Příspěvky uživatele - 165.57

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bahno v jezírku s přítokem a odtokem, 18.4.2009 Obsahuje fotku
Děkuji za reakce. Bahno je nasáknuté a tedy aktivní. Podloží je přírodní kamenité, jezírko není vybetonované, ani tam není žádná fólie. Nad fekálním vozem už jsem taky přemýšlela, netuším ale, jestli by nevadilo kamení, které je bahně. Další... celý příspěvek >
Bahno v jezírku s přítokem a odtokem, 17.4.2009
Koupili jsme chalupu s přírodním jezírkem o velikosti 18 x 8 metrů s přirozeným přítokem a odtokem z potoka. Zjistili jsme, že minimálně 8 roků nebylo jezírko vyčištěno od bahna. V nejhlubším místě je bahna cca 40 cm, vody asi tak metr. Ručně... celý příspěvek >
hurmikaki, tomel japonský, 19.3.2009
Dobrý den, zdravím všechny pěstitele Tomelu, také mi VELMI chutná. Na int. jsem našla, že jsou 3 druhy, nejdobrejší a nejchoulostivější je T.japonský - roubuje se na T.virginský kvůli odolnosti proti zimě, v zimě musí být vevnitř. Kupuji ho stále,... celý příspěvek >
Kultivator MS 07 IN, 9.2.2009
Je to loterie. Já mám Robot, potože mi také vadily řemeny, které má Mountfield.Ještě jsem s ním neoral, orbu nám zatím dělá normální traktor, mám Robot jeden rok. Soused má 8 let MS07 a je spokojený. Nenaříká. Orbu si nechává dělat... celý příspěvek >
tuzemské ekvivalenty zapalovacích svíček, 8.2.2009
Letos jsem vyměnil orginál svíčky v motoru sněhové frézy za BRISK. Mám tam ekvivalent svíčky, která je původně do Opel. Motor startuje a funguje dobře. Ekvivalent mi poradili ze značkového servisu na sněhové frézy, kde měli převodní tabulky.
Proc nekoupit sekacku z Mountfieldu?, 8.2.2009
Vedle soused má sekačku z Mountfield 9 let a nestěžuje si. Další soused vedle má taky od nich sekačku 5 let a nestěžuje si. Kolega z práce měl sekačku z Mountfield 10 let až mu odešel motor. Pak tam koupil další (chtěl bez pojezdu a na... celý příspěvek >
Jakou sněhovou frézu?, 23.1.2009
Co pořád máte s Mountfieldem. Mám křovák T746 od nich 9 let, seču s ním 50 arů a bez potíží. Stejný podle výkonu by tenkrát u Stihl stál o 10.000 více. Což byla tehdy cca 1 průměrná mzda v ČR.Travní traktor od Castel Garden XT200HD (motor BS) má... celý příspěvek >
Zasychání listů - pokojový jasmín, 7.1.2009
Nevíte, jak bych zastavila zasychání listů u pokojového jasmínu? Měl asi víc zálivky, než bylo třeba, radši jsem ho přesadila do nové půdy a zalívám míň, ale listy na koncích výhonků pořád zasychají, jinak vypadá rostlina v pořádku.
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika