|
Příspěvky uživatele - 21.36
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Krovinorez - Husquarna versus Stihl, 8.5.2009 Dekuji za odpovedi. Nedavno jsem koupil pozemek o vymere asi 7000 m2, asi 5 let neudrzovanej a dost clenitej. No a pocitam, ze jeste nejake pozemky pribudou a mozna bude krovinak i pro praci v lese. No radsi bych priznam se Stihl, ale ta cena, tak... celý příspěvek > |  | Krovinorez - Husquarna versus Stihl, 7.5.2009 Dobry den, premyslim o krovinezu a mam dve varianty - Stihl FS 130 a Husquarna 333 R. Mam zkusenost se Stihlem jen tu nejlepsi, ale zase cena se mi moc nezamlouva. Myslite, ze Husquarna je kvalitou na stejne urovni, ma nekdo zkusenost?
Dekuji,... celý příspěvek > |  |
|  | Zelena zahrada, 12.2.2009 Aj aj... ja pomyslim prave na ten samej krovinak. O proti autorizovanym prodejnam Stihl je rozdil v cene opravdu velky. Tak ted fakt nevim, o problemech se zarukou jsem taky slysel... J. |  | Zelena zahrada, 11.2.2009 Dik moc za vsechny nazory, J. |  | Zelena zahrada, 10.2.2009 Zdravim vsechny, mate nekdo zkusenost se Zelenou zahradou? Nektery vyrobky se mi zdaji podezrele levny, tak aby neslo o nejaky kopie. Vite nekdo? Dik, Jirka. |  |
 |
|
|
|