|
Zakalená voda v jezírku, 17.2.2009 ano správně, jen to bude mít jeden uzávěr na konci, tak že se budou vypouštět všechny najednou!! To by bylo jinak zase navíc trubky, to už hrotit nebudu... jinak do okrasného mám už udělanou jednu kořenovou čističku z kalfasu, jen jí natřu a vyfotím |
 |
slepičí hnuj, 17.2.2009 já jen k tomu sudu!!Použijte nejlépe umělý, já jsem plecháč měl do roka jak řešeto |
 |
|
 |
Zakalená voda v jezírku, 16.2.2009 nahoře 13.2 píšu že by šlo o mechanickou proto ten fiap filtrace |
 |
Zakalená voda v jezírku, 16.2.2009 zdravím..ty kaskády budou průtočné! S hladinou prvního jezírka se napojíme pvc trubkou 100mm proti proudu potoka a budou všechny průtočné přepadem z posledního ložem ze žlabovek z5 do potoka!!!..všechny tři jetírka pak budou propojeny ve dně... celý příspěvek > |
 |
Zakalená voda v jezírku, 14.2.2009 ok, ale rada dobrá |
 |
Zakalená voda v jezírku, 14.2.2009  ty filtrace ze sudu znám!!!... a výpustě do již zhotoveného rybníčku 7 let??? to ani omylem to by stačilo vypustit a vyčistit a pak dát jedno kalové čerpadlo přes několik sudů, ale jak jsem psal příští rok budou kachny na kaskádách na potoce!!! Ty... celý příspěvek > |
 |
Uplny postup pri vyrobe domacej palenocky , 13.2.2009 jsou tu už vlákna která řeší pálenku..zadejte dole do vyhledávače
já dodávám jen slepecké psy a bílé hole |
 |
Zakalená voda v jezírku, 13.2.2009 jasně to jsem vybral jenom jako tu zmiňovanou mega filtraci já jsem nenašel nic velkého než tohle ten vortex je odstředivý ale pořádnýna ukázku je to Center Vortex za 4450eu |
 |
Mazání řetězu - hydros, 13.2.2009 ano |
 |
Výsev rajčat, 13.2.2009 nevíte někdo něco o rajčatech swetsto??Nebo tak nějak se jmenují |
 |
|
 |
Zakalená voda v jezírku, 13.2.2009  od HK..mě čtete myšlenky, teď hledám na to čerpadlo má to 17m3 a našel jsem kalové čerpadlo Resun sea lion PG-10000 a nějakej ohromnej vortex,ale kolega říkal,že příští rok uděláme chovná jezírka na průtočném potoce jako kaskádu 3x,že do toho... celý příspěvek > |
 |
Zakalená voda v jezírku, 13.2.2009  Dejfe budu dělat něco takového ale s těch zednických kalfasů zamaskované budou suchou zídkou místo kuláčů |
 |
Jaký stroj na 5ha pastvin pro několik koní, 11.2.2009 no myslím že měl host - xxx.xxx.115.106 (?), 11.2.2009 12:36 ve všem pravdu, jak do sto tisíc který tazatel má na traktor utratit a zabít dvě mouchy jednou ranou..a za to co zbyde mu může někdo něco povařit a opravit, než kupovat novej traktor... celý příspěvek > |
 |
Zakalená voda v jezírku, 11.2.2009 už naběhly fotky... kolik tam je těch koi??? pěkný to je i koupací??? |
 |
Zakalená voda v jezírku, 11.2.2009 jen ta voda se musí dvakrát ročně vyvést fekálem, na kachny by musela být gigačističkaten okraj geotextílie jsme loni vyřešily, protože jí uďubovali a místama je vidět na fotkách, že kouká folie, tak jsme sme smíchali beton s kamenou drtí a napatlali... celý příspěvek > |
 |