Příspěvky uživatele - 48.29

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
jaká orchidej bude vhodná, 22.11.2008
staci. kdyz teplota bude alespon 18st a poroste Vam bez problemu...
jaká orchidej bude vhodná, 21.11.2008
dekuji, budu se tedy v obchodech cinit, pripadne i na vystavach:-)zaujaly me na internetu orchideje s temi pavoukovitymi kvety... takrka vsechny od B... opravdu exoticke, Vaše sbírka musí být opravdu úchvatná
jaká orchidej bude vhodná, 21.11.2008
to byla panecku rada:-)poohlednu se a uvidim, jinak cymbidium mam zelene, phalaenopsis zatim ne... zatim jsem ani zadne nevidel-jen zlute, bile a ty odstiny vinovych a ruzovych... jake vy pestujete orchideje, smim-li se zeptat
jaká orchidej bude vhodná, 20.11.2008
moc dekuji za Vas cas a rady M.
Miltonie mela nejakou poruchu listu-takove krabateni, tak nevim co to bylo, jinak opravdu Cymbidium i Phalaenopsis kvetou a dari se jim. Vanda se mi moc libi, ale ta porizovaci cena je dost vysoka a pripadny neuspech by dost zamrzel. Paphiopedilum se... celý příspěvek >
moc dekuji za kvalitni odpoved, vzhledem k tomu, ze jsem na vesnici a mame rod.dum tak mam cymbidium pres leto venku a pote ho dam na verandu a behem zimy kvete..a phaelenopsis mam doma na vych.strane v koupelne a tam skvele prospiva... Proto bych... celý příspěvek >
jaká orchidej bude vhodná, 19.11.2008
ten uz mam, i Cymbidium, takze bych to chtel doplnit jeste nejakou jinou, mel sem tehdy Miltonii a nerostla...
mé jiřiny, 19.11.2008 Obsahuje fotku
rašelinu nedavejte, je kysela, proto se tam dava jako zakladni hnojivo dolom.vapenec..
mé jiřiny, 18.11.2008
zdravím, jiřinky co se týče hlíz tak se musí rozdělit na menší- to tak, aby kazda hliza mela vlastni krček-zbytek stonku-ze ktereho rostou vyhony v pristim roce. Jiriny vyzaduji maximum slunce, pravidelnou zalivku, pred vysadbou hnojivo dolomiticky... celý příspěvek >
jaká orchidej bude vhodná, 18.11.2008
dobrý večer, chci se prosím zeptat jaká orchidej by byla vhodná do bytu kde by se i rosila a dobře ošetřovala..spíše mi jde o náročnost druhů, i méně obvyklých, díky
Začátečník-trávník, 18.2.2008
Dobrý den, prosím Vás o radu: minulý rok na jaře jsme založili trávník. Během léta jsme ho v podstatě pouze sekali a hnojili a přes zimu jsme ho "macessky" přehlíželi. Jak začít s péčí o něj teď na jaře? Nějaká vertikulace, hnojení apod.? Moc... celý příspěvek >
Jedle - prosim o radu, 1.10.2007
Jsem zadavatelka dotazu: jeste me napadlo, jestli ji nevadila voda na jehlici, kdyz jsem ji zalevala?
Jedle - prosim o radu, 1.10.2007
Dobry den, moc Vas prosim o radu: jsem zacatecnice v zahradniceni a na jare jsem si koupila jehlicnan Abies lasiocarpa "Compacta". Stromek vypadal az doted krasne, ale bohuzel zacal odspoda zloutnout a jehlici hodne opadavat. Mame ho zasazeny v... celý příspěvek >
Nově založený trávník, 10.6.2007
Dobrý den, moc prosím o radu: máme 14 dní nově vysetý trávník, místy tráva už pěkně raší, místy ještě ne, ale pleveli se bohužel daří velmi dobře a rychle roste.Můžeme použít nějaký selektivní herbicid ještě před prvním sečením a když na mnoha... celý příspěvek >
Jedle plstnatoplodá-zalévání, 2.6.2007
Dobrý den, před pár dny jsme zasadili jedli plstnatoplodou v balu na stinné místo před dům. Přidali jsme mulčovací kůru. Poradíte mi prosím, jak často takto čerstvě vysazený stromek zavlažovat? Je dobré také kropit rozprašovačem jehličí? Děkuji.
Další diskuze:  11121314  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika