Příspěvky uživatele - 169.122

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Brouk v jezírku, 5.2.2009 Obsahuje fotku
taky
Zakalená voda v jezírku, 5.2.2009
to je to nejmenší tam udělat z kamenů kaskádyaby se nesplavoval písek.ale ta voda by měla téct co nejpomaleji..že se vyčistí to jo, ale pak se objeví řasa v čistím jezírku..to by se taky nechalo aby konec potučku tekl přes kousek měděného žlabu, ale... celý příspěvek >
Úhyn ryb v nádrži, 5.2.2009
ale ryba není zakomorováná když se dá teď v zimě do jezírka kdy nepřijímá potravu atd..všechny kapři na vánoce puštěni na milost do řek a rybníku je vlastně trest smrti..přežije 5% ...příspěvek nahoře má pravdu je to nemoc
Zakalená voda v jezírku, 5.2.2009
tak to byla ta chyba..žádný humus jen kačírek ...v té kořenové čističce není finanční náročnost tři kolečka kačírku nebo štěrk  dvě novodur trubky nebo brenážní flextrubku a folii..biojezíko bych dělal  asi jen třeba 60 hlouku a 80 šířku a... celý příspěvek >
Zakalená voda v jezírku, 4.2.2009 Obsahuje fotku
Schéma kořenové čističky:
Zakalená voda v jezírku, 4.2.2009
doporučuje se přivést na tak velké jezírko asi 100l rybniční vody..né které je zarostlé sinicemy, ale tam kde je voda už přírodně vyvážená a s tím si přivezete i živou potravu pro ryby jako jsou buchanky a dyfnie, které se rychle množí a nemusíte... celý příspěvek >
Brouk v jezírku, 1.2.2009
Podívejte se sem snad ho tam objevíte, ale ty malé rybky opravdu žerou larvy potápníka a vážky.
Brouk v jezírku, 1.2.2009 Obsahuje fotku
a měl jsem pravdu... z kočky pak vypadla ta škrkavka...
Brouk v jezírku, 1.2.2009 Obsahuje fotku
škrkavka...néé to nevím co to je!!!.ale potápník je určitě nepožírá mám jich v jezírku několik jeden dokonce kolem 3cm jsou i v bazénu na koupání,  to larvy vážky která je velice agresivní pro vše co je živé a třeba i větší jak ona,tak tam... celý příspěvek >
TK, 1.2.2009
jasně to beru, ale nevezme deset cenťáků v průměru nebo 8 plus větve... no v každém případě bych to ze svým traktůrkem nedělal díky
TK, 1.2.2009
že se řeší na foru štěpkovač udělat větší díru aby tam vlezl i kmínek s větvičkama... říkal jsem že na jedno nebo dvouhrnek je to moc velký a že to jsou bomby do převodovky a na motor... tak dík
TK, 1.2.2009
to je jedno u kterého... žádný ale neměl 100x100 do vstupu na soukolí že??
TK, 1.2.2009
Lukáši jakej byl vstupní průměr do toho štěpkovače co jsi měl na fotkách??? děkuji
Jakou koupit sekačku na 2200m2, 31.1.2009
na tuto plochu jen traktor nebo ovce..já sám jsem si koupil castel 50 od Monfild. asi před 6 lety na sekání 1700m2 nachodím 4km asi tak 15-16 do roka..už tenkrát mě technik říkal ať si vezmu traktor, ale kde vzít chlup na dlani??? jinak sekačka... celý příspěvek >
TK, 31.1.2009
no teď nevím co máte na mysli jakej motor??Lombardini, nebo Slávii??..myslím že ani jedno ani druhé nejsou poruchové
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika