.9.2010  Mám Des.c.Pálava, na jaře mám trs krásně tmavozelený, jen zespodu uschlé lístčky, které oberu. Ničím nepřikrývám. Našla jsem s ní jedinou fotku, je to ta nízká široká tráva za malým smrčkem.
Teď jsem koukla na net, tam píší, že záleží na... celý příspěvek > |  | Stavba zahradniho domku, 26.9.2010 Tak asi to řeší na různých úředech různě. U nás (HK) je nutné mít územní souhlas na cokoliv (i 3x3), na zahradní chatku s pevným základem i projekt. Lída |  | Deschampsia cespitosa, 26.9.2010 Malá poznámka - u Deschampsie se stříhají jen odkvetlá stébla, listy ne, protože je stálezelená. Na jaře stačí pro odstranění suchých lístů projet rukou zespoda kolem trsu. Lída |  | Stavba zahradniho domku, 26.9.2010 Pokud chcete stavět zahr.domek, tak stejně podle stav.zákona požadují předložení projektu od autorizovaného projektanta. Jinak je tady o chatkách a pergolách dost vláken, stačí se do nich... celý příspěvek > |  |
|  | Choroba švestek, 26.9.2010 Ty pupínky na listech jsou od roztoče, až na vzhled to stromům celkem nijak nevadí (lze řešit postřiky proti roztočům před rašením). Jen nerozumím té fotce kůry, co vám na ní vadí? Lída |  | Může být mulč z thují?, 25.9.2010 U pěstování thují se píše, že se pod nimi ostříhané větvičky mohou nechat jako mulč, tak asi ano. Lída |  | Stihnu ještě založit zahradu?, 25.9.2010 Založit, upravit, sázet stromy a keře, ale nesít trávu - to až zjara, právě až si zem "sedne" a vy potom plochu urovnáte načisto.. I kdybyste to dělal vše až zjara, stejně byste musel počkat, až si ta zem sedne. takhle budete mít náskok a i... celý příspěvek > |  | Zalévání keřů, 25.9.2010 To záleží na druhu keřů, typu půdy, stanovišti a hlavně na počasí... |  | Veverky, 24.9.2010 A nepomohlo by dát siť, jako třeba na dozrávající aronii? Nebo ji ty mršky prokoušou??? |  |
 |
|
|
|