|
Brouk v jezírku, 5.2.2009  taky |
 |
Zakalená voda v jezírku, 5.2.2009 to je to nejmenší tam udělat z kamenů kaskádyaby se nesplavoval písek.ale ta voda by měla téct co nejpomaleji..že se vyčistí to jo, ale pak se objeví řasa v čistím jezírku..to by se taky nechalo aby konec potučku tekl přes kousek měděného žlabu, ale... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Úhyn ryb v nádrži, 5.2.2009 ale ryba není zakomorováná když se dá teď v zimě do jezírka kdy nepřijímá potravu atd..všechny kapři na vánoce puštěni na milost do řek a rybníku je vlastně trest smrti..přežije 5% ...příspěvek nahoře má pravdu je to nemoc |
 |
Zakalená voda v jezírku, 5.2.2009 tak to byla ta chyba..žádný humus jen kačírek ...v té kořenové čističce není finanční náročnost tři kolečka kačírku nebo štěrk dvě novodur trubky nebo brenážní flextrubku a folii..biojezíko bych dělal asi jen třeba 60 hlouku a 80 šířku a... celý příspěvek > |
 |
Zakalená voda v jezírku, 4.2.2009  Schéma kořenové čističky: |
 |
Zakalená voda v jezírku, 4.2.2009 doporučuje se přivést na tak velké jezírko asi 100l rybniční vody..né které je zarostlé sinicemy, ale tam kde je voda už přírodně vyvážená a s tím si přivezete i živou potravu pro ryby jako jsou buchanky a dyfnie, které se rychle množí a nemusíte... celý příspěvek > |
 |
Brouk v jezírku, 1.2.2009 Podívejte se sem snad ho tam objevíte, ale ty malé rybky opravdu žerou larvy potápníka a vážky. |
 |
Brouk v jezírku, 1.2.2009  a měl jsem pravdu... z kočky pak vypadla ta škrkavka... |
 |
Brouk v jezírku, 1.2.2009  škrkavka...néé to nevím co to je!!!.ale potápník je určitě nepožírá mám jich v jezírku několik jeden dokonce kolem 3cm jsou i v bazénu na koupání, to larvy vážky která je velice agresivní pro vše co je živé a třeba i větší jak ona,tak tam... celý příspěvek > |
 |
TK, 1.2.2009 jasně to beru, ale nevezme deset cenťáků v průměru nebo 8 plus větve... no v každém případě bych to ze svým traktůrkem nedělal díky |
 |
|
 |
TK, 1.2.2009 že se řeší na foru štěpkovač udělat větší díru aby tam vlezl i kmínek s větvičkama... říkal jsem že na jedno nebo dvouhrnek je to moc velký a že to jsou bomby do převodovky a na motor... tak dík |
 |
TK, 1.2.2009 to je jedno u kterého... žádný ale neměl 100x100 do vstupu na soukolí že?? |
 |
TK, 1.2.2009 Lukáši jakej byl vstupní průměr do toho štěpkovače co jsi měl na fotkách??? děkuji |
 |
Jakou koupit sekačku na 2200m2, 31.1.2009 na tuto plochu jen traktor nebo ovce..já sám jsem si koupil castel 50 od Monfild. asi před 6 lety na sekání 1700m2 nachodím 4km asi tak 15-16 do roka..už tenkrát mě technik říkal ať si vezmu traktor, ale kde vzít chlup na dlani??? jinak sekačka... celý příspěvek > |
 |
TK, 31.1.2009 no teď nevím co máte na mysli jakej motor??Lombardini, nebo Slávii??..myslím že ani jedno ani druhé nejsou poruchové |
 |