Příspěvky uživatele - 45.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
pomozte mi s Rubínem, 3.2.2008
Dobré odpoledne. Paní Heleno, máte naprostou PRAVDU! Zakracovat se nemá! Proto že Rubín nejvíce plodí z vrcholových pupenů, u dvacetiletého stromu volíte průklest zahušťujících větví v koruně. Po zásahu manžela máte vlastně plnou zem květních pupenů.... celý příspěvek >
Co roubovat nejdřív?, 3.2.2008
Dobrý den. Tak to ano. Více jsem myslel na venkovní roubování.
Merunky do vyšších poloh, 2.2.2008
Dobrý večer. Hodně se zde o tom psalo. Z mého hlediska to je Leskora a Harcot či Harogem. Pokud tam nemáte mrazovou kotlinu a studený vzduch po svahu má kam stékat, nebál bych se vysadit i ostatní třeba lednické (LE...) odrůdy. Hezký večer.
Co roubovat nejdřív?, 2.2.2008
Dobrý večer. Zatím ještě nic. Já začnu koncem měsíce s peckovinami, jejichž rouby se tíže uchovávají. Měl jsem odpoledne +2,8 st., nyní je nula. Na roubování je čas. Hezký večer.
Třešeň, 31.1.2008
Z těch málo účinných a bohužel v ovocnářství stále doporučovaných přípravků vám v obchodě nabídnou Pirimor. Možná je to právě on, který jste použil. Velice účinný je Aztec, ale zatím jsem nikde nenašel, jestli je pořád na trhu. Ten by byl účinný.... celý příspěvek >
Třešeň, 31.1.2008
Dobrý večer. Proveďte postřik přípravkem Reldan 12,5 ml / 10 l vody a dejte tam kávovou lžičku Jaru. Mšicím se odmastí přirozeně mastný povrch těla a jsou zranitelnější. Jako náhradu použijte přípravek Calypso s tím, že na 10 l vody dáte pouze 2,5 ml... celý příspěvek >
Postřik proti kadeřavosti, 30.1.2008
Zdravím pane doktore. Počkal bych až nebudou hrozit mrazy. Někdy se mi stalo, že začaly již pupeny pukat a tak jsem použil jenom Syllit. Bylo to sice méně účinné, ale lepší než nic. V minulosti se mi také stalo, že když byl abnormální tlak choroby,... celý příspěvek >
Postřik proti kadeřavosti, 30.1.2008
Dobrý večer. Pane Lucasi, plně s Vámi souhlasím a místo Championu můžete použít Kuprikol, který je u nás v obchodech dostupnější. Tohle bych doporučil všem ostatním. Hezký večer.
Okus zajícem, 29.1.2008
Dobrý večer. Je to smůla, ale když už se to stane, podívejte se zdali je stromek okousán dokola až do dřeva a nebo jeli zčásti zachováno alespoň lýko. Jeli z části zachováno lýko, stromek hluboce seřízněte jako při výsadbě a obalte třeba zmíněným... celý příspěvek >
Borax, 29.1.2008
Přesně tak.
Kůrovec na meruňce a jabloni?, 29.1.2008
Dobrý večer. Pan MUDr. Vysloužil má pravdu. Jedná se o druh kůrovce, dokonce několik druhů. Jsou to Drtníci (ovocný a všežravý) a také Bělokazi (švestkový a ovocný). Je v podstatě jedno, který škodí u vás na zahradě. Škodí způsobem jak popisujete a... celý příspěvek >
Borax, 29.1.2008
Dobrý večer. Jako zásobní hnojení pro příští rok se doporučuje hnojení na plně živý list před jeho opadem na podzim roztokem směsí boraxu a močoviny u všech stromů v zahradě.
Třešeň do tří metrů výšky, 28.1.2008
Dobrý večer. Jedině na Coltu a nebo na holovouských ptáčnicích udržíte malou korunu. Chce to ale dobrou půdu a zálivku v době sucha.
Roubování, 28.1.2008
Dobrý večer. Roubuji do rozštěpu v poslední dekádě února. V tu dobu si myslím, že neraší rouby i v horších skladovacích podmínkách. Pokud tohle hrozí, roubujte i dříve. Nesmí při tom mrznout.
Rebella, 28.1.2008
Dobrý večer. Odrůdu čeho? O jaké ovoce se jedná. Slyším to poprve.Není to snad meruňka Lebela?
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika